BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerOntdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Waarom behandelt Real Madrid JAMES RODRÍGUEZ zo?

Posté le 9/11/2019 ŕ 10:07 - poster un commentaire

Hoe belangrijk is het voor een speler om een ​​coach te ontmoeten die zijn capaciteiten waardeert. Vandaag zag ik plotseling de foto van JAMES RODRÍGUEZ die een kind knuffelde. De foto is echt heel warm en inspirerend. Om de JAMES RODRÍGUEZ te zien, snelde de kleine jongen van een lange afstand. Toen hij de release van JAMES RODRÍGUEZ zag, zwaaide hij snel met zijn Real Madrid voetbalshirt en schreeuwde naar JAMES RODRÍGUEZ. JAMES RODRÍGUEZ zag hem en liep naar hem toe om de kleine jongen te omhelzen. De kleine jongen was zo opgewonden dat hij niet kon praten en hij wist dat hij huilde. Hij wist dat JAMES RODRÍGUEZ een fout had gemaakt en had JAMES RODRÍGUEZ lange tijd niet over het veld zien rennen. JAMES RODRÍGUEZ moedigt de kleine jongen aan om niet te huilen om dapper genoeg te zijn om het te doen, en uiteindelijk trekt JAMES RODRÍGUEZ zijn voetbalshirts goedkoop uit en laat hem een ​​herdenking achter.

JAMES RODRÍGUEZ's voetbalcarričre is niet zo soepel als anderen. Om de een of andere reden is hij in de steek gelaten door coaches van Real Madrid. In 2017 werd hij zelfs geleend aan FC Bayern München door het team, maar helaas gaf FC Bayern München hem op vanwege blessures. Hij is een speler die zo hard werkt, zelfs als de coach opzettelijk heeft opgegeven. Hij is nog steeds in staat die zelfgedisciplineerde houding te handhaven en erop te staan ​​zijn fysieke fitheid elke dag te oefenen. Hij wacht op de gelegenheid om te komen.

Een goede speler kan altijd veel mensen beďnvloeden. JAMES RODRÍGUEZ is al 28 jaar oud. Kan hij zo wachten? Kijkend naar zijn oprechtheid en liefde voor de fans, maar kan nog steeds niet de hulpeloosheid bedekken die hij uit zijn ogen liet zien. De huidige Gareth Bale van Real Madrid, JAMES RODRÍGUEZ, worden gediscrimineerd door de coach, is het omdat ze gewond zijn geraakt, of waarom?


« Précédent :: Suivant »

Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page
Fond écran petites annonces jeux de fille gratuit