BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Ontdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

FC Bayern München werft coach Thomas Tuchel aan

Posté le 25/3/2023 à 13:55 - poster un commentaire

Niemand had gedacht dat een verloren wedstrijd in de Bundesliga een coach zou ontslaan en FC Bayern München haalde Thomas Tuchel officieel binnen. Nadat FC Bayern München met 1-2 verloor van Bayer Leverkusen, ontsloeg FC Bayern München direct coach Julian Nagelsmann. Hoewel FC Bayern München twee wedstrijden op rij won in de Champions League, is de ploeg haar voorsprong in de Bundesliga kwijt. FC Bayern München hoopt de droom van 11 opeenvolgende Bundesliga-titels voort te zetten, dus het team moet op dit moment wijzigingen aanbrengen.

FC Bayern München verbeterde niet veel onder leiding van Julian Nagelsmann en de tweejarige ervaring van het team is bijna voorbij. FC Bayern München lijkt in verschillende competities nog sterk te zijn, maar is in vergelijking met hun vorige record flink achteruit gegaan. Dit FC Bayern München voetbalshirt heeft de Bundesliga tien opeenvolgende kampioenschappen voortgezet en het team wil het tempo van vooruitgang niet opgeven. In de Bundesliga is Borussia Dortmund de grootste tegenstander van FC Bayern München. Het puntenverschil tussen de top vijf teams in de Bundesliga is erg klein, dus FC Bayern München staat dit seizoen voor een enorme test.

In de kwartfinales van de UEFA Champions League is de tegenstander van FC Bayern München Manchester City, dus ze moeten volledig voorbereid zijn. FC Bayern München hoopt weer door te gaan naar de finale, dus het aantrekken van Thomas Tuchel heeft de hoogste prioriteit. Nadat Thomas Tuchel een half jaar rust had gehad, had hij eigenlijk niet verwacht dat hij FC Bayern München zou overnemen. Toen Thomas Tuchel de rode voetbalshirts goedkoop pakte en aantrok, begon zijn coachingcarrière in de Bundesliga officieel.


« Précédent :: Suivant »

Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page