BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Ontdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

De echte reden waarom Ousmane Dembélé bij Paris Saint-Germain kwam

Posté le 26/9/2023 à 11:05 - poster un commentaire

Paris Saint-Germain Na het vertrek van Lionel Messi en Neymar heeft de ploeg de eerste plaats in de Ligue 1 niet kunnen vasthouden. Hoewel Paris Saint-Germain deze zomer veel spelers contracteerde, waren het allemaal spelers die niet gewaardeerd werden in het oorspronkelijke elftal. . Nadat Ousmane Dembélé het Paris Saint Germain voetbalshirt had aangetrokken, presteerde hij in deze wedstrijden gemiddeld en presteerde hij niet goed. Nadat FC Barcelona Ousmane Dembélé verloor, huurde de ploeg Atlético de Madrid-aanvaller João Félix in om mee te doen, en ze zijn in goede vorm.

Misschien was Ousmane Dembélé van plan om naar Paris Saint-Germain te gaan om van het begin te herstellen, zodat hij niet zo hard zou werken om zijn kracht in het spel te bewijzen. Iedereen kent het luie karakter van Ousmane Dembélé. Hij heeft een extreem hoog voetbaltalent, maar hij kan zijn zelfgedisciplineerde levenshouding niet bedwingen. Tijdens zijn tijd bij FC Barcelona nam de kracht van Ousmane Dembélé toe dankzij de allround controle van Xavi. Hoe kon hij, met het karakter van Ousmane Dembélé, de controle van Xavi tolereren, dus zei hij alleen maar dat hij hard aan het trainen was en in het geheim op zoek was naar mogelijkheden om te vertrekken.

Een geweldige voetballer is onlosmakelijk verbonden met talent en hard werken. Ousmane Dembélé is voorbestemd om een moeilijke voetbalcarrière te hebben. In dit duel raakte Kylian Mbappé geblesseerd en trok zich halverwege terug uit het duel, dus het volgende speelschema kan wijzigen. Zal de blessure van Kylian Mbappé Ousmane Dembélé de kans geven om zijn kracht te tonen? Anders zou hij het gevoel hebben dat hij niet aan de verwachtingen van de mensen voldeed terwijl hij voetbalshirts goedkoop nr. 10 droeg. Paris Saint-Germain slaagde er uiteindelijk niet in de dromen van een aantal capabele spelers waar te maken, en Ousmane Dembélé had mentaal voorbereid moeten zijn toen hij ervoor koos om hier te spelen.


« Précédent :: Suivant »

Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page