BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Ontdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Manchester City verloor na strafschoppen van Real Madrid

Posté le 18/4/2024 à 08:46 - poster un commentaire

In de tweede ronde van de laatste ronde van de Champions League werden twee La Liga-teams in één keer uitgeschakeld. In deze competitieronde werden ook beide Premier League-teams in één keer uitgeschakeld. Real Madrid verloor niet opnieuw van Manchester City en won na strafschoppen. Manchester City had het absolute thuisvoordeel, maar verwachtte niet dat ze zouden verliezen van hun tegenstanders. Het record van Manchester City wat betreft het drie jaar op rij doorstoten naar de halve finales van de Champions League werd verbroken door Real Madrid. Vooral teleurgesteld verlieten de spelers het veld met hun uitgeputte lichamen.

Zullen de twee Bundesliga-teams in de halve finales, afgaande op de trend om dit jaar teams uit de Champions League te elimineren, ook in één keer worden uitgeschakeld? Als dit gebeurt, zal Kylian Mbappé het Paris Saint Germain voetbalshirt aantrekken voor de krachtmeting tegen Real Madrid. Iedereen weet dat Kylian Mbappé volgend seizoen een Real Madrid voetbalshirt zal dragen, dus de matchup-scene zal met veel emoties gemengd zijn. De kwartfinales van de Champions League zijn voorbij en het doel van Manchester City om opeenvolgende kampioenschappen te worden, kan niet worden bereikt.

De sterke punten van Manchester City en Real Madrid houden elkaar in bedwang, afhankelijk van hun tactische voordelen. Manchester City leek wat pech te hebben in dit duel, want op meerdere schoten kwam het niet tot scoren. Real Madrid verdedigde blindelings de aanval van Manchester City en had duidelijk een voordeel in tactische arrangementen. Manchester City had niet verwacht dat een strafschop uiteindelijk de uitslag zou bepalen, anders had de ploeg die strafschopmeesters niet vervangen.


« Précédent :: Suivant »

Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page