BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Ontdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

België stuitte bij de start voor het eerst op een nuldoelsituatie

Posté le 18/6/2024 à 07:45 - poster un commentaire

Na de eerste ronde van de groepsfase van de Europa Cup kwam het Belgische team in de meest gênante scoresituatie terecht. De Belgische ploeg verloor met 0-1 van Slowakije en Kevin De Bruyne verliet met een gebroken hart het veld. Dit was de eerste keer dat Kevin De Bruyne de België EK 2024 voetbalshirt als aanvoerder droeg tijdens een wedstrijd, en hij had niet verwacht dat het einde zo zou verlopen. Kevin De Bruyne benadrukte herhaaldelijk tegenover zijn teamgenoten dat ze zich tijdens de wedstrijd onopvallend moesten houden, maar het leek hem nog steeds te ontbreken aan leiderschapskwaliteiten.

Romelu Lukaku speelde opnieuw een slechte prestatie en zijn beide doelpunten werden ongeldig verklaard. Na de twee doelpunten vierde Romelu Lukaku groots feest, en uiteindelijk werden beide ongeldig verklaard na bevestiging door de VAR. De situatie van het Belgische team in deze Europa Cup lijkt sterk op de start van de eerste wedstrijd van Argentinië in 2022. Weten de fans of ze hierna hetzelfde einde zullen spelen?

De ogen van Romelu Lukaku lieten hulpeloosheid zien. Hij keek naar het enthousiaste gejuich van de fans in het publiek en wist niet hoe hij daar verandering in kon brengen. Dit zijn de vele keren dat Romelu Lukaku deze voetbalshirts goedkoop heeft gedragen tijdens wedstrijden, maar het lijkt erop dat het moeilijk is om elke keer een goede prestatie neer te zetten. Dit keer stond Romelu Lukaku na de wedstrijd wezenloos en was niet van plan het veld onmiddellijk te verlaten. Nadat Romelu Lukaku Inter Milan verliet, kwam hij weer aan, wat mogelijk zijn loopsnelheid heeft beïnvloed.


« Précédent :: Suivant »

Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page