BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Ontdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

De wedstrijd waarin Lionel Messi het langst huilde uit zijn carrière

Posté le 16/7/2024 à 09:43 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Argentinië won de Copa America voor de zestiende keer en op het huilende gezicht van Lionel Messi verscheen een stralende glimlach. Lionel Messi verliet midden in de wedstrijd geblesseerd het veld, huilend met bedekt gezicht, omdat hij zijn zwakke kant niet wilde laten zien in het bijzijn van de fans. Toen Lionel Messi een dik pak ijs op zijn voeten legde, huilde zijn hart nog steeds, omdat hij medelijden had met het vertrouwen van het nationale team. Tot het moment dat Argentinië het kampioenschap won, stond Lionel Messi dapper op, omhelsde zijn teamgenoten en glimlachte ondanks de pijn van de enkelring.

Lionel Messi raakte geblesseerd en moest in de tweede helft het veld verlaten. Hij gooide zijn schoenen weg en huilde op de bank. Lionel Messi keek op het veld naar zijn teamgenoten die Argentinië voetbalshirt droegen, en zijn hart was zowel verwachtingsvol als teleurgesteld in zichzelf. Lionel Messi wist dat dit misschien wel zijn laatste Copa America-wedstrijd zou zijn, en hij had niet verwacht dat hij geblesseerd zou raken en het veld zou verlaten. Geconfronteerd met de aanbiddingsgebaren van de fans had Lionel Messi nog meer medelijden met het respect en de liefde.

De tranen van Lionel Messi waren gevuld met te veel genegenheid, waardoor zijn voetbalshirts goedkoop doorweekt werd, maar hij koos er niet voor om deze te veranderen. De blessures van Lionel Messi hadden ook indirect invloed op zijn fysieke fitheid. Dit jaar raakte hij drie keer geblesseerd. Hij was ook zo geraakt door de liefde van zijn teamgenoten en fans dat de tranen uit zijn hart bleven stromen. Dit was het moment waarop Lionel Messi het langst huilde in zijn carrière, en zijn tranen brachten hem eindelijk de vreugde van succes.


Kylian Mbappé slaagde er in zijn eerste keer als aanvoerder van Frankrijk niet in uitstekende resultaten te behalen

Posté le 12/7/2024 à 07:06 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Deze Europa Cup bracht niet de prachtige momenten van Kylian Mbappé tot stand. In plaats daarvan nam zijn algehele kracht af nadat hij de kapitein van Frankrijk werd. Het Franse voetbalteam lijkt vol talenten te zitten, maar feitelijk zijn er niet veel spelers met echte kracht. Nadat Kylian Mbappé's gezicht en neus gewond waren geraakt, droeg hij een tijdje oogkasbescherming en paste hij zich niet aan de nieuwe visie aan, waardoor zijn kracht in het spel werd belemmerd. Nadat Kylian Mbappé zijn beste vorm had verloren, leek het erop dat niemand anders in het Franse team doelpunten kon begrijpen.

Terug naar het WK 2022: als Kylian Mbappé in die finale geen drie doelpunten had gemaakt, had het Franse team in de reguliere speeltijd misschien verloren van Argentinië. Kylian Mbappé is de meest kritische doelpuntenmaker van het Franse team geworden, en zodra hij zijn scorend vermogen verliest, is het Franse team gedoemd te worden uitgeschakeld. Olivier Giroud had het geluk de Frankrijk EK 2024 voetbalshirt weer te mogen dragen om aan de competitie deel te nemen, maar het is jammer dat het nu voor hem lastig is om op alle aspecten speciale tactische afspraken te krijgen van de ploeg. Het lange lichaam van Olivier Giroud maakt het moeilijk om onder verschillende tactische arrangementen zijn ware kracht te benutten.

Nu regelt de Franse ploeg vooral de tactiek met Kylian Mbappé als hoofdspeler, dus zodra de wedstrijd verloren is, zal hij ook de grootste verantwoordelijkheidsdrager zijn. De spelers van het Franse team in 2018 worden ouder en hun fysieke conditie kan niet langer de sterkste kracht blijven spelen. Van hen heeft alleen Kylian Mbappé de afgelopen jaren een opleiding gevolgd. Hij is 25 jaar oud en bevindt zich op het hoogtepunt van zijn carrière. Misschien is Kylian Mbappé zich ook diep bewust van zijn eigen kracht en moet hij verbeterd worden in een sterker team. Daarom besloot Kylian Mbappé deze zomer het Real Madrid voetbalshirt te dragen. Hij hoopt dat hij in de toekomst krachtiger zal zijn, in plaats van beperkt te blijven tot zijn huidige kracht.


« Précédent :: Suivant »