BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

header image

// goedkope voetbalshirts hier - Trek je voetbaltenue aan, ga sporten en zweet je uit!


Barcelona moet meer geld uitgeven!


Atletico Madrid verliest elk seizoen punten als ze tegen Barcelona spelen, en tegen Real Madrid zijn ze enthousiast. Ze worden door fans beschouwd als Barcelona's "bloedpakket" in de competitie. Dit keer was geen uitzondering, Atletico verloor opnieuw met 0-1 en het doelpunt kwam van João Félix.

In dit duel heeft Barcelona het voordeel op het veld. Hoewel Lewandowski nog steeds in een trage staat verkeert, zijn Pedri en De Jong terug en beschikt Barcelona al over een middenveldcombinatie van wereldklasse. Opgemerkt moet worden dat dit de 139e keer is dat De Jong in La Liga speelt met een voetbalshirt FC Barcelona, waarmee hij zijn Nederlandse landgenoot Cruijff gelijk speelt. Tegelijkertijd waren de twee aanvallers van Barcelona ook erg actief. Félix scoorde het winnende doelpunt en Raphinha zorgde voor een assist. Félix sprong zonder pardon op het reclamebord om het te vieren na het scoren. Dit maakte de spelers en fans van Atletico Madrid boos, die hem boos uitschelden: wil je niet terugkomen?

De 20-jarige Félix was depressief omdat hij door Simeone niet correct werd gebruikt. Nadat hij naar Barcelona kwam, werd hij als een vis in het water. Félix zet zijn favoriete goedkope voetbalshirts op en wordt langzaamaan de leider van de spits van Barcelona. Om hem uit te kopen zal Barcelona meer moeten betalen!

» Fin = Barcelona moet meer geld uitgeven!


Het mooiste doelpunt van het jaar!


Garnacho werd afgelopen nacht de absolute protagonist van Manchester United! Hij scoorde met een omhaal in de 134e seconde van de openingswedstrijd. Dit doelpunt kopieerde het klassieke doelpunt van Rooney 12 jaar geleden. Zolang je het doelpunt van Rooney hebt gezien, is het moeilijk om er niet aan te denken!

Dit doelpunt kwam uit de scène van de 3-0 wedstrijd van Manchester United tegen Everton, toen het winnende team goedkope voetbalshirts aan het uitputten was. Garnacho was erg opgewonden na het doelpunt. De jonge Argentijnse aanvaller snelde naar de hoek en voerde Ronaldo's kenmerkende SIU-feest uit voor tienduizenden fans om hulde te brengen aan zijn idool.

Garnacho was eerder door Ten Hag gewaarschuwd dat hij aan het begin van het seizoen niet goed genoeg had gepresteerd. Dit verbluffende doelpunt bewees dat hij het verdient om in de nieuwe voetbalshirt Manchester United te starten. Het lijdt geen twijfel dat dit doelpunt de top drie van de Puskas Award-lijst van 2023 zal opleveren! De Premier League nam deze twee acrobatische goals van Rooney en Garnacho ook op in de lijst van de grootste goals in de geschiedenis van de Premier League.

» Fin = Het mooiste doelpunt van het jaar!