BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

halvat hyvännäköiset jalkapallopaidat

Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
Liens
Créer un Blog gratuit

halvat hyvännäköiset jalkapallopaidat | Blog

20/7/2024 - Real Madrid heeft een luxe opstelling voor het nieuwe seizoen
Posté sur blog

Nu Mbappé bij Real Madrid komt, zijn fans die goedkope voetbaltenues dragen meer geīnteresseerd in hoe Ancelotti de positie en de kandidaten op de aanvalshelft moet regelen nadat Mbappé bij Real Madrid komt. De concurrentie tussen Bellingham, Vinicius en Mbappé bezorgt het senior management inderdaad hoofdpijn.

Nadat Mbappe zich bij Real Madrid had aangesloten, speculeerde de buitenwereld ook dat de club Mbappé de voetbaltenues Real Madrid met één pijl zou laten dragen. Bellingham is meer verantwoordelijk voor de kerntaak van het organiseren van de aanval. Maar afgaande op het tot nu toe vrijgegeven nieuws is Bellingham niet bereid een dergelijk offer te brengen. In de toekomst zullen onderscheppingen en passes op het middenveld zeker niet zoveel aandacht krijgen als schieten in het strafschopgebied. Bellingham hoopt ook dat zijn scoregegevens op een hoog niveau kunnen blijven worden gehouden, maar Vinicius en Mbappé hopen, als echte aanvallers, ook dat ze sterkere gegevens kunnen krijgen. Voor deze drie mensen zal het dataverzameling in het nieuwe seizoen ook een belangrijk aandachtspunt worden.


Commentaires ( 0 ) :: laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


17/7/2024 - De nieuwe line-up van Real Madrid staat op het punt uit te varen
Posté sur blog

Gisteren werd, na jaren wachten, de droom van fans die goedkope voetbaltenues droegen eindelijk werkelijkheid. Franse ster Mbappé debuteert officieel bij Real Madrid! Het Bernabeu-stadion neemt het nummer 9-trui van Real Madrid over en verwelkomt Mbappé!

Afgelopen zomer maakte Mbappé publiekelijk bekend dat hij de ploeg in de zomer van 2024 als free agent zou verlaten, waardoor zijn volgende stop onderwerp van discussie werd onder de fans. Vervolgens meldden buitenlandse media dat Mbappé en Real Madrid een akkoord hadden bereikt. en Real Madrid voorzag hem van een maximumsalariscontract binnen het team. Mbappé kreeg eindelijk zijn wens en werd lid van de club waar hij als kind naar verlangde. Met de toetreding van Mbappé is de waarde van het hele team van Real Madrid ook enorm gestegen. Hun laatste waarde is gestegen tot 1,46 miljard euro. Dit aantal heeft Real Madrid ook in staat gesteld Manchester City te overtreffen en de duurste club ter wereld te worden . In het nieuwe seizoen heeft de aanvallende drietand, bestaande uit Mbappe, Vinicius en Rodrygo, fans enthousiast gemaakt. Het sterker geworden Real Madrid zal blijven sprinten richting het Champions League-kampioenschap. Natuurlijk zal Mbappé, die het voetbaltenues Real Madrid draagt, een aanpassingsperiode moeten doormaken voordat hij kan integreren in het team de fans verrassen in het nieuwe seizoen?


Commentaires ( 0 ) :: laisser un Commentaire! :: Lien Permanent
Page 1 sur 43 :: Précédent | Suivant