BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager
Terveys tulee urheilusta

9/12/2019 - Manchester United voitti Manchester Cityn

Mitä enemmän pelin takana, sitä enemmän testataan joukkueen todellinen vahvuus. Manchester City hävisi 2-1 kotona Manchester Unitedin kanssa Premier League -sarjassa tällä kierroksella, mikä oli yllätys yleisölle ja faneille. Tappio jätti myös Manchester Cityn 14 pistettä Liverpoolin taakse. Vaikuttaa siltä, ​​että Manchester Cityn mahdollisuudet voittaa tällä kaudella ovat vähäiset. Pelin lopussa Pep Guardiola katsoi Manchester City pelipaita pelaajia kentällä ja tunsi uskomattoman koskettavan päätään. Mutta hänen ilmaisussaan ei ollut liiallista surua, vain sellaisia ​​ajatuksia, joita ei voitu ymmärtää.

Manchester United -pelaajat todella voittivat joukkueen voiton tällä kertaa. He eivät ole voittaneet Manchester Cityä pitkään aikaan. Kahden viime vuoden aikana Manchester City on ottanut pois Manchester Unitedin kunnian. Voit voittaa Manchester Cityn uudelleen on lisätä kiiltoa Manchester United Jerseyyn. Pelin voitto hurrasi myös Manchester United pelipaita. Sen jälkeen kun hän otti haltuunsa Manchester Unitedin, ulkomaailma on haastatellut häntä. Kukaan ei usko, että hän voi johtaa Manchester Unitediä hyvin.

Manchester Cityn tappio jätti yleisölle myös toivoton, koska pisteiden välillä oli niin paljon eroa. Manchester City voi keskittyä vain Mestarien liigaan tällä kaudella nähdäkseen, voiko se voittaa Mestarien liigan.

Commentaires ( 0 ) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

6/12/2019 - Olivier Giroudin tunteet Chelseaa kohtaan

Chelsea voitti Aston Villa 2-1 -sarjan Premier League -kauden 15. kierroksella. Noita Chelsean nuoria pelaajia kouluttaa valmentaja hitaasti joukkueeksi, joka työskentelee kovasti. Vaikka joukkueen tila ei ole tällä hetkellä kovin vakaa, Chelseasta tulee lähitulevaisuudessa voimakkaampi kaikesta näkökulmasta edistymiskyvyn kannalta.

Chelsean valmentaja Frank Lampard keskittyy nuorten pelaajien käytännön kokemukseen, joten joukkue alkaa yleensä uusista pelaajista. Valmentaja Frank Lampardin sydämessä hän koki, että vain kasvattamalla nuorta ja voimakasta jalkapallojoukkuetta Chelsea pelipaita voi voittaa Mestarien liigan uudelleen. Paras perusta täydelliselle jalkapallojoukkueelle on pelaajat, jotka leikkivät koko ajan. Kokemus ja hiljainen ymmärrys tekevät heistä näkymättömän vahvuuden.

Jokaisella valmentajalla on oma tapa valmentaa. Fanit eivät ymmärrä miksi Olivier Giroud on erittäin hyvä maajoukkueessa, mutta Frank Lampard ei vain halua, että Olivier Giroud olisi ensimmäinen pelaaja. pelipaidat jalkapallo llä päällä oleva Olivier Giroud on istunut penkillä ilman erityisiä pettymyksen tai surun ilmaisuja. Ehkä Olivier Giroudin mielessä hän auttoi joukkuetta Chelsean vaikeimmassa tilanteessa. Ja joukkueen on aika kehittää nuoria pelaajia siirtämään Chelsea voittavaan tulevaisuuteen.

Commentaires ( 0 ) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent
A Propos
Liikunta tekee ihmiset onnelliseksi, onnellinen saa ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi, hyvällä tuulella, paremmalla keholla

Derniers Articles

Manchester United voitti Manchester Cityn
Olivier Giroudin tunteet Chelseaa kohtaan

Menu

Accueil
Mon Profil
Galerie d'Images
Archives
Envoyer un Email

Amis

Liens