BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager
Terveys tulee urheilusta

7/8/2020 - Arsenal F.C. ei ole paljon aikaa mahdollisille nuorisopelaajille

Vaikka Arsenal voitti FA Cupin, joukkue kohtaa edelleen lomautussuunnitelmia riittämättömillä varoilla. Pierre-Emerick Aubameyang jatkaa pelaamista Arsenal pelipaita erinomaisen suorituksensa vuoksi. Monet tiedotusvälineet arvasivat kesällä, että joukkue myy Pierre-Emerick Aubameyangin vastineeksi paljon rahaa. Arsenalin ja Chelsea FA Cupin ratkaisevan ottelun jälkeen yleisö uskoi joukkueen jatkavan Pierre-Emerick Aubameyangin poistumista.

Klubin toiminnan rahoittamiseksi Arsenal ilmoitti, että se irtisanoo 55 työntekijää. Pelaajien kannalta joukkue myy nuoria ja kykeneviä pelaajia saadakseen lisää varoja. 22-vuotias Ainsley Maitland-Niles on useiden roolien pelaaja Arsenalin nuorisokoulutuksessa. Valmentajan Mikel Arteta -harjoituksen jälkeen hänen suorituksestaan ​​on tullut entistä vakaampaa. Valitettavasti Arsenalilla ei ole paljon aikaa näille potentiaalisille pelaajille, ja joukkueen on käytettävä heitä vaihtamaan lisää varoja.

Vanhojen pelaajien paineessa uudistua ja siirtää joitakin nuoria pelaajia piti ottaa pelipaidat jalkapallo pois ja päättää poistua joukkueesta. Arsenalista on tullut sellainen tilanne, johon monet ihmiset eivät voi ajatella. Jopa pelaajat, jotka tulevat joukkueen nuorisokoulutuksesta, kohtaavat myyntiä. 2020 on Arsenalille vaikea aika, ja fanit uskovat, että joukkue nousee taas pystyyn tämän vaikean ajan jälkeen.

Commentaires ( 0 ) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

3/8/2020 - Arsenal F.C. voittaa FA Cupin haluamallaan tavalla

Vuoden 2019-20 England FA Cup -finaalissa Chelsea hävisi 1-2 Arsenalille. Arsenal F.C. voitti FA-Cupin 14. kertaa, ja joukkue päsi myös seuraavalle kaudelle Europa League -sarjaan. Frank Lampard jäi valmennusuransa ensimmäisestä palkinnosta, ja hän jatkaa pyrkimyksiään muihin kunnianosoituksiin Chelsea pelipaita puolesta.

Arsenal F.C. ei ole pystynyt pääsemään Mestarien liigaan, joten joukkueen on taisteltava oikeudesta osallistua Europa-liigaan. Tämän voimakkaan paineen alla Pierre-Emerick Aubameyang johti joukkueen voittamaan kaksi maalia. Arsenal F.C. pelaajat nousivat ylös tässä pelissä 11 laukauksella ja 14 vapaapotkulla. Chelsean maalivahdin suurin heikkous on, että pitkiä laukauksia on vaikea siepata. Chelsea epäonnistui edelleen Arsenal F.C.n monien voimakkaiden hyökkäysten edessä.

Pelin jälkeen Arsenal F.C. pelaajat halasivat onnellisina toisiaan. Heille ei ollut helppoa tällä kaudella. Tämä on ensimmäinen kerta, kun valmentaja Mikel Arteta voitti mestaruuden kunniamerkin Arsenal pelipaita. Hän on erittäin iloinen nähdessään joukkueen hitaasti siirtymässä uuteen ylämäkeen. Arsenal F.C. on vielä yksi ottelu Liverpoolin kanssa. Voiko joukkue voittaa Community Shield -finaalin uudelleen?

Commentaires ( 0 ) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent
A Propos
Liikunta tekee ihmiset onnelliseksi, onnellinen saa ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi, hyvällä tuulella, paremmalla keholla

Derniers Articles

Arsenal F.C. ei ole paljon aikaa mahdollisille nuorisopelaajille
Arsenal F.C. voittaa FA Cupin haluamallaan tavalla

Menu

Accueil
Mon Profil
Galerie d'Images
Archives
Envoyer un Email

Amis

Liens