BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager
Terveys tulee urheilusta

19/1/2020 - Real Madrid on jalkapallon ikuinen symboli faneiden silmissä

La Ligan 20. kierroksella Real Madrid voitti kotonaan Sevilla FC 2-1: n, ylittäen Barcelonan 3 pisteellä päästäkseen kärkipaikkaan. Real Madridin kaksi maalia teki Casimiro, taka vyötäröpelaaja, jonka pelipaidat jalkapallo umero muisti yhtäkkiä yleisön keskuudessa. Ei ollut hyvää hyökkääjää maaliin. Emme odottaneet Real Madridin keskikenttäpelaajien tekevän maalin kahdesti. Real Madrid on todella vahva joukkue.

Tällä kaudella joukkue on Zinedine Zidanen ohjauksessa edistynyt huomattavasti, ja Real Madrid pelipaita on jälleen kerran monien faneiden haluttu. Vaikka kesällä rekrytoitu Karsten vaara ei onnistunut tuomaan lisää voittoja joukkueelle, vanha pelaaja piti silti kunnian ja työskenteli ahkerasti. Real Madrid on jalkapallosymbolitiimi faneiden sydämessä ikuisesti. Se perii ihmisten asenteen ja hengen elämään.

Muutaman päivän kuluttua Espanjan Super Cupin finaali on tulossa. Fanit odottavat Real Madridin voittoa Atletico Madridista. Karim Benzema on ollut tällä kertaa penkillä, joten hän on ehdottomasti aloittelija finaalipäivänä. Ihana peli on alkamassa, ja fanit odottavat sitä.

Commentaires ( 0 ) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

17/1/2020 - Paulo dybala ei halua pettyä Juventuksen fanien ystävyyteen

Juventus voitti Udinese 4-0: n Italian Cupin 1/8-finaalissa vuosina 2019-20. Pelin voitto antoi Juventukselle pääsyn kahdeksanen viimeiseen joukkoon Coppa Italiassa. Pelaajat halasivat toisiaan, ja he kaikki rakastivat Juventus pelipaita. Huolimatta Cristiano Ronaldon puutteesta tässä pelissä, pelaajat, kuten Gonzalo higua í N ja Paulo dybala, näyttivät hyvää muotoa.

Gonzalo higua í N: n ja Paulo dybalan hiljainen yhteistyö on tämän pelin paras kohta. Heidän täydellisistä avustajistaan ​​ja tavoitteistaan ​​on tullut upeita hetkiä. Juventuksella on 61,3%: n pallonhallintotaso koko kentällä. Hän on tehnyt 4 maalia 20 laukauksessa. Udinese epäonnistui pisteet seitsemässä laukauksessa, ja molemmilla joukkueilla on silti ero vahvuus.

Paulo dybala on vahvistanut asemaansa tämän ajanjakson jälkeen. Vaikka lähtölukemaansa on vähennetty huomattavasti, hän on halukas pysymään Juventuksessa. Paulo dybala tykkää pelipaidat jalkapallo, koska se on Juventuksen fanien suurin tuki ja rohkaisu. Vaikka Paulo dybala on tällä hetkellä hieman huonossa tilanteessa, hän uskoo, että aika tekee kaiken parempaan.

Commentaires ( 0 ) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent
A Propos
Liikunta tekee ihmiset onnelliseksi, onnellinen saa ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi, hyvällä tuulella, paremmalla keholla

Derniers Articles

Real Madrid on jalkapallon ikuinen symboli faneiden silmissä
Paulo dybala ei halua pettyä Juventuksen fanien ystävyyteen

Menu

Accueil
Mon Profil
Galerie d'Images
Archives
Envoyer un Email

Amis

Liens