BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager
Terveys tulee urheilusta

18/11/2019 - Antoine Griezmannin tulisi olla rohkea

Ranska voitti Albanian 2-0 eurooppalaisessa alustavassa ottelussa. Tässä pelissä Antoine Griezmann teki jälleen maalin 168 päivää myöhemmin. Hän oli innoissaan maalin jälkeen ja suuteli pelipaidat jalkapallo. Masennuksen taakka liian kauan, voiton ilo antoi Antoine Griezmannille rentoutua mielialastaan.

Antoine Griezmann on ahkera pelaaja. Barcelonan järjestelmässä hän muuttuu ja innovoi jatkuvasti. Hänellä oli tapana olla eteenpäin, mutta nyt hän voi olla puolustaja. Barcelona puuttuu tällä hetkellä puolustavan vartijan kyvystä. Vaikka vartija ei ole Antoine Griezmannin vahvuus, hän on valmis työskentelemään ahkerasti oppiakseen. Integroituminen täysin erilaiseen järjestelmään vie aikaa. Toivon, että Barcelonan fanit voivat antaa Antoine Griezmannille enemmän aikaa sopeutua.

Antoine Griezmannin suoritukset maajoukkueessa ovat edelleen erinomaiset. Ehkä se on Barcelonan peli, joka asettaa hänelle liikaa paineita, mikä saa hänet pelaamaan koko ajan hyvin. Barcelona pelipaita Antoine Griezmann käyttää sitä jo, joten älä ajattele liikaa ulkomaailmaa. Hänen tulisi säätää mieltään ja olla tarpeeksi rohkea ollakseen itsensä.

Commentaires ( 0 ) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

14/11/2019 - Häviävä peli muutti helposti Manchester Cityn

Kun Manchester City hävisi Liverpoolille 1-3 poissa kotoa, tapahtui useita negatiivisia tilanteita, sekä pelaajat että valmentajat olivat hiukan hallitsemattomia. Itse asiassa on normaalia menettää peli. Se on vain se, että Manchester City on voittanut Premier League Championship kahden vuoden ajan, ja mediayleisö ei hyväksy pudotuksen tunnetta. Manchester City ei pystynyt panemaan pelipaidat jalkapallo, koska useat tämän pelin avainpelaajat loukkaantuivat ja vetäytyivät. Sen odotetaan häviävän jopa Liverpoolin kaltaisen vahvan vihollisen edessä.

Pelin epäonnistumisen johdosta pelaajien tulee oppia tutkimaan joukkueen puutteita ja strategisia tapoja sen sijaan, että valittaisiin epärehellisistä vastustajista ja erotuomarista. Manchester City -pelaajien käyttäytyminen on tällä kertaa hieman liian äärimmäistä. Epäonnistuminen ei ole kauhea. Mikä kauheaa on, että he ovat muuttaneet mentaliteettiaan. Manchester City -pelaajat ovat menestyneet erittäin hyvin kahden viime vuoden aikana, mutta heidän on pidettävä alkuperäistä sydäntä eikä pidä olla ylpeitä joukkueen kunniasta.

Joukkueen on vaikea menestyä, ja joukkueen luopumisen onnistuminen tapahtuu hetkessä. Manchester City pelipaita edustaa faneiden mielessä sinistä vapaata taivasta, joka taistelee ihanteen ja tulevaisuuden puolesta. Entinen Manchester United, nykyinen Manchester City, myöhemmin Liverpool ja niin edelleen, toivovat olevansa joukkue, joka ei koskaan pudota seuraamaan ja kannustamaan tavallisia ihmisiä elämässä.

Commentaires ( 0 ) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent
A Propos
Liikunta tekee ihmiset onnelliseksi, onnellinen saa ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi, hyvällä tuulella, paremmalla keholla

Derniers Articles

Antoine Griezmannin tulisi olla rohkea
Häviävä peli muutti helposti Manchester Cityn

Menu

Accueil
Mon Profil
Galerie d'Images
Archives
Envoyer un Email

Amis

Liens