BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager
Terveys tulee urheilusta

11/7/2020 - Manchester Cityn aloittelijan Phil Fodenin upea esitys

Premier League aloitti pelin, ja Manchester Cityn yllättävin pelaaja oli Phil Foden. Phil Foden on parantunut siitä lähtien, kun hän käytti Manchester City pelipaita. Phil Foden seuraa Pep Guardiolan koulutusta kapteeni David Silvan tilalle. David Silvan sopimus vanhenee kauden lopussa. Hän päätti vaihtaa pelipaidat jalkapallo löytääkseen uuden joukkueen.

Phil Foden on tehnyt neljä maalia uudelleen ottelun jälkeen, Pep Guardiola yritti antaa hänen osallistua pelikokemukseen. Phil Foden kasvoi nopeasti joukkuetovereidensa avulla. Pelaajat, jotka Pep Guardiola on kehittänyt yhdessä kädessä, eivät ole liian huonoja. Phil Foden on erittäin kiitollinen niille, jotka ovat auttaneet. David Silva on aina ollut Phil Fodenin idoli, ja hän on halukas korvaamaan David Silvan kunniavelvollisuuden suojella Manchester Cityä.

Manchester City on nyt kokenut vaikean ajanjakson. Kun Mestarien liiga on keskeytetty, pelaajat vaihtavat paljon. Pep Guardiola loi nykyisen kunnian Manchester Citylle. Hän on halukas pysymään Manchester Cityssä, mutta pelaajan aikaraja on rajoitettu. Katsojat odottivat Mestarien liigan lopullista päätöstä Manchester Cityä vastaan. He toivoivat, että joukkue voisi jatkaa peliä.

Commentaires ( 0 ) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

9/7/2020 - Maurizio Sarri vie Juventuksen pahimpaan tilaansa

Juventus 2-4 -tappio AC MILANille sai yleisön näkemään Maurizio Sarrin epäonnistunut strategia uudestaan. Tällä kaudella AC MILAN on merkittävästi lisännyt voimaansa Zlatan Ibrahimovićin lisäämisen seurauksena. Zlatan Ibrahimović on pelaaja, jolla on intohimo jalkapalloon. Hän tuo aina enemmän positiivista energiaa joukkuetovereilleen. Sen jälkeen kun Zlatan Ibrahimović pukeutui AC Milan pelipaita, joukkue on palauttanut aikaisemman taisteluhenkensä ja intohimonsa.

Juventus on voittanut kahdeksan peräkkäin, mutta taistelu hävisi AC MILANille. Ilman Paulo Dybalan peliä Juventus tunsi aina olevan jotain puuttuvaa. Pelkästään CRISTIANORONALDO: n voimalla joukkue ei voi muuttaa lopputulosta. Maurizio Sarri korvasi keskikenttäpelaajan uudella pelaajalla viime hetkellä. Yleisö valitti vakavasti hänen tilalleen.

CRISTIANORONALDO ei luopunut mahdollisuudesta voittaa viimeisen pelin viimeisen minuutin aikana, mutta valmentaja valitsi kompromissin viimeisen kymmenen minuutin aikana. Monet kannattajat katsovat, että Maurizio Sarri ei ole syytä valmentaa Juventus pelipaita. Hän vie joukkueen suoraan pahimpaan tilaan. Valmentaja on joukkueen sielu, väärä valinta edustaa myös joukkueen epäonnistumista.

Commentaires ( 0 ) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent
A Propos
Liikunta tekee ihmiset onnelliseksi, onnellinen saa ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi, hyvällä tuulella, paremmalla keholla

Derniers Articles

Manchester Cityn aloittelijan Phil Fodenin upea esitys
Maurizio Sarri vie Juventuksen pahimpaan tilaansa

Menu

Accueil
Mon Profil
Galerie d'Images
Archives
Envoyer un Email

Amis

Liens