BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager
Terveys tulee urheilusta

15/1/2020 - Barcelona toivottaa tervetulleeksi uuden valmentajan Quique setienin

Valmentaja Ernesto Valverde päätti lopulta Barcelonan uran menettäessään Atletico Madridille kentällä eikä Barcelona ollut Espanjan Supercupissa. Koska Ernesto Valverde asetti valmentajansa Barcelona pelipaita, hän ei ole asettanut uutta joukkuerekordia, vaan tuonut joukkueen Barcelonan historian pahimpaan ajanjaksoon. Barcelona on luonut uusia mahdollisuuksia Ernesto Valverdelle kerrallaan. Valitettavasti hän on tuhlannut paljon kykyjä pelaajien käyttöön.

Voiko uusi valmentaja muuttaa Barcelonan tilannetta ja tuoda takaisin jalkapallosta vastaavan Barcelonan? Ensimmäinen asia uudelle valmentajalle, Quique setienille, on tehdä joukkue nuoremmaksi ja käyttää uudelleen Barcelonan nuoria pelaajia. Voivatko Barcelonan vanhat hyvät pelaajat tämän mukautuksen yhteydessä edelleen laittaa pelipaidat jalkapallo ja tulla ensimmäiseksi joukkueeksi? Poliittisessa muutoksessa on aina jotain menetettävää ja hyötyä, ja Barcelonan on aika säätää joukkueen järjestelmää.

Muuttuuko Lionel Messi, kun Barcelona muuttuu kokonaisuutena? Lionel Messi toivoo myös, että Barcelona pystyy nousemaan uudestaan ​​ja voittamaan enemmän kunnianosoituksia, jotta hän voi lähteä onnellisina eläkkeelle päättäessään. Tämä on viimeisen pelaajaryhmän hänelle välittämä jalkapallohenki tuona vuonna, joten Lionel Messi odottaa uuden valmentajan uudistusstrategiaa.

Poster un Commentaire! :: Envoyer à un Ami!
A Propos
Liikunta tekee ihmiset onnelliseksi, onnellinen saa ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi, hyvällä tuulella, paremmalla keholla

Derniers Articles

Arsenal F.C. ei ole paljon aikaa mahdollisille nuorisopelaajille
Arsenal F.C. voittaa FA Cupin haluamallaan tavalla

Menu

Accueil
Mon Profil
Galerie d'Images
Archives
Envoyer un Email

Amis

Liens


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page
Fond écran petites annonces jeux de fille gratuit