BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager


Terveys tulee urheilusta

22/10/2020 - Viime kauden Mestarien liigan mestari FC Bayern München voitti Atlético de Madridin 4-0

Kaikki nyt kokevat, että FC Bayern Münchenin ottelun katselu on visuaalinen juhla. Joukkue välittää voiton ilon lisäksi myös näkymättömän jalkapallo-ykseyden hengen. Yleisön täytyi ihailla Hans-Dieter Flickiä FC Bayern Münchenin valmentamisesta niin hyvin. Jokainen pelaaja voi epäitsekkäästi ohittaa ja auttaa joukkuetovereitaan. Heidän ainoa tavoite on voittaa joukkue. Bayern München pelipaita näyttävät kultaisilta tältä pelaajaryhmältä, ja niistä huokuu rakkauden ja oikeudenmukaisuuden jalkapallohenki.

Mestarien liigan ensimmäisellä kierroksella FC Bayern München voitti Atlético de Madridin 4-0. Puolustustaktiikkaan kiinnittävä Diego Simeone ei vihdoin voinut vastustaa FC Bayern Münchenin hyökkäystä, mutta vastustaja teki nollan Atlético de Madridille. Häikäisevin pelaaja pelissä oli Kingsley Coman, jolla oli pelipaidat jalkapallo nro 29. Hän teki 3 maalia ja voitti pelin. Näyttää siltä, ​​että Atlético de Madrid oli onnekas voittaessaan mestaruusjoukkueen Liverpoolin viime vuonna. FC Bayern München ei epäonnistu helposti joukkueella tällä kaudella.

Pelissä yhteistyö FC Bayern Münchenin pelaajien välillä oli täydellistä, ja he ohittivat pallon ilman liikaa huolia ja ajatuksia. 11 ihmistä on integroitunut, ja jokainen pelaaja toimii hyvin asemassaan. On kulunut kauan sitten, kun yleisö näki intohimoisen pelin. He kiittivät FC Bayern Müncheniä yhtenäisyyden ja voiman jalkapallohenkestä.

Poster un Commentaire! :: Envoyer à un Ami!
A Propos
Liikunta tekee ihmiset onnelliseksi, onnellinen saa ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi, hyvällä tuulella, paremmalla keholla

Derniers Articles

Liverpool auttaa Sven-Göran Erikssonia täyttämään lapsuuden unelman
Saksan vahvuusetu näkyy jälleen kentällä

Menu

Accueil
Mon Profil
Galerie d'Images
Archives
Envoyer un Email

Amis

Liens


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page