BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

lijepi nogometni dres | Blog

 
17/6/2024 - Jedna od mladih nogometnih zvijezda njemačkog tima
Posté sur BLOG

Florian Wirtz proglašen je igračem godine u Bundesligi, a napadački veznjak odigrao je ključnu ulogu u pobjedi Bayer Leverkusena Xabija Alonsa u sezoni Bundeslige 2023.-2024. Izjednačio se po broju asistencija (11) i postigao isti broj golova.

Wirtz je bio jedna od najsjajnijih njemačkih zvijezda u prošlom desetljeću, posjedujući rijedak dar kontrole i dominacije veznim redom što malo igrača na svijetu može. Ako Njemačka, domaćin Eura 2024., želi osvojiti trofej na domaćem terenu, Wirtz će morati dati sve od sebe kako bi pomogao Njemačkoj da uspije. Navijači koji nose dres Njemačka Euro 2024 imaju velika očekivanja od ove besplatne dostave! Može li Njemačka ovaj put osvojiti Europski kup kod kuće, kombinirani učinak Floriana Wirtza i napada Musale postat će posebno važan. U uvodnoj utakmici Europskog kupa Wirtz je u dresovi Euro 2024 opravdao očekivanja i dobro se pokazao.

blog.dnevnik.hr/lijepdres

zgodnasdres.over-blog.com


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


15/6/2024 - Može li Engleska, momčad puna zvijezda, podići trofej?
Posté sur BLOG

Šanse Engleske na Euru 2024. mogle bi ovisiti o ključnoj izvedbi Bellinghama. Bellinghamov zapanjujući debitantski nastup za Real Madrid brzo je etablirao napadačkog engleskog veznjaka u jednog od najtraženijih igrača u europskom nogometu. Osim njegove impresivne statistike, Bellinghamova odlučnost da pobjeđuje u dresovi Euro 2024 i njegove neočekivane izvedbe u ključnim utakmicama također su mu priskrbili status heroja među navijačima Bernabeua.

Phil Foden dao je 19 golova i 8 asistencija za Manchester City, osvojivši nagradu za igrača sezone dok je njegova momčad osvojila rekordni četvrti uzastopni naslov Premier lige. Ovaj 23-godišnjak briljirao je na poziciji napadačkog veznog Manchester Cityja dok je Engleska bila blizu osvajanja svog prvog naslova Europskog prvaka na Euru 2021. ali je u finalu izgubila na jedanaesterce od Italije. Engleska momčad se nada da će pobjedničke navike Phila Fodena u Manchester Cityju utjecati na reprezentaciju.Navijači koji nose dres Engleska Euro 2024 nadaju se da će reprezentacija Engleske prvi put osvojiti Europski kup 2024. godine!

blog.dnevnik.hr/lijepdres

zgodnasdres.over-blog.com


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


   
A Propos

lijepi nogometni dres

Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 39
      Précédent | Suivant