BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerSretna nogometna odjeća | Blog

 
14/10/2019 - Toplina srca je osjećaj doma

Mislili smo da ćemo ponovo moći vidjeti Alexisa Sncheza kako sretno igra nogomet, ali ozlijeđen je nakon samo mjesec dana transfera. Ozljeda ga je također spriječila da nosi Inter Milan dres za Ligu prvaka i propustio bi ključnu priliku da dokaže svoju snagu. Alexis Snchez, 30 godina, vrlo je dragocjen za njega. Ovaj put na posudbi, ne može se pokazati dobro. To je stvarno nešto što on ne može pustiti.

Čile je na kraju izvukao 0-0 s Kolumbijom, a Alexis Snchez nije uspio pobijediti za nacionalni tim. Budući da su Manchester United izolirani od suigrača, osoba je teško izvršiti zadatak. Na posudbi Intera iz Milana, igrači nose isti dresovi za nogomet i svi žele igrati nogomet s njim. Davno izgubljena srdačnost njegovih suigrača natjerala je Alexisa Sncheza da samouvjereno želi pridonijeti timu. U timu mu je također bilo toplo, spreman je ostati ovdje.

Bog je šala. Alexis Snchez se upravo oporavio i sada je ozlijeđen. Koliko ima očiju i usta kako bi se vidjela njegova ozljeda, a javno će mišljenje opet pokrenuti glasine. Alexi Snchez, koji voli tišinu, miran je manje od mjesec dana. Prošla je strašna godina. Nadam se da će kroz ovo iskustvo Alexis Snchez zaista moći urediti svoje srce i postati jak.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


10/10/2019 - Kontinuitet između trenera i igrača

Zašto igračeva snaga ima izravan odnos s trenerom? Igrači se pridržavaju trenerskog rasporeda, a kada su prednosti i pozicije igrača asimetrične, nastupit će veliki jaz. Philippe Coutinho, nekada glavni napadač Liverpoola, izgubio je mnogo snage u transferu u Barcelonu, uglavnom zbog razlika u stilu sustava i nogometa. Stoga je trener više poput svjetionika, smjer bi trebao biti točan, kako bi odigrao svoju dužnu ulogu.

Sadašnji dresovi za nogomet Philippea Coutinha postao je simbol FC Bayerna Myunchena koji u Barceloni nema prostora za napredak. Za dobrog nogometaša gubitak voljenog nogometnog sna užasna je stvar, pa je Philippe Coutinho odabrao da opet bude sam. Ove utakmice Bayern Myunchena također su pomogle Philippeu Coutinhu da brzo stekne nogometni smisao godine. Sam je sa zadovoljstvom poručio navijačima da je volio FC Bayern München dres i da će dati sve od sebe za momčad.

FC Bayern Myunchen ovog ljeta ima veliku potrebu za igračima poput Philippea Coutinha zbog povlačenja krilnih igrača. Iz iskustva Philippea Coutinha jasno se vidi kako su nogometni sustav i izvrsna pamet trenera izravno povezani s životom nogometaša. Razmislite je li trener važniji ili je igrač važniji u savršenom nogometnom timu?


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


   
A Propos

Vježba je temelj sretnog zdravlja

Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 34
      Précédent | Suivant