BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerSretna nogometna odjeća | Blog

 
13/11/2019 - Barcelona koja ne zna kako iskoristiti igrače

Ivan rakiti ć, koji je za Barcelonu osvojio tri uzastopna naslova, izgubio je glavnu ulogu i sada je vjerojatnije da će biti na klupi u dresovi za nogomet. U samo godinu dana njegova se situacija u Barceloni jako promijenila. Prije godinu dana Paris Saint Germain također je želio da se Ivan rakiti ć pridruži njihovom timu, spreman platiti dvostruko više od Barcelone. Međutim, Ivan je rakiti ć ipak odlučio ostati u Barceloni jer mu se sviđao Barcelona dres i bio je spreman stalno ga pratiti.

Barcelona je uvijek bila vrlo dobra za igrače odane momčadi, ali zašto je Ivan rakiti ć takav rezultat? Veznjak Barcelone trenutno nije stabilan i svi su novi igrači. Snaga veznjaka Ivana rakiti ć još uvijek je dobra. Nakon godina treniranja i natjecanja, trebao bi znati više o taktikama Barcelone. Zašto je Ivan rakiti ć odjednom odustao? Nije se ozlijedio niti pao natrag. Juventus također želi ovog ljeta potpisati Ivana rakiti ć, što pokazuje da je njegova fizička sprema u redu.

Barcelona je ove godine odjednom promijenila previše igrača, pa je teško postići prešutno razumijevanje. Još se igrača osjeća kao da ne mogu započeti. S tim u vezi, Barcelona može naučiti od zamjene ljudskih resursa Manchester Cityja. Neka se novi igrači polako integriraju u tim, stari igrači također polako izlaze iz tima. U ovoj zamjeni između njegovanja prešutnog razumijevanja između igrača, ali ne i da se tim iznenada upusti u čudan prizor.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


9/11/2019 - Zašto Real Madrid tako tretira JAMES RODRÍGUEZ?

Koliko je važno da igrač upozna trenera koji cijeni njegove sposobnosti. Danas sam iznenada vidio sliku JAMESA RODRÍGUEZ-a kako zagrli dijete. Slika je stvarno vrlo topla i inspirativna. Da bi vidio JAMES RODRÍGUEZ, mali je potrčao iz velike daljine. Kad je vidio izdanje JAMES-a RODRÍGUEZ-a, brzo je mahnuo Real Madrid dres i povikao na JAMES RODRÍGUEZ-a. JAMES RODRÍGUEZ ga je ugledao i prišao zagrliti malog dječaka. Mali je bio tako uzbuđen da nije mogao govoriti i znao je da plače. Znao je da je JAMES RODRÍGUEZ pogriješio i dugo nije vidio JAMES RODRÍGUEZ kako trči po terenu. JAMES RODRÍGUEZ potiče mališana da ne plače kako bi bio dovoljno hrabar da to učini i na kraju JAMES RODRÍGUEZ skine dresovi za nogomet i ostavi mu komemoraciju.

Nogometna karijera JAMESA RODRÍGUEZ-a nije tako glatka kao ostali. Iz nekog razloga su ga napustili treneri Real Madrida. 2017. godine ga je čak posudio momčadi FC Bayern München, ali nažalost FC Bayern München odustao je od njega zbog ozljede. On je igrač koji toliko naporno radi, čak i ako se trener namjerno odrekao. Još je u stanju održati taj sam disciplinirani stav i inzistira na tome da svakodnevno vježba svoju tjelesnu kondiciju. Čeka priliku da dođe.

Dobar igrač uvijek može utjecati na puno ljudi. JAMES RODRÍGUEZ ima već 28 godina. Može li pričekati ovako? Gledajući njegovu iskrenost i ljubav prema fanovima, ali još uvijek ne može prikriti nemoć koju je pokazao iz očiju. Aktualni Gareth Bale iz Real Madrida, JAMES RODRÍGUEZ, trener je diskriminiran, je li to ozlijeđen ili zbog čega?


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


   
A Propos

Vježba je temelj sretnog zdravlja

Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 38
      Précédent | Suivant