BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerSretna nogometna odjeća | Blog

 
18/1/2020 - Kakvu strategiju planira Antonio conte, trener Intera, planira

Što je zimi s Milanom Inter? Zašto su svi stari igrači? Inter Milan najavio je transfer kapetana Manchester Uniteda Ashleya mladog. Također je i službeno stavio Inter Milan dres broj 15 koji će se pojavljivati ​​u medijima. Ashley mladi pridružio se Manchester Unitedu prije 17 milijuna funti, ali sada se pridružio Interu za 1,28 milijuna funti. Razlika između njih dvojice je previše da bi se znala razlika u jakosti.

Iako nismo optimistični prema starim igračima koje je trener Intera doveo, još uvijek vjerujemo u viziju Antonio Contea. Uostalom, mnogi igrači koji nisu dobri pod njegovim vodstvom postali su jako dobri, tako da mora postojati vlastita strategija da zaposli ove igrače različitih stilova. Osim Ashleyevog mladog, Antonio Conte također cijeni veteran Chelseaja Oliviera Girouda i kakve će se promjene dogoditi kada ti ljudi formiraju tim.

Igrači nakon 80-ih godina imaju talent za nogomet, tako da je njihova snaga neizmjerna. Iako Inter Milan nije isti kao oni igrači s visokim cijenama, trener ima jedinstvenu viziju pronaći još praktičnih igrača. Hoće li ovi igrači u istom dresovi za nogomet donijeti povijesnu promjenu u Inter Milanu 2020. godine?


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


15/1/2020 - Hvala svim navijačima koji pozorno gledaju utakmicu

Navijači jako vole nogomet i poštuju igrače. Bez obzira na loše vrijeme, na terenu uvijek postoje navijači koji gledaju svaku utakmicu. Inter Milan pobijedio je Cagliari Calcio sa 4: 1 u 1/8 finala Coppa Italije. Romelu Lukaku postigao je u uvodnih 21 sekundu, najbrži gol Serie A ove sezone. U sljedećem susretu Romelu Lukaku je postigao još jedan pogodak, postajući jedan od pet izvanrednih napadača u pet glavnih liga, postigavši ​​dva puta u jednoj utakmici i postižu pet puta.

Evolucija Romelu Lukakua jasno je dala do znanja da potencijal igrača ima puno veze s trenerskim timom. Na svijetu je malo sustava poput Lionela Messija koji mogu postići bez drugih. Noseći Inter Milan dres, Romelu Lukaku izgleda energičnije i snažnije, a ne bivši igrač koji je bio depresivan i frustriran. Mentalitet igrača određuje ishod igre. Koliko je snažna energija imati srce poštovati suigrače i njegovati trener.

Fudbaleri Intera izveli su momčad na višu razinu korak po korak ove sezone. U ovoj su igri čak dvije zamjene postigle golove. Pobjeda Intera uzbudila je navijače na terenu koji su mahali dresovi za nogomet kako bi proslavili momčad. Društvo navijača čini da igrači izgledaju toplije. Oni su najveća podrška i ovisnost u srcima igrača.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


   
A Propos

Vježba je temelj sretnog zdravlja

Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 47
      Précédent | Suivant