BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerSretna nogometna odjeća | Blog

 
17/9/2019 - Tužni kurs u Pierre-Emericku Aubameyangu

Pierre-Emerick Aubameyang igrač je koji istinski nasljeđuje duh Arsenalovog nogometa. Oduvijek je zadržavao svoju ljubav prema dresovi za nogomet i nikad je nije želio promijeniti. Ali Pierre-Emerick Aubameyang bio je ožalošćen i očajan lošom situacijom u posljednjem meču.

Arsenal igra Watford u petom kolu Premier lige. Uz dva gola prednosti Arsenala, utakmica je završila neriješeno 2-2. Arsenal nije pobijedio u tri kola. Pierre-Emerick Aubameyang također je svojim životnim iskustvom želio pobijediti u igri. Nikad nije pomislio na nesposobnost svog suigrača, njegovi se napori ne mogu pobijediti. Nakon igre, Pierre-Emerick Aubameyang stajao je ondje ne znajući što se događa u njemu.

Pierre-Emerick Aubameyang igrao je žestoko za tim otkako je ušao u Arsenal. Arsenal dres kupili su i mnogi fanovi zbog ljubavi Pierre-Emericka Aubameyanga. Igra je također učinila da Pierre-Emerick Aubameyang izgleda pomalo umorno. Uostalom, tim koji uvijek gubi tjera ljude da zaborave što je strast. Je li previše žalostan da Pierre-Emerick Aubameyang ostaje u Arsenalu ovako?


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


15/9/2019 - Nasljeđivanje nogometnog duha Barcelone

U četvrtom kolu La Lige napokon se pokazala nova snaga Barcelone. Barcelona je postigla savršenu pobjedu od 5-2 nad Valencijom kod starih i novih igrača. Luis Surez, koji je ozlijeđen, obukao je Barcelona dres da bi igrao za tim u ovom kolu i postigao dva gola. Zaista zaslužujem biti član Barceloninog željeznog trokuta, snaga je i dalje prilično jaka.

Frenkie de Jong pridružio se Barceloni iz Ajaxa i osvojio je najbolji vezni u sezoni ove sezone. Nažalost, Frenkie de Jong nije uspio postići golove za tim u prethodnim rundama. Tijekom igre njegov učinak nije bio baš izvanredan, jednako isti talent kao i obični igrači. Zapravo, Frenkie de Jong je igrač s niskim ključevima, rezerviran igrač, pa kamoli ono što radi sada, vjerujem da će u bliskoj budućnosti postati sjajna zvijezda. Danas je osvojio svoj prvi rekord golova za dresovi za nogomet. Nakon utakmice promatrao je teren na kojem je postigao svoj prvi gol i izrazio zahvalnost.

16-godišnji Ansu Fati prvi je puta postigao gol i asistenciju nakon posljednjeg zagrljaja kojeg je naslijedio Lionel Messi. Njegov je cilj promijenio i rekord najmlađeg igrača u La Ligi koji je postigao uspješan pojedinačni pas i postao najmlađi igrač u povijesti Barcelone. Ova igra neka vidi novu snagu Barcelone, nadamo se da će se ta snaga moći održati, naslijediti duh nogometa koji pripada Barceloni.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


   
A Propos

Vježba je temelj sretnog zdravlja

Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 29
      Précédent | Suivant