BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Barcelona prohrál Kingův pohár - Trenéři z nové éry lépe chápou vnitřní potřeby hráčů - BlogHotel.org

 
14/9/2020 - Trenéři z nové éry lépe chápou vnitřní potřeby hráčů

V sezóně Premier League 2020-21 prohrál Tottenham Hotspur s Evertonem 0: 1. V loňském roce změnily trenéry Chelsea, Arsenal a Tottenham Hotspur v Premier League. Chelsea a Arsenal dosáhly významného pokroku, ale Tottenham Hotspur se zhoršuje. Chelsea i Arsenal najímají trenéry, kteří dříve působili jako hráči týmu, zatímco Tottenham Hotspur najímá starého trenéra Josého Mourinha. Je koučinkové myšlení a strategie nové éry lepší? José Mourinho nedokázal změnit sestupný trend prodeje Tottenham Hotspur dres.

Ačkoli José Mourinho provedl řadu intenzivních tréninků pro hráče Tottenham Hotspur, byla škoda, že se hráči ve hře příliš nezlepšili. Vzpomínáte si na trenéra FC Bayern Mnichov Hans-Dietera Flicka? Také se změnil z asistenta trenéra na nyní slavného trenéra. Hans-Dieter Flick už dlouho miluje Bayern Mnichov dres a střeží růst tohoto týmu. Dobrá příležitost pro Hans-Dieter Flick změnit svou pozici, aby se stal trenérem, může být jeho plán na mnoho let konečně realizován. Tolik lidí vidí pouze tři po sobě jdoucí mistrovství FC Bayern Mnichov, ale nerozumí tomu, že jde o strategii, kterou Hans-Dieter Flick strávil mnoho let porozuměním týmu a hráčům, které je třeba dokončit.

Trenéři v nové éře jsou humánnější. Pouze pochopením silných stránek a mentality hráčů mohou lépe využít své silné stránky ve strategii rozložení. Z letošní hry FC Bayern Mnichov diváci viděli, že tým má silný smysl pro týmovou práci a všichni mají rádi trenéra Hans-Dietera Flicka. Byl to Hans-Dieter Flick, kdo věděl, jak ocenit výhody hráčů, které si podmanily každého z nich.

Laisser un Commentaire! :: Envoyer ŕ un Ami!

   
A Propos

Okamžitým cílem fotbalového utkání je nečekané překvapení, ale také vášeň.

Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Articles 396 sur 537
      Précédent | Suivant
       

      Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page