BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

9/12/2023 - Näyttävä Jakob Poeltl

Viime aikoina Raptorsin pelaaja Poeltlin esitys on herättänyt monien fanien huomion. Tällä kaudella Poeltl johti kerran liigaa maaliprosentteissa 72,9 %:lla. Yllättäen näin erinomaista suorituskykyä ei tapahdu vain satunnaisesti. Hänen tulokaskautensa jälkeen hänen laukaisuprosenttinsa ei ole laskenut alle 60 prosentin. Kuudessa vuodessa Poeltl vaihtoi joukkuetta ja Koripallo Pelipaidat, mutta laukausprosentti on aina pysynyt vakaana.
Itävallan ykköskoripalloilijana Poeltlilla on valtava vaikutus paikallisesti. Vuonna 2013 Poeltl johti Vienna Timberwolvesin voittamaan nuorten mestaruuden. Hänen erinomainen suorituskykynsä herätti vähitellen ihmisten huomion. Vuonna 2016 Toronto Raptors valitsi Poeltlin draftin yhdeksännellä yleisellä valinnalla. Mutta siellä Poeltlin kasvu näytti pysähtyvän, ja joukkue menetti nopeasti kärsivällisyyden. Vuonna 2018 Raptors vaihtoi Poeltlin San Antonio Spursiin. Poeltl oli onnekas saadessaan pukeutua San Antonio Spurs Pelipaita. Siellä hän tapasi mentorinsa Popovichin, johti käännekohtaan hänen urallaan ja sai jopa henkilökohtaista ohjausta joukkueen legenda Duncanilta. Myös hänen uransa kasvoi.
9. helmikuuta 2023 Poeltl vaihdettiin takaisin Torontoon ja puettiin jälleen Toronto Raptors Pelipaita. Vakaalla ja erinomaisella laukaisuprosentilla, erinomaisella koripallonäkymillä ja syötöillä sekä erittäin hyvällä estokykyllään hänen erinomainen suorituskykynsä on herättänyt myös monien joukkueiden huomion. Sopimuksen päätyttyä monet joukkueet jatkoivat kutsuja Poeltlille, mutta hän päätti jäädä Raptorsiin. Nelivuotinen 80 miljoonan dollarin sopimus saattaa olla paras heijastus hänen arvostaan. Tietysti riippumatta siitä, mihin joukkueeseen hän menee tulevaisuudessa, hänen odotetaan tuovan enemmän jännittäviä esityksiä ihmisille pelissä.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


24/11/2023 - James teki uuden ennätyksen

Los Angeles Lakersin ottelussa Houston Rocketsia vastaan Los Angeles Lakers Pelipaita pukeutunut James teki 35 pistettä ja 8 syöttöä, mikä johti Lakersin voittoon vastustajansa 140-132. Tässä pelissä James ei vain saanut ratkaisevan voiton, vaan myös paransi uraennätystä.
Tilastojen mukaan tämä on Jamesin uran 237. peli, jossa hän teki yli 35 pistettä, ohitti Kobe Bryantin 236 ottelua ja nousi kolmannelle sijalle historiassa, toiseksi vain Wilt Chamberlainin 381 pelin ja Michael Jordanin 333 pelin jälkeen. . Samaan aikaan James on ohittanut Koben ja Johnsonin ja on tullut Lakersin toiseksi eniten maalintekijäksi per peli. Tällä hetkellä James on pelannut Lakersissa 293 runkosarjan ottelua, tehden keskimäärin 27,3 pistettä, 8,1 levypalloa ja 7,9 syöttöä per peli, toiseksi vain Elgin Baylorin 27,4 pisteen jälkeen. Jamesille, joka puki Lakers Koripallo Pelipaidat päälle vasta 35-vuotiaana, tällaista keskimääräistä dataa voidaan sanoa erittäin suureksi saavutukseksi.
On syytä mainita, että Rocketsia vastaan pelatun pelin jälkeen ihmiset tiesivät myös Jamesin voimaräjähdyksen todellisen syyn. Hänen vanhin poikansa Bronny James oli paikalla katsomassa peliä. James sanoi toivovansa menestyvänsä hyvin poikansa edessä. Areenalla, joka on täynnä intohimoa ja taisteluhenkeä, James ilmaisi rakkautensa ja tukensa pojalleen omalla ainutlaatuisella tavallaan.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 197
      Précédent | Suivant