BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

24/5/2024 - James valittiin All-NBA-joukkueeseen 20. kerran urallaan

NBA julkisti äskettäin virallisesti listan runkosarjan 2023-24 parhaista kokoonpanoista! Thunderin Alexander, Mavericksin Doncic, Celticsin Tatum, Bucksin Antetokounmpo ja Nuggetsin Jokic valittiin ensimmäiseen joukkueeseen! Knicksin Brunson, Timberwolvesin Edwards, Sunsin Durant, Clippersin Leonard ja Lakersin Davis valittiin toiseen joukkueeseen! Curry of the Warriors, Haliburton of the Pacers, James of the Lakers, Sabonis of the Kings ja Booker of the Suns valittiin kolmanteen joukkueeseen!
Heidän joukossaan Dallas Mavericks Pelipaita pukeutunut Doncic on valittu All-NBA:n ykkösjoukkueeseen viisi kertaa viideksi peräkkäiseksi vuodeksi, ja hänestä on tullut pelaaja, jolla on eniten valintoja All-NBA:n ensimmäiseen joukkueeseen Mavericksin historiassa. Los Angeles Lakers Pelipaita pukeutunut Davis ei valittu vain All-NBA-joukkueen toiseen joukkueeseen, vaan myös All-Defensive Teamin ensimmäiseen joukkueeseen. Siksi hänestä tuli ainoa pelaaja liigassa, joka on valittu tuplajoukkueisiin tällä kaudella! Tietenkin kaikkein silmäänpistävä asia on legendaarinen veteraani James. Kun James valittiin jälleen All-NBA-joukkueeseen, hän teki myös uuden uraennätyksen. Hänen uransa 21 kauden aikana tämä on 20. kerta, kun hänet valitaan, mikä rikkoi oman historiallisen ennätyksensä!
Valitettavasti, vaikka Lakersilla ja Sunsilla oli kaksi pelaajaa valittuna All-NBA-joukkueeseen, molemmat joukkueet putosivat pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Nyt itäisen ja lännen konferenssin finaalit etenevät jännittävissä taisteluissa, ja monet muut offseasonille tulleet pelaajat ovat päättäneet tulla kauppamarkkinoille odottaen innolla parempia mestaruusmahdollisuuksia uusien joukkueiden kanssa uudella kaudella. Tietenkin, riippumatta siitä, mihin joukkueeseen he päätyvät, ihmiset toivovat voivansa näyttää lisää upeita hetkiä uudella kaudella ja tuoda lisää yllätyksiä ja iloa ihmisille!


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


18/5/2024 - Edwards! Tuleva supertähti!

NBA:n pudotuspelien läntisen konferenssin välierän kuudennessa pelissä Timberwolves voitti Nuggetsin 115-70 elämästä kuolemasta. Osapuolet ovat tasatuloksissa 3-3 ja pääsevät G7-taisteluun!
Tässä pelissä nro 5-Minnesota Timberwolves Pelipaita pukeutunut Edwards kiinnitti jälleen kaikkien huomion erinomaisella suorituksellaan sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Hän teki ensimmäisellä neljänneksellä 14 pistettä, mikä auttoi joukkuetta saamaan 16 pisteen johdon ja luomaan pohjan voitolle. Koko ottelussa Edwards pelasi 33 minuuttia ja teki 27 pistettä, 4 levypalloa, 4 syöttöä ja 3 syöttöä, ja pelin korkein plus-miinus +43.
Tilastojen mukaan Edwards teki urallaan keskimäärin 30 pistettä, 5,8 levypalloa ja 5,3 syöttöä per peli neljässä elämän ja kuoleman taistelussa. Hän on NBA:n historian neljäs pelaaja, joka on tehnyt keskimäärin vähintään 30 pistettä, 5 levypalloa ja 5 syöttöä ottelua kohti elämän ja kuoleman taisteluissa. Ensimmäiset kolme ovat Jordan, James ja Doncic!
Sinun täytyy tietää, että NBA:ssa, korkean profiilin kilpailuareenalla, pudotuspelit ovat aina olleet vaihe, jossa testataan pelaajien todellista vahvuutta, ja se on myös vaihe, jossa jokainen tähti osoittaa arvonsa. Edwards osoitti täysin koripallokykynsä ja supertähtipotentiaalinsa pudotuspeleissä. Ei ole epäilystäkään siitä, että itsevarmasta ja nöyrästä Edwardsista on tullut supertähti ihmisten sydämissä! Niin kauan kuin hän pysyy terveenä ja työskentelee kovasti, Edwardsin tulevaisuudella on loputtomasti mahdollisuuksia!


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 207
      Précédent | Suivant