BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

2/6/2023 - NBA:n finaalin ensimmäisessä pelissä Heat tukahdutettiin kokonaan

NBA:n finaalin ensimmäinen kierros kertoi monille, että on todella vaikeaa tehdä ihmeitä absoluuttisen voiman edessä vain sitkeällä tahdolla. Mutta kyse ei ole siitä, että Heat ei olisi tarpeeksi vahva, vaan Nuggets-joukkue on liian täydellinen. Uskon, että tätä peliä katsoneilla faneilla on jo vastaus finaalin lopputulokseen. Monet fanit ovat alkaneet kerätä Denver Nuggets Pelipaita, ja he ovat täynnä luottamusta Nuggetsin tielle mestaruuteen.
Tämä ottelu, jonka piti olla vahva kaksintaistelu, osoitti tukahduttavan puolen. Olipa kyse taktisesta järjestelmästä tai pelaajien korkeudesta ja koosta sekä kilpailukyvystä molempien osapuolten ytimen välillä, Heat on hillitty. Puoliajan lopussa 4 Nuggetsista teki kaksinumeroisen maalin. Jokic toimi jopa komentajana mobilisoimalla joukkuetoverinsa koko prosessin ajan. Hän teki 40 minuutissa 27 pistettä, 10 levypalloa ja 14 syöttöä. Hänestä tuli ensimmäinen pelaaja, joka saavutti kolminkertaisen tupladebyyttinsä finaalissa.
Butlerista, joka johti Heatin järjestämään "Black Eight Miraclen" ja pääsi finaaliin, tuli Nuggetsin pääkohde. Hän pelasi 38 minuuttia ja teki vain 13 pistettä, 7 levypalloa ja 7 syöttöä. Silti Heatin kyky päästä finaaliin tällä kaudella on jo antanut tälle Miami Heat Pelipaita legendan kerroksen. Toivon, että seuraavan pelin edessä he voivat silti tehdä kaikkensa tuodakseen jännittäviä pelejä faneille kaikkialla maailmassa.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


26/5/2023 - 0-3 iso käänne, tuleeko tie-break?

0-3-2-3 Celtics voitti Heatin 110-97 ja voitti G5:n. Onko Heat joukkue, joka johtaa 3-0 ja häviää sitten sarjan?
Lämpöä tukahdutettiin sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa koko pelin ajan. Sarjan G4:ssä Heat oli jo osoittanut väsymystä, ja pahinta oli, että Vincentillä oli nyrjähdys nilkka, eikä hän voinut pelata Miami Heat Pelipaita. Ottelussa Butler teki vain 14 pistettä, 5 levypalloa ja 5 syöttöä viidellä kymmenestä laukauksesta. Tämä ei ole ollenkaan hänen normaali tasonsa tämän vuoden pudotuspeleissä. Ja Boston Celtics Pelipaita pukeutunut Warriors veti lopulta joukkueen takaisin kallion reunalta. Koko pelin ajan Tatum teki 21 pistettä, 8 levypalloa ja 11 syöttöä, Brown teki myös 21 pistettä, Valkoinen myös 24 pistettä ja Smartin 23 pistettä ja 5 varastaa suuresti pelin voittoon.
Kaikista joukkueista, jotka hävisivät historiassa 0-3 jälkeen, yhteensä kolme joukkuetta vedettiin lopulta välierään, ja Celtics työskentelee kovasti tullakseen neljänneksi joukkueeksi. Seuraava peli on kuitenkin taas Miamissa, joka on Heatin itäisen konferenssin finaalin viimeinen kotikenttä. Voiko Heat tuoda palkinnon kuoleman kotiin. Tai Heat häviää tämän pelin ja itäisen konferenssin finaalit pääsevät G7:ään, jolloin Bostoniin palaava Celtics voi järjestää 4 peräkkäisen pelin suuren käänteisen ensimmäisen kerran historiassa.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 184
      Précédent | Suivant