BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

22/9/2023 - Liiga varoitti Lillardia taas! Suns liittyy Lillardin kauppaan!

Aiemmin Lillardin agentti Goodwin sanoi, että Lillard ei raportoiisi muille joukkueille paitsi Heatille. Tämän asian osalta NBA-virkailijat antoivat äskettäin toisen varoituksen Lillardille ja hänen agentilleen olla käyttämättä Miami Heatia kaupan seuraavana kohteena. Kuitenkin sen jälkeen, kun Vastaanotettuaan muistion liigasta, Goodwin sanoi viimeisimmässä haastattelussa, että Lillard on valmis osallistumaan minkä tahansa joukkueen harjoitusleirille, mutta korosti silti olevansa innokas pukeutumaan Miami Heat Pelipaita päälle.
Tällä hetkellä Trail Blazers neuvottelee useiden joukkueiden kanssa, mutta eivät ole vielä saaneet houkuttelevia tarjouksia. Mutta joukkueen toimittajien mukaan Trail Blazers lähettää Lillardin pois ennen harjoitusleirin alkua. Monet pitävät Phoenix Sunsia olla yksi Lillardin vaihtoon osallistuvista joukkueista. Suns toivoo vaihtavansa Aytonin Lillardiin vastineeksi Nurkicista. Jos Nurkic onnistuu pukemaan Phoenix Suns Pelipaita päälle, heidän vahvuutensa paranee merkittävästi. Jos Trail Blazers voi vaihtaa Aytonin, he saavat myös nuoren pelaajan, jolla on potentiaalia.
Uusi kausi lähestyy, ja Lillardin sopimuksen on aika edetä. Voiko hän onnistuneesti lähteä Trail Blazersista ja liittyä Heatiin haluamallaan tavalla? Odotetaan ja katsotaan!


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


16/9/2023 - Gibson, 38, palaa Washington Wizardsiin

Washington Wizards ilmoitti virallisesti, että joukkue on virallisesti hankkinut takaisin 38-vuotiaan postipelaaja Gibsonin. Gibson jatkaa Washington Wizards Pelipaita pukemista ja aloittaa 15. NBA-kautensa.
Vuonna 2009 Bulls valitsi Gibsonin 26. yleisellä valinnalla draftin ensimmäisellä kierroksella. Hänestä tuli joukkueen tärkein kiertopelaaja. Rookie-kaudellaan hän teki keskimäärin 9 pistettä, 7,5 levypalloa ja 1,3 blokkia ottelua kohden, ja hänet valittiin All-Rookie Teamiin. Seitsemän ja puolen kauden aikana hän käytti Chicago Bulls Pelipaita, hän näki Rosen huiput ja laaksot. Lyhyen oleskelun jälkeen Thunderissa Gibson liittyi Victory Wolvesiin ja Knicksiin. Vahvasta puolustuksestaan, vahvoista levypallotaidoistaan ja ammattitaitostaan tunnettu hän on ollut arvostettu pelaaja koko NBA-uransa ajan.
Tähänastisen uransa 14 kauden aikana Gibson on pelannut 945 runkosarjan ottelussa, pelaten keskimäärin 23,8 minuuttia ottelua kohden. Hän on tehnyt 8,7 pistettä, 5,9 levypalloa, 1 syöttöpisteen ja 1 blokki, laukaisuprosentti 51,8. Gibson liittyi Wizardsiin viime kaudella. Joukkueen päävaihtopelaajana hän pelasi 49 ottelussa, pelaten keskimäärin 9,8 minuuttia ottelua kohden, teki 3,4 pistettä ja 1,9 levypalloa ja laukoi 52 % kentältä. Vaikka hänen henkilökohtaiset tiedot koko uransa aikana eivät ole erityisen erinomaisia, hän pystyi silti saamaan Wizardsilta jatkosopimuksen 38-vuotiaana, mikä riittää osoittamaan Wizardsin tunnustuksen ja luottamuksen häneen.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 192
      Précédent | Suivant