BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

23/2/2024 - Jokicin ihmeellinen suoritus teki jälleen NBA-ennätyksen

NBA:n runkosarja jatkuu, kun puolustava Nuggets pelaa kotonaan Wizardsia vastaan. Jokic, joka pukeutui nro 15 Denver Nuggets Pelipaita, osoitti edelleen hallitsevansa sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa tässä pelissä. Lopulta Nuggets voitti vastustajansa 130-110, mikä antoi Wizardsille 9 ottelun tappioputken.
Tässä pelissä Nuggets tukahdutti Wizardsin täysin sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Jokicista tuli pelin katseenvangitsija upealla suorituksellaan. Hän pelasi 31 minuuttia, laukoi 10 10 laukauksesta ja teki kolminkertaisen tuplauksen 21 pisteellä, 19 levypalloa ja 15 syöttöä. Jokic ei vain johdattanut joukkuetta saavuttamaan seitsemän pelaajaa kaksinumeroisissa pisteissä, vaan myös asetti useita NBA:n historiallisia ennätyksiä tässä pelissä 100-prosenttisella laukaisuprosentilla ja jumalan tason palautumis- ja syöttösuorituskyvyllä.
Tilastojen mukaan tämä on ensimmäinen kerta, kun Jokic tekee kolmoistuplan Wizardsia vastaan. Tämä on myös kolmas kerta hänen uransa aikana, kun Jokic on tehnyt vähintään 20 pistettä, 10 levypalloa ja 10 syöttöä 100-prosenttisella laukaisuprosentilla, ohittaen Chamberlainin ja tullen historian ensimmäiseksi. Lisäksi Jokic on myös ensimmäinen pelaaja liigassa viimeisten 40 vuoden aikana, joka on tehnyt yhdessä pelissä 20 pistettä, 15 levypalloa ja 15 syöttöä 100-prosenttisesti. Ja se on saavuttanut kolminkertaiset tuplaukset olemassa olevia 29 NBA-joukkuetta vastaan Nuggetsia lukuun ottamatta. Tällä hetkellä vain Westbrook ja James ovat saavuttaneet kolmoistuplan liigan 30 joukkuetta vastaan. Tietysti, jos Jokic käyttää tulevaisuudessa toisen joukkueen Koripallo Pelipaidat, hänen odotetaan saavuttavan tämän Westbrookin ja Jamesin ennätyksen.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


2/2/2024 - Lakers harkitsee Jamesin vaihtoa

Los Angelesin paikallisten mediatoimittajien mukaan Lakers harkitsee 39-vuotiaan LeBron Jamesin vaihtoa ja etsii sopivaa kauppajoukkuetta. Tämä uutinen herätti nopeasti laajaa huomiota ja kiivasta keskustelua kaikkialla koripallomaailmassa.
Nykypäivän NBA:n supertähtenä Jamesin vahvuus ja suorituskyky kentällä ovat kiistattomia. Hän toi kaudellaan Los Angeles Lakers Pelipaita tärkeitä mestaruuksia joukkueelle. Mutta ei väliä kuinka vahva James on, hänen ikääntyessään hän vaikuttaa hänen fyysiseen kuntoonsa ja suorituskykyyn, ja hän kohtaa lisää haasteita tulevalla urallaan. Vaikka Jamesin lähdöllä saattaa olla tietty vaikutus joukkueen ennätykseen ja vaikutukseen. Mutta jotkut ihmiset ajattelevat, että Lakersille tämä saattaa olla välttämätön säätö joukkueen tämänhetkisten haasteiden ratkaisemiseksi ja joukkueen pitkän aikavälin kehitykselle tulevaisuudessa. He tarvitsevat nuoria ydinpelaajia ottamaan Jamesin paikan. Jamesin vaihto voisi tehdä Lakersista nuoremman ja dynaamisemman.
Kuitenkin Jamesin vaikutuksesta päätellen, jos hän todella käydään kauppaa, vaikutus Lakersiin ei ole vain kentällä, vaan se sisältää myös liiketoimintaa, joukkuekuvaa ja muita näkökohtia. Faneille tämä on myös henkilökohtainen emotionaalinen törmäys. Loppujen lopuksi Jamesista on pitkään tullut yksi Lakersin edustajista. Riippumatta siitä, minkä NBA Pelipaidat James päätyy käyttämään, tästä tulee tietysti NBA:n historian kiistanalaisin sopimus.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 201
      Précédent | Suivant