BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

12/7/2024 - Doncic valittiin NBA:n vuoden pelaajaksi

ESPY Annual Excellence in Sports Performance Award -palkintoseremonia alkoi suosionosoituksella. Yhden tämän vuoden odotetuimmista palkinnoista, NBA:n vuoden pelaajasta, voitti lopulta 25-vuotias Mavericksin tähti Luka Doncic. Hän voitti Jokicin, Tatumin ja Alexanderin kovassa kilpailussa ja nousi keskipisteeseen.
Kaudella 23-24 Dallas Mavericks Pelipaita pukeutunut Doncic johti epäilemättä uransa kohokohtaan. Runkosarjassa hän teki keskimäärin 33,9 pistettä, 9,2 levypalloa ja 9,8 syöttöä ottelua kohden. Hän teki lähes kolminkertaisen tuplauksen ja osoitti uskomatonta vahvuutta. Hänen kolmipiste- ja laukaisuprosenttinsa ovat myös liigan kärjessä. Samaan aikaan hän suoriutui hyvin kriittisillä hetkillä ja johti joukkueen voittamaan monia tärkeitä taisteluita. Pudotuspeleissä Doncic pysyi vammoista huolimatta sitkeänä ja johti joukkueen voittamaan monia vahvoja joukkueita matkan varrella, voittaen lopulta läntisen konferenssin mestaruuden ja päässeen finaaliin. Vaikka hän hävisi lopulta Celticsille, hän teki keskimäärin yli 29 pistettä, 9,5 levypalloa, 8,1 syöttöä ja 1,9 syöttöä ottelua kohden läntisen konferenssin finaaleissa ja finaaleissa ja sijoittui liigan ensimmäiselle sijalle monissa tilastoissa. Hänen erinomainen suorituskykynsä pudotuspeleissä lisäsi paljon loistoa hänen nro 77-Koripallo Pelipaidat ja toi hänelle kunnian läntisen konferenssin finaalien MVP:ksi.
Henkilökohtaisen suorituksensa lisäksi Doncic voitti myös monia kunnianosoituksia, mukaan lukien All-Star-pelaaja, maalintekijä ja läntisen konferenssin finaalin MVP. Hänen sarjansa erinomaisia ​​suorituksia sai hänen voittonsa ESPY:n vuotuisessa palkintoseremoniassa näyttämään hyvin ansaitulta. Vahvoja kilpailijoita vastaan ​​Doncic voitti tämän halutun palkinnon erinomaisella suorituksellaan runkosarjassa ja pudotuspeleissä ja lisäsi myös uuden loistavan luvun hänen uraansa.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


5/7/2024 - Hield liittyy Warriorsiin

Viime aikoina NBA:n offseason on jälleen aiheuttanut sensaatiota. Warriors onnistui hankkimaan veteraaniampuja Hieldin Philadelphia 76ersilta merkki ja kauppa -menetelmällä. Ja tämä uutinen herätti nopeasti laajaa huomiota ja kiitosta faneista.
31-vuotias Hield pelasi viime kaudella 32 runkosarjapeliä Philadelphia 76ers Pelipaita ja teki keskimäärin 12,2 pistettä ottelua kohden, ja osumaprosentti oli 42,6 % ja 38,9 % (kolmiosoitin). Hän ja Curry ovat viimeisten viiden kauden aikana eniten heittäneet pelaajat. Tämä tilasto osoittaa hänen luotettavuutensa ja korkean tehokkuutensa ulkopuolelta. Hieldin sopimusehdot ovat myös erittäin silmiinpistäviä. Ensimmäiset kaksi vuotta ovat täysin taattuja, ja kokonaispalkka on 18 miljoonaa dollaria ja vain 3 miljoonaa dollaria kolmantena vuonna. Tällainen sopimusrakenne ei ainoastaan ​​tarjoa tiimille joustavaa taloudellista tilaa, vaan myös vähentää riskejä.
Tämän offseason aikana Warriors on kokenut useita tärkeitä henkilöstömuutoksia. Warriors-fanit ovat myös täynnä kiitosta Warriorsin toiminnasta välikauden jälkeen. Vaikka he eivät onnistuneet uusimaan Thompsonin sopimusta ja leikkaamaan Paulia, joukkue toi onnistuneesti mukaan Hieldin ja Rickie Leen. Sitä vastoin Hield ja Rickie Leen ikäetu ja suhteellisen alhaiset palkkamenot saivat tästä kaupasta hyvän vastaanoton. Vaikka Curryn ja Thompsonin aikakauden loppu sai fanit tuntemaan olonsa avuttomaksi, kaupallistetussa NBA-liigassa joukkueen jälleenrakentaminen ja sopeuttaminen ovat väistämättömiä. Hieldin kyky käyttää Golden State Warriors Pelipaita ei vain lisää joukkueen syvyyttä, vaan myös osoittaa joukkueen johdon selkeää suunnittelua ja luottamusta tulevaisuuteen. Ei vain, joukkueen viisas päätös tuo myös uusia odotuksia ja luottamusta faneihin. Uuden kauden lähestyessä ihmiset ovat täynnä optimismia ja odotuksia Warriorsin tulevaisuuden esityksen suhteen.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 211
      Précédent | Suivant