BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

27/10/2021 - New York Knicksin hankinnat välikauden aikana olivat erittäin onnistuneita

Joka kausi tulee aina olemaan joukkue, joka saa uusimman arvion faneista. Esimerkiksi viime kauden Phoenix Suns on paras esimerkki. Myös itäisen konferenssin New York Knicks pääsee tällä kaudella eroon heikon joukkueen leimasta, ja sen viimeaikaiset pelit ovat pelanneet erittäin hyvin. Kaikki tämä johtuu New York Knicksin erittäin onnistuneesta hankinnasta välikauden aikana. Derrick Rose, joka pukeutui nro 4-Koripallo Pelipaidat, voitti myös joukkueen sopimuksen jatkon.

Uuden kauden runkosarja on alkanut neljä kierrosta, ja New York Knicksillä on ennätys 3 voittoa ja 1 tappio. Joukkue on tällä hetkellä toisella sijalla itäisessä konferenssissa, toiseksi vain Chicago Bullsin jälkeen, joka on ensimmäisellä sijalla. Tässä pelissä New York Knicks kohtasi Philadelphia 76ersin, joka säilytti itäisen konferenssin ykköspaikan runkosarjan aikana viime kaudella. Koska Philadelphia 76ers ei toiminut tarpeeksi hyvin yhteistyössä pelissä, pelaajat osoittivat enemmän hyökkäyskykyjä. Joten kun Philadelphia 76ers kohtaa vahvemman puolustavan joukkueen, tuloksena on 99-112-tappio New York Knicksille.

New York Knicksin viimeaikainen esitys seuraa vähitellen Phoenix Sunsin viime kauden trendiä, ja joukkueesta on tullut vahva haastaja pudotuspeleihin. Ja New York Knicksin vakaa suorituskyky sisällä, sattuu niin, että Philadelphia 76ers pelkää eniten vastustajia, joilla on hyvä levypallosuoja. Fanit paikalla halusivat jopa hankkia allekirjoitetun New York Knicks Pelipaita. He myös kiusoittivat vastustajiaan ja sanoivat missä Ben Simmons on?

http://rakkauspaita.blogaholic.se/

https://rakkauspaita02.doodlekit.com/

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 241 sur 421
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page