BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

4/5/2022 - NBA:n pudotuspelit saavat fanit kiinnittämään enemmän huomiota nuoriin pelaajiin

Monet katsojat uskovat, että koripallo on nuorisolaji, ja urheilutapahtumien kilpailukyky on paras todiste tästä konseptista. NBA:n pudotuspelisarja on saanut monet fanit ja katsojat kiinnittämään enemmän huomiota nuoriin pelaajiin, ja he ovat inspiroivampia edustajia, kun he johtavat joukkueensa voittamaan vahvoja joukkueita. Ja Morantin nro 12 Memphis Grizzlies Pelipaita oli yhtä upea kuin hänkin, ja hän johti joukkueen tasapeliin Golden State Warriorsin kanssa.

Kun pudotuspelien lista julkaistiin, Los Angeles Lakers oli ensimmäinen joukkue, joka jätti hyvästit kaudelle. LeBron James ja Russell Westbrook ovat yhdessä yli 70-vuotiaita, eivätkä he enää pysty johtamaan Lakersia pudotuspeleihin. Boston Celtics pudotti Brooklyn Netsin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, ja Kevin Durant ja Kyrie Irving joutuivat putoamaan. NBA on vaihtanut painopisteensä veteraaneihin nuorempiin pelaajiin, ja he keskittyvät Jayson Tatumiin, Ja Morantiin ja Anthony Edwardsiin. Pudotuspelit ovat aikaa testata joukkueen tähtiä ja kokoonpanoja, mutta nämä nuoret pelaajat osoittavat edelleen kykynsä johtaa joukkuetta. Aivan kuten Ja Morant ei pelkää Golden State Warriorsia, hän ei pelkää Stephen Curryn mahtavaa kolmipistettä.

Pudotuspeleissä ei ehkä nähdä paljon veteraaneja tällä kaudella, mutta Phoenix Sunsin Chris Paul on pakkomielle pelien voittamisesta. Phoenix Suns pelasi New Orleans Pelicansia vastaan pudotuspelisarjan ensimmäisellä kierroksella, ja Chris Paul, 36, osoitti veteraanien pyrkimystä peliin. Chris Paul Pelipaita on edelleen monien fanien rakastama, ja hän on osoittanut, että myös veteraanit voivat hallita peliä. Vaikka Devin Armani Bookerin loukkaantuminen vaikuttaa Phoenix Sunsiin, Chris Paulin voittohalu on vahvempi.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 169 sur 421
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page