BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

31/10/2022 - Los Angeles Lakersin fanien ilo tulee voitosta

Los Angeles Lakers katkaisi vihdoin tappioputken kauden alussa, eikä joukkueen ennätys ole enää viimeinen liigassa. Los Angeles Lakersin fanien ilo tuli voitosta, jonka seurauksena heidän joukkueensa voitti lopulta. LeBron James johti lopulta joukkueen takaisin itseluottamukseen, ja heidän Los Angeles Lakers Pelipaita on vankkain usko.

Los Angeles Lakers ei ole ollut hyvässä asemassa kahden viime kauden aikana, ja heidän viimeaikainen tilanne on melkein toistanut viime kauden esikauden. Los Angeles Lakers hävisi viime kaudella kuusi putkeen alkusarjassa, ja joukkue on hävinnyt viisi tällä kaudella. Jos Los Angeles Lakers ei voita Denver Nuggetsia, joukkue on palannut tappioputkeen. Los Angeles Lakers ei kuitenkaan ole päässyt kuuden ottelun tappioputkeen alkukaudella tällä kaudella, mikä on jo joukkueen suurin parannus. Russell Westbrook on kiusallisella toisella kaudella Los Angeles Lakersin kanssa. Hänen suorituksensa aiemmissa joukkueissa olivat kaikki kiitettävät, mutta hän näytti unohtavan vahvuutensa Los Angeles Lakersissa. Tässä pelissä Russell Westbrook pelasi lopulta hyvin Denver Nuggetsia vastaan ja voitti fanien suosionosoitukset.

Se oli Los Angeles Lakersin kauan menetetty voitto ja peli, joka rohkaisi pelaajia. Russell Westbrook teki suurimman uhrauksen, hänestä tuli pääpelaajasta paras tuki. Monet fanit kyseenalaistavat myös LeBron Jamesin kyvyn johtaa joukkuetta Los Angeles Lakersin huonon tuloksen vuoksi. Lebron James Pelipaita on edelleen monien fanien rakastama, eikä hänen ikänsä estä häntä auttamasta joukkuetta. Los Angeles Lakersin fanien suosionosoitukset eivät olleet pelkästään pelaajille vaan myös toistensa ympärillä oleville faneille.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 94 sur 416
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page