BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

3/12/2022 - Tyrese Haliburton on Indiana Pacersin seuraavan vuosikymmenen kulmakivi

Indiana Pacersin presidentti Kevin Pritchard sanoi, että Tyrese Haliburton on joukkueen kulmakivi seuraavalle vuosikymmenelle ja hän voisi olla seuraava Reggie Miller. Tyrese Haliburton on sopeutunut Indiana Pacersin taktiseen järjestelmään tällä kaudella, ja hän integroitui nopeasti uuteen joukkueeseen aloittelijana. Tyrese Haliburton pelasi uransa pisimmät 30 minuuttia hyväksyessään vaihdon entiseltä joukkueeltaan ja Indiana Pacers Pelipaita.

Viime kauden jälkeisen välikauden aikana monet fanit uskoivat, että Tyrese Haliburton oli Sacramento Kings -joukkueen ydin. Silti ennen uuden kauden alkua Tyrese Haliburton itki tunnin katsoessaan Sacramento Kings Pelipaita. Kesti vain 30 minuuttia, ennen kuin Sacramento Kings sai päätökseen Tyrese Haliburtonin vaihdon, joka vaihdettiin Indiana Pacersiin. Tyrese Haliburton lähetti vielä viimeisen viestin joukkuetoverilleen ennen lähtöä. Hänet vaihdettiin Indiana Pacersiin. Hän rakastaa kaikkia Sacramento Kingsissä. Hänen joukkuetoverinsa pitivät sitä vitsinä, mutta pian kaikki ymmärsivät sen olevan totta. Tyrese Haliburtonin suoritus Sacramento Kingsissä tunnustettiin, mutta joukkueen halu edetä pudotuspeleihin valitsi oikotien.

Sacramento Kings menetti Tyrese Haliburtonin, joka saattoi olla joukkueen ydin, mutta hänestä tuli joukkueen ydin Indiana Pacersissa. Tyrese Haliburton johti liigaa tällä kaudella syötöissä, ja hän myös pienensi pelin siirtojaan. Tyrese Haliburton tapasi myös Indiana Pacersin parhaan valmentajan Rick Carlislen, ja hänen suorituksensa pelissä oli vieläkin parempi. Vaikka Tyrese Haliburton ei ole pelin paras pelaaja, hän on valmis ottamaan vastaan kaikki haasteet liigassa.

 

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 67 sur 401
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page