BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

9/6/2023 - Paulin seuraava pysäkki

Uutiset siitä, että Suns valmistautuvat leikkaamaan vartija Chris Paulia, ovat järkyttäneet faneja viime päivinä, mutta se on myös herättänyt kovaa kiinnostusta Sunsin tulevaisuutta ja Paulin seuraavaa pysäkkiä kohtaan. Paul, josta tuli vapaa agentti, mitä NBA Pelipaidat hän käyttää tulevaisuudessa?
Vaikka aurinko antoi toisenlaisen selityksen, on varmaa, etteivät he halua Paavalia. Vuonna 2021 Suns allekirjoitti Paulin nelivuotisen 120 miljoonan dollarin sopimuksen, mikä teki Paulista tärkeän rajoittavan tekijän Sunsin palkkakatossa. 38-vuotiaan Paulin suorituskyky kentällä heikkenee väistämättä, ja myös mahdolliset vammat vaikuttavat suuresti hänen pelitilaansa ja peliaikaan. Joukkueen pitkän tähtäimen kehittämisessä nuorten pelaajien kasvattaminen ja kehittäminen on erittäin tärkeää. Paulin katkaiseminen vapauttaisi valtavan lippistilan Sunsille. Voi rakentaa joukkueelle tasapainoisemman ja kilpailukykyisemmän kokoonpanon tulevina kausina.
Silti Paul on kiistaton NBA-legenda ja yksi liigan historian suurimmista pistevartista. Jos Suns päättää leikata Paulin, Paulista tulee vapaa agentti. Vaikka Paul on 38-vuotias, monet joukkueet haluavat silti hankkia hänet. Niin kauan kuin hänen vuosipalkkaansa hallitaan sopivalla alueella, hän on varmasti kilpailun kohteena monille joukkueille. Paul oli aina haaveillut Los Angeles Lakers Pelipaita käyttämisestä taistellakseen Koben kanssa, mutta NBA-virkailijat estivät hänet "koripallosyistä". Tällä hetkellä Lakers saattaa olla kiinnostunut Paulin kokemuksesta ja johtamiskyvystä. He tarvitsevat vakaan vartijan tehdäkseen yhteistyötä James ja Anthony Davisin kanssa. Lisäksi hänellä on loistava suhde Lakersin supertähti LeBron Jamesiin. Kaksitoista vuotta on kulunut, toteutuuko Paavalin unelma?

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 24 sur 392
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page