BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

21/7/2023 - Poole nyrkkeilee kovaa, vihreä valmis taisteluun

Äskettäin amerikkalainen media julkaisi kuvia Poolesta harjoittelemassa kovaa nyrkkeilyä välikauden aikana, mikä herätti kiivasta keskustelua fanien keskuudessa. Ja Greenistä on epäilemättä tullut pilkan kohteena. Poole on pukenut Washington Wizards Pelipaita, ja monet fanit ovat alkaneet odottaa Poolen ja Greenin tapaamista uudelleen uudella kaudella.
Ennen viime kauden virallista alkua Green ja Poole ottivat yhteen areenalla. Tämän tapauksen voidaan sanoa vaikuttaneen Warriorsiin koko kauden ajan. Tänä kesänä Warriors vaihtoi Poolen Wizardsille, ja Green and the Warriors uudistivat uuden 100 miljoonan sopimuksen neljäksi vuodeksi. Poolen lähdettyä ihmiset saattavat olla tyytyväisempiä siihen, että Paul puki Golden State Warriors Pelipaita. Ja Green jatkoi sopimuksensa 4 vuodeksi, mikä sai myös monet fanit huolestumaan tilanteesta Warriorsin pukuhuoneessa. Loppujen lopuksi Greenillä ja Paulilla oli konflikteja aiemmin. Jos Green aiheuttaa jälleen konflikteja pukuhuoneessa, Warriors voi menettää mahdollisuuden voittaa mestaruus.
Palatakseni Poolen ja Greenin väliseen konfliktiin, vaikka Poole on jättänyt Warriorsin, näiden kahden välinen konflikti ei ole päättynyt. Viime aikoina Greenin kiivas riita Poolen isän kanssa sosiaalisessa mediassa on herättänyt keskustelua myös fanien ja median keskuudessa. Monet fanit ovat innoissaan Poolen kovasta nyrkkeilyharjoittelusta. He ajattelevat, että Poolen nyrkkeilyharjoitus on pelastaa kasvonsa uudella kaudella Greeniä vastaan.
Nykyään Warriorsin pukuhuoneongelmaan liittyy vielä piilotettuja vaaroja uudella kaudella. Warriors-toimittajan mukaan yhteyden puute Greenin ja Kumingan välillä on ongelma, mutta ehkä uusi sopimus tarkoittaa, että Warriors uskoo, että Green voi ratkaista tämän ongelman.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 27 sur 401
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page