BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

9/12/2023 - Näyttävä Jakob Poeltl

Viime aikoina Raptorsin pelaaja Poeltlin esitys on herättänyt monien fanien huomion. Tällä kaudella Poeltl johti kerran liigaa maaliprosentteissa 72,9 %:lla. Yllättäen näin erinomaista suorituskykyä ei tapahdu vain satunnaisesti. Hänen tulokaskautensa jälkeen hänen laukaisuprosenttinsa ei ole laskenut alle 60 prosentin. Kuudessa vuodessa Poeltl vaihtoi joukkuetta ja Koripallo Pelipaidat, mutta laukausprosentti on aina pysynyt vakaana.
Itävallan ykköskoripalloilijana Poeltlilla on valtava vaikutus paikallisesti. Vuonna 2013 Poeltl johti Vienna Timberwolvesin voittamaan nuorten mestaruuden. Hänen erinomainen suorituskykynsä herätti vähitellen ihmisten huomion. Vuonna 2016 Toronto Raptors valitsi Poeltlin draftin yhdeksännellä yleisellä valinnalla. Mutta siellä Poeltlin kasvu näytti pysähtyvän, ja joukkue menetti nopeasti kärsivällisyyden. Vuonna 2018 Raptors vaihtoi Poeltlin San Antonio Spursiin. Poeltl oli onnekas saadessaan pukeutua San Antonio Spurs Pelipaita. Siellä hän tapasi mentorinsa Popovichin, johti käännekohtaan hänen urallaan ja sai jopa henkilökohtaista ohjausta joukkueen legenda Duncanilta. Myös hänen uransa kasvoi.
9. helmikuuta 2023 Poeltl vaihdettiin takaisin Torontoon ja puettiin jälleen Toronto Raptors Pelipaita. Vakaalla ja erinomaisella laukaisuprosentilla, erinomaisella koripallonäkymillä ja syötöillä sekä erittäin hyvällä estokykyllään hänen erinomainen suorituskykynsä on herättänyt myös monien joukkueiden huomion. Sopimuksen päätyttyä monet joukkueet jatkoivat kutsuja Poeltlille, mutta hän päätti jäädä Raptorsiin. Nelivuotinen 80 miljoonan dollarin sopimus saattaa olla paras heijastus hänen arvostaan. Tietysti riippumatta siitä, mihin joukkueeseen hän menee tulevaisuudessa, hänen odotetaan tuovan enemmän jännittäviä esityksiä ihmisille pelissä.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 9 sur 401
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page