BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Koripallopaita täynnä muistoja

23/2/2024 - Jokicin ihmeellinen suoritus teki jälleen NBA-ennätyksen

NBA:n runkosarja jatkuu, kun puolustava Nuggets pelaa kotonaan Wizardsia vastaan. Jokic, joka pukeutui nro 15 Denver Nuggets Pelipaita, osoitti edelleen hallitsevansa sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa tässä pelissä. Lopulta Nuggets voitti vastustajansa 130-110, mikä antoi Wizardsille 9 ottelun tappioputken.
Tässä pelissä Nuggets tukahdutti Wizardsin täysin sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Jokicista tuli pelin katseenvangitsija upealla suorituksellaan. Hän pelasi 31 minuuttia, laukoi 10 10 laukauksesta ja teki kolminkertaisen tuplauksen 21 pisteellä, 19 levypalloa ja 15 syöttöä. Jokic ei vain johdattanut joukkuetta saavuttamaan seitsemän pelaajaa kaksinumeroisissa pisteissä, vaan myös asetti useita NBA:n historiallisia ennätyksiä tässä pelissä 100-prosenttisella laukaisuprosentilla ja jumalan tason palautumis- ja syöttösuorituskyvyllä.
Tilastojen mukaan tämä on ensimmäinen kerta, kun Jokic tekee kolmoistuplan Wizardsia vastaan. Tämä on myös kolmas kerta hänen uransa aikana, kun Jokic on tehnyt vähintään 20 pistettä, 10 levypalloa ja 10 syöttöä 100-prosenttisella laukaisuprosentilla, ohittaen Chamberlainin ja tullen historian ensimmäiseksi. Lisäksi Jokic on myös ensimmäinen pelaaja liigassa viimeisten 40 vuoden aikana, joka on tehnyt yhdessä pelissä 20 pistettä, 15 levypalloa ja 15 syöttöä 100-prosenttisesti. Ja se on saavuttanut kolminkertaiset tuplaukset olemassa olevia 29 NBA-joukkuetta vastaan Nuggetsia lukuun ottamatta. Tällä hetkellä vain Westbrook ja James ovat saavuttaneet kolmoistuplan liigan 30 joukkuetta vastaan. Tietysti, jos Jokic käyttää tulevaisuudessa toisen joukkueen Koripallo Pelipaidat, hänen odotetaan saavuttavan tämän Westbrookin ja Jamesin ennätyksen.

Laisser un Commantaire! :: Envoyer à un ami!

A Propos

Jokaisen aloittelijan unelma on pystyä pukeutumaan ammattimaiselle koripallojoukkueen paitolle


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Article 9 sur 409
   Précédent | Suivant

   Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page