BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerNHL-spelare tävlingar och tröjor

17/12/2018 - Tillväxten av Seattle NHL expansions team

Efter utvidgningen av NHL Seattle, den 4 december, kommer Seattle expansionsgruppen tävla i NHL från 2021 till 2222. Jaina Goscinski är på scenen. Där var hon en 11-årig ung man som spelade för Washington Wild, bär sin NHL Tröjor i en VIP-hotell bankettsal på ön Georgien.

"Hon är framtiden," bruckheimer berättade för publiken, "och en framtida fan för vår franchise.", "Fans av vår franchise framtid." Hon bevittnar inte bara historien. Hon är en del av det. Lär dig om det lokala hockeyfältet och historien om stadens rika hockeyhistoria. Jaina stod bredvid David Wright, en annan medlem av Seattle-ägaregruppen, som gav kommissionären en nr 32-Minnesota Wild Tröja till ära för NHLs 32: e lag.

Seattle hockey community är liten men kraftfull och växande. Det hjälpte Seattle att landa på NHL-laget, och NHL-laget har åtagit sig att hjälpa till att växa.

Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

14/12/2018 - Stamkos förenar Toronto Maple Leafs

Som en begåvad ung hockeyspelare drömmer Steven Stamkos om att ha en blå och vit Toronto-NHL Tröjor tillsammans med den goda vännen Tavares som växte upp i Toronto-området. Det här är spännande. Fläktarna ser fram emot deras samarbete.

Stamkos kommer på den 91: e Toronto Maple Leafs Tröja för första gången med vän Tavares. Stamkos sa i veckan: "Du fattade ett beslut och levde med det." "Det här är bra för mig, och det är väldigt bra för honom nu. Det här betyder det, eller hur?" "Tavares och mig De växte upp vid 19 års ålder", sa Stakmos. "Du tror att tränarens son kommer att välja det här numret först, men jag har fel. Han bad Tavares att välja nummeret först och sedan ta numret 19. Så det här är Tavares fel, jag bytte 91-Toronto Maple Leafs Tröja.

Stamkos växte upp med Tavares och kunde återförenas när han växte upp tillsammans. Detta gör också många fans tänk på sina barndomsvänner. Detta är en lycklig sak.

Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

Detaljer om NHL-spelareens tröjor

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis