BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerNHL-spelare tävlingar och tröjor

15/10/2018 - Matthews nionde mål

Toronto Maple Leafs gjorde två mål mot Matthews mot Detroit Red Wings, årets åttonde och nionde mål, vilket hjälpte Toronto Maple Leafs att slå Detroit Red Wings 5-3 i Little Caesars Arena på torsdagen. Många fans som bär NHL Tröjor är mycket glada över det här.

"När vi jobbar hårt vet vi att vår fart och färdigheter kommer att göra skillnad, säger Matthews. "Vi kan inte slappna av våra ansträngningar." Matthews, som ledde NHL med 9 mål, blev den första spelaren i Toronto för att göra mål i de första fem spelen i en säsong. Eftersom fansen bär Toronto Maple Leafs Tröja är hans enda motivation. "Han hade också en snabb start förra året, men tyvärr blev han skadad," sa tränare Toronto Maple Leafs. "Han är en stor man, och han arbetar hårt i alla delar av spelet. I år är han en bättre spelare, oavsett om det är ishockey eller ingen ishockey."

Det är önskan av varje spelare att göra mål och målet för deras kamp. De kommer att fortsätta att kämpa i ishockeyaffären.

Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

12/10/2018 - Voracek gjorde två mål mot Ottawa Senators

Philadelphia Flyers slog Ottawa Senators på det kanadensiska Tire Center 7-4, och Voracek gjorde två mål för Philadelphia Flyers i det här spelet med tre hjälpmedel. Många fans har NHL Tröjor och ser fram emot att gå med i det här spelet.

Voracek ledde målvakten till 1-1 i matchen 14:44 med motståndaren som ledde. "Ibland är det bra när du kan komma på vägen efter ett tufft spel och spela ett annat spel nästa dag", sa Voracek att studsa tillbaka efter en 8-2-förlust för San Jose Sharks på tisdag. "Vi utnyttjade det. Självklart var det en tuff start för oss, men vi gjorde sju här och jag tror att vi spelade ett ganska bra hockey spel." Tusentals fans har köpt egna Philadelphia Flyers Tröja för sig själva.

Jag tycker att denna seger borde vara en glädje för dem. Varje seger är en bekräftelse på domstolen.

Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

Detaljer om NHL-spelareens tröjor

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis