BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerNHL-spelare tävlingar och tröjor

20/5/2019 - Backes har varit rollomvandling

Boston Bruins besegrade sin motståndare 4-0 mot Carolina Hurricanes och vann en plats i Stanley Cup-finalen. Fläktarna som fick NHL Tröjor na på scenen har blivit uppmuntrande. I den slutliga Stanley Cup-finalen hade David Backes en anfallare omvandlad till en försvarare.

Den 36-årige veteranstridaren accepterar rollövergången, sade Backes. Du älskar den här gruppen, du gillar att kämpa för dem och göra allt du kan för att offra för varandra att vinna. Boston Bruins är en bra grupp. När du ser det är din kärlek till det oändligt. Det är en lycklig sak att kunna bära en Boston Bruins Tröja. För att kunna delta i Stanley Cup vet du inte när du kan få dessa möjligheter. Inte alla spelare har möjlighet att delta i Stanley Cup-finalen. Detta viktiga ögonblick är att varje hockeyspelare ska delta.

Lagkamraterna gav honom också en hög betyg. Han lovordade honom som en extraordinär kille, en så stor lagkamrat och en av våra viktiga medlemmar.

Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

13/5/2019 - Carolina Hurricanes lineup förlorade igen spelet

På söndagen i TD Garden-tävlingen förlorade Carolina Hurricanes till Boston Bruins 2-6. Detta resultat gjorde också tusentals fans som drack NHL Tröjor besvikna.

För varje medlem i Carolina Hurricanes är detta poäng svårt att smälta. För något lag har spelet faktiskt ingen betydelse. Det är ett besvikelse resultat med en poäng på 6-2. Mrazek startade Carolina Hurricanes tävlingen i första omgången och han gjorde 7 mål i de två första matcherna. Många fans är villiga att bära en Carolina Hurricanes Tröja att följa med honom. I det tredje spelet blev han emellertid eliminerad med en 5-0-poäng, och i det fjärde spelet gjorde han 30 sparar med en poäng på 2-1, även den bästa -7 serien.

Mrazek hoppas ha en chans att motverka Boston Bruins, som inte bara är hans personliga önskan att göra ett genombrott. Det är också resultatet av hela laget.

Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

Detaljer om NHL-spelareens tröjor

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis