BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerNHL-spelare tävlingar och tröjor

15/8/2018 - Kommer Luongo fortsätt att vara i topp?

Luongo är över 39 år eftersom han blev skadad efter att ha spelat 40 matcher under 2016-17-säsongen och var begränsad till 35 matcher. Så Florida Panthers kommer att möta Luongos hälsotillstånd för att upprätthålla den nya säsongen. Många fans kommer att ha en NHL Tröjor och gå med i det här spelet.

Luongos starka spel är en viktig orsak till överskridandet under sena säsongen. Målvakten hade en 12-5-1 rekord i sina senaste 18 beslut och gjorde två eller färre mål i sju av hans åtta segrar från 1 mars till slutet av säsongen. Hans .929 undantagsfrekvens är näst bästa i sin NHL karriär på 17 årstider och det bästa resultatet sedan säsongen 2003-04 (.931). Huruvida Luongo kan skapa fler möjligheter för laget vid denna ålder är också en stor anledning till att tusentals fans bär Florida Panthers Tröja för honom.

Att missa den starka prestationen och besvikelsen av playoffs kommer att förbereda Florida Panthers för säsongen. Florida Panthers hoppas att starta denna säsong med slutet av 2017-18 säsongen, och det finns många spelare som gör detsamma.

Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

13/8/2018 - Larkin tecknar ett femårigt kontrakt med Red Wings

Dylan Larkin är en nationell hockeyspelare för National Hockey Players Detroit Red Wings. Larkin valdes av Detroit Red Wings i NHL Finals 2014. Ett femårigt kontrakt tecknades med Detroit Red Wing på fredag. Larkin kommer fortsätta att bära den här NHL Tröjor för att delta i detta spel.

Den 22-årige gratisagenten är en begränsad friagent som gjorde en karriärhög 63 poäng i Red Wings 82-matchen förra säsongen och ledde dem i poäng och assisterade. Larkin missade fyra matcher i tre NHL-säsonger. Larkin, bär en Detroit Red Wings Tröja, var den sista av fem unga spelare som undertecknades av Red Wings i offseasonen. Han gick med i fyra spelare före, men han fick det längsta kontraktet bland de fem.

Larkin är nu en begränsad långsiktig spelare, det är lite tryck där, men det är fortfarande ett spel som Larkin gillar, och Larkin säger att han inte kan vänta med att börja.

Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

Detaljer om NHL-spelareens tröjor

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis