BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerNHL-spelare tävlingar och tröjor

19/10/2018 - Cogliano hjälper Anaheim Ducks vinna

Anaheim Ducks I matchen mot St. Louis Bruce gjorde Cogliano ett mål i matchen med 5 minuter och 16 sekunder kvar för att hjälpa Anaheim Ducks slå St Louis Blues 3-2 på söndag. Tusentals fans köper nu sina egna NHL Tröjor för sina barn.

"Jag accepterade förutsägelsen och jag tror att någon stängde av det", talade Cogliano om det 100: e målet som ledde honom till Anaheim Ducks. "Jag kan gå online, [Ryan Kessler] är på Internet snabbt, jag kan göra ett mål." Jag tycker att detta är ett viktigt mål för vårt lag. Spelaren som gjorde mål verkar ha vunnit spelet och det är viktigt för oss att göra 2-2. Jag är väldigt glad att få en och bidra. "Här har vi förberett en Anaheim Ducks Tröja.

Det var detta avgörande mål som gav Anaheim Ducks en seger. Därför kan denna händelse Cogliano sägas ha bidragit, och i det följande önskar jag honom lycka till.

Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

15/10/2018 - Matthews nionde mål

Toronto Maple Leafs gjorde två mål mot Matthews mot Detroit Red Wings, årets åttonde och nionde mål, vilket hjälpte Toronto Maple Leafs att slå Detroit Red Wings 5-3 i Little Caesars Arena på torsdagen. Många fans som bär NHL Tröjor är mycket glada över det här.

"När vi jobbar hårt vet vi att vår fart och färdigheter kommer att göra skillnad, säger Matthews. "Vi kan inte slappna av våra ansträngningar." Matthews, som ledde NHL med 9 mål, blev den första spelaren i Toronto för att göra mål i de första fem spelen i en säsong. Eftersom fansen bär Toronto Maple Leafs Tröja är hans enda motivation. "Han hade också en snabb start förra året, men tyvärr blev han skadad," sa tränare Toronto Maple Leafs. "Han är en stor man, och han arbetar hårt i alla delar av spelet. I år är han en bättre spelare, oavsett om det är ishockey eller ingen ishockey."

Det är önskan av varje spelare att göra mål och målet för deras kamp. De kommer att fortsätta att kämpa i ishockeyaffären.

Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

Detaljer om NHL-spelareens tröjor

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis