BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerNHL-spelare tävlingar och tröjor

18/1/2019 - Trocheck kan gå med i Panthers

Efter att Vincent Trocheck skadades i det kanadensiska däckcentret mot Ottawa Senators, fick Trocheck inte lämna till barfota-operation. Trocheck övade för första gången i Florida Panthers. Många fans kommer att köpa NHL Tröjor för att delta i detta spel.

Trocheck gjorde det högsta målet i NHL-karriären förra säsongen (31 poäng), assisterar (44 poäng) och poäng (75 poäng). Den 25-åriga mitten har missat 27 matcher och kan sakna tre matcher. Coach Bob Boughner sa att i den första matchen efter All-Star-spelet den 1 februari, när Panthers spelade Nashville Predators i det första spelet, kan Trocheck i Florida Panthers Tröja återvända. Detta innebär också att Trocheck kan gå med i Panthers direkt efter skadan. Så hur många fans fortsätter att följa honom? Mycket värt att se fram emot.

Trocheck sa att hans fotskada var mycket framgångsrik vid rehabilitering och operationen var mycket jämn. Jag mår bra. Det är nu över, jag hoppas att jag kan gå vidare.

Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

14/1/2019 - Karlsson sa att framtiden blir bättre och bättre

Erik Karlsson tränade för första gången med St. San Jose Sharks, och efter att Ottawa Senators handlade honom den 13 september, gick Karlsson igenom en anpassningsperiod. Fläktarna har redan börjat förbereda NHL Tröjor för att stödja honom. De två mästarna i Norris Trophy, NHL: s bästa defensiva spelare, har spelat en roll i eliten och utvecklat ett bättre lag med sina nya lagkamrater.

Sedan han lämnade Sverige i åldern 19 år är Ottawa det enda NHL-laget som är känt för Karlsson. Han spelade för Ottawa i nio årstider och var deras kapten, deras huvudattraktion när de var värd för All Star Game i 2012. Karlsson hade en San Jose Sharks Tröja. "Jag är väldigt glad över att vara ett lag som vi spelar bra, vill göra bättre och strävar efter att bli bättre när som helst. Det är kul att vinna spelet. Det är allt."

Sharks fungerade inte bra som ett lag och bröt ofta på defensiv slutet. Nu förenar Karlsson Sharks som den bästa defensivspelaren och hoppas att de kommer att få bättre utveckling.

Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

Detaljer om NHL-spelareens tröjor

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis