BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

Trek je favoriete voetbalshirt aan en laat het zweet van de passie over het veld stromen!

Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Page 1 sur 7
   Précédent | Suivant
   21/6/2024 - Het Spaanse team bereikte al vroeg

   Spanje werd het tweede team dat doorging naar de laatste 16 van de Europacup van 2024. In de langverwachte wedstrijd tussen Spanje en Italië scoorde de Italiaanse verdediger Riccardo Calafiori, gekleed in een witte goedkope voetbalshirts, in de 55e minuut een eigen doelpunt en bezorgde Spanje de overwinning.

   Gelsenkirchen was getuige van de drievoudig kampioen Spanje die de wedstrijd in groep B volledig domineerde. De 16-jarige Yamal versterkte zijn reputatie als een van de meest opwindende jonge sterren in de voetbalwereld met zijn geniale vaardigheden. Deze getalenteerde jongeman, gekleed in een voetbalshirt FC Barcelona, is inderdaad uitstekend. Hij heeft 7 succesvolle dribbels gemaakt in twee wedstrijden, wat indrukwekkend is.

   Maar het is onmiskenbaar dat een goede keeper belangrijk is. Tegenover de stortvloed aan aanvallen van Spanje loste de Italiaanse keeper Donnarumma ze allemaal op. Hij gebruikte een reeks prachtige reddingen om de score laag te houden en een tragedie te voorkomen.


   Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


   18/6/2024 - Kanté is overal!

   Het Franse team stuitte op de eerste doorn in het oog op weg naar het kampioenschap. Hun debuut in de Europacup verliep niet soepel. Met Mbappé met nummer 10 goedkope voetbalshirts die een eigen doelpunt van de tegenstander veroorzaakte, won het Franse team slechts met 1-0 van Oostenrijk.

   Het Oostenrijkse team van Rangnick scheurde de Franse aanval aan flarden met een spel van druk en confrontatie. Mbappé, die voor het eerst als aanvoerder van Frankrijk speelde, slaagde er nog steeds niet in om zijn score te openen. Hoewel hij een eigen doelpunt maakte, betaalde hij ook de prijs van een gebroken neus en een gele kaart. Bovendien verwondde Griezmann tijdens de wedstrijd ook zijn voorhoofd.

   Deze avond was echter voorbestemd om niet aan Mbappé toe te behoren. Als het niet was voor de alomtegenwoordige Kanté, had het Oostenrijkse team misschien nog een kans gehad. Kanté, die opnieuw de Landen voetbalshirts opvoerde, bewees Europa dat hij nog steeds de sterkste middenvelder is, door Real Madrid's Camavinga en Tchouaméni op de bank te zetten. In deze mêlee werd Kanté de meest oogverblindende ster in Frankrijk.


   Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent