BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

Trek je favoriete voetbalshirt aan en laat het zweet van de passie over het veld stromen!

Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
  Liens


   Page 1 sur 12
   Précédent | Suivant
   23/7/2024 - Naar verwachting in augustus weer bij het team!

   Real Madrid bracht het uitshirt goedkope voetbalshirts uit voor het seizoen 24/25. Dit shirt is voornamelijk oranje, met een bliksemflitsend donker patroon. Het Adidas-logo en het teamlogo zijn beide zwart. Het ontwerp van dit shirt is geïnspireerd op het uitshirt dat het team droeg toen het de tiende Champions League won in het seizoen 13/14.

   Mbappé, Bellingham, Vinicius en anderen deden mee aan de promotie van het nieuwe voetbalshirt Real Madrid. Volgens Marca is de verkoop van Mbappé's shirt sinds hij bij het team is gekomen, vijf keer zo hoog als die van Bellingham, wat fans van hem verwachten! Deze spits met zowel snelheid als vaardigheid zal het shirt met nummer 9 van eer en verantwoordelijkheid dragen en met zijn teamgenoten strijden voor meer kampioenschappen.

   De liefde van de club voor Mbappé is al lang in de praktijk gebracht. Volgens statistieken heeft Real Madrid's officiële Instagram 31 dynamieken vrijgegeven die verband houden met Mbappe. Momenteel is Mbappe op vakantie en naar verwachting keert hij in augustus terug bij het team. Hoe hij zal presteren in zijn eerste wedstrijd is erg spannend!


   Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


   19/7/2024 - De outsider van de Europacup is terug!

   Tijdens de Europacup verschenen er veel opvallende spelers. Maar de Noorse spits Haaland kan alleen op vakantie uit verveling. Op 15 juli plaatste Haaland een foto van zichzelf terwijl hij trainde in een Manchester City goedkope voetbalshirts, waarin hij aankondigde dat hij was teruggekeerd naar Manchester City.

   Haaland schreef ook: "Het derde jaar dat hij voor Manchester City speelt, laten we beginnen!" In 2022 droeg Haaland voor het eerst de hemelsblauwe voetbalshirt Manchester City. Sindsdien is hij een angstaanjagende doelpuntenmachine geworden, met in totaal 90 doelpunten in twee seizoenen en het winnen van vele kampioenschappen. Helaas heeft Haaland nog steeds 0 ervaring in internationale competities en zal het vroegst moeten wachten tot het WK van 2026.

   Onlangs gingen er geruchten dat Haaland graag naar Real Madrid of Barcelona zou gaan. Met de foto's die Haaland postte waarop hij energiek bezig was met zijn werk, zal dit nieuws onwaar blijken te zijn. En Haalands terugkeer en voorbereiding zullen ook een belangrijke impact hebben op de prestaties van Manchester City in het nieuwe seizoen.

    


   Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent