BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 2188 sur 2361
Précédent | Suivant
19/2/2016 - Accu Samsung NC20

Bericht in de redactiemailbox: of we de Horizon Mediabox van Ziggo willen testen. Televisie? Is dat niet dat ouderwetse kastje waar je naar keek als je iets leuks had gezien in de gids? We hebben de bank weer voor de tv geschoven, de Horizon-box aangesloten en werden blij verrast. Welkom in 2015, kijkbuisvrienden.

Met een reisschema waar de gemiddelde machinist van de NS nog jaloers op zou zijn, bleef er voor mij de laatste jaren weinig tijd over om op de bank naar de tv kijken. Programma’s die ik graag wilde zien werden via Gemist Downloader binnengehaald en op de laptop in de trein gekeken. Het begon te wennen, het gemak van ‘on demand’ kijken. Programma’s even op pauze zetten als een conducteur langskwam of terugspoelen om een vreemde quote of rare uitglijder nog een keer te zien.

Het waren zaken die ik steeds meer begon te missen op de spaarzame momenten dat ik op de bank ‘live’ naar een televisieprogramma zat te kijken. Dat lineaire kijken werd zelfs een vermoeiende bezigheid – zeker als je de eerste tien minuten van een serie had gemist en je er daardoor niet helemaal lekker meer in kwam. Het maakte de keuze om dan maar films en series te downloaden steeds aantrekkelijker, simpelweg omdat je dan tenminste zelf kon bepalen wanneer je het keek.

Grootste pluspunt van de Horizon Mediabox die je krijgt bij een Ziggo-abonnement is dat televisie naar 2015 gehaald wordt. Het biedt de mogelijkheid om programma’s automatisch op te slaan, je kunt stukken terugspoelen, uitzendingen die nog bezig zijn vanaf het begin laten afspelen en met Replay TV een week terug om de serie die je gemist hebt terug te kijken wanneer het jou uitkomt.

Moet bekennen dat het wel even wennen was, die controle – het vergt een omslag in het kijkgedrag. Al tientallen jaren keek je gewoon wat erop was: vroeger met natte haartjes op de bank naar Sesamstraat om 18.15 uur, en tot voor kort naar de late herhaling van DWDD. En nu, dankzij de mogelijkheid om programma’s te kijken wanneer het uitkomt, bepaal je zelf het moment. Simpelweg op de bank ploffen en hersenloos langs alle kanalen zappen tot je vermaakt wordt kan nog altijd, maar voelt bijna als zonde van je tijd. Gewoon, omdat er nu zo veel meer te zien is.
Op de bank ploffen en hersenloos zappen voelt als zonde van je tijd

Illegaal gedownload?
Voordat hij de corrupte advocaat uit ‘Breaking Bad’ werd, heette Saul Goodman gewoon nog Jimmy McGill. In de Netflix-Original serie ‘Better Call Saul’ ontdek je hoe hij van onderbetaalde advocaat naar de top gaat. Bekijk hier de trailer! Lees meer

Ironisch genoeg schuilt juist in dat enorme aanbod het grootste probleem. In tegenstelling tot de algoritmen van Netflix en Spotify, die beter lijken te weten wat je leuk vindt dan jijzelf, is er voor de gigantische berg aan content van Ziggo nog geen adequaat filter. Zelf gericht zoeken naar programma’s is dankzij het toetsenbord aan de achterzijde van de afstandsbediening een fluitje van een cent, maar een speciale afspeellijst van zaken die je terug zou moeten zien op basis van jouw kijkgedrag is er nog niet.

Dat levert behoorlijk wat keuzestress op, zeker als je MyPrime hebt – kort door de bocht gezegd Ziggo’s variant op Netflix. Dankzij deze dienst, die bij de meeste pakketten en tv-abo’s inbegrepen is (anders 6,95 per maand), heb je toegang tot een lading films en tv-series waarmee je tot het einde der tijden op de bank kan hangen. De kwaliteit van het aanbod en dat cliché van het gegeven paard daargelaten, is het redelijk pittig om films of series te spotten in de enorme lijst. Door het laden van de cover art gaat het scrollen door menu’s soms traag en het ontbreken van een favorietenlijst, waar je de series die je op dat moment volgt zou kunnen plaatsen, is ook een gemis. De makkelijkste manier om op de hoogte te blijven van nieuwe films en series is dan ook niet via de televisie, maar op de site van Ziggo, waar je ook direct trailers kunt zien.

Mijn geliefde iPhone 5 heeft af en toe last van kuren. Het is me niet helemaal duidelijk of dit erger geworden is door iOS 9, want het probleem was er daarvoor ook al, maar desondanks neem ik dat mee in de analyse. Er staat inmiddels iOS 9.1 op. Daarnaast heb ik het apparaat nieuw gekocht en zit het apparaat 99,99% van de tijd in een LifeProof hoesje (sommige mensen menen dat het blootstellen aan de elementen invloed heeft op de prestaties van apparaten, vandaar dat ik het meld). Het ding ziet er dus uit zo goed als nieuw.

De nieuwe ideacentre AIO 700 desktop moet dubbel zo krachtig zijn en twee keer zoveel schermresolutie en opslag bieden als de vorige versie. Dankzij de nieuwste IntelCore processor, een 27 inch UHD 10-point multitouch beeldscherm en JBL stereo speakers moet dit apparaat zeer geschikt zijn voor het kijken van video’s en gamen.

De Thinkpad Yoga 260 en 460 beschikken beiden over de optie voor LTE-Advanced (LTE-A) wireless WAN met snelheden die drie keer zo hoog moeten kunnen zijn als met LTE. Je kunt gebruikmaken van de smartcard en vingerafdrukbeveiliging optie voor databescherming en hebt de beschikking over de oplaadbare Thinkpad Pen Pro en de Lenovo WRITEit applicatie.

De nieuwste generatie van de ThinkCentreM serie moet garant staan voor betrouwbaarheid en databescherming. De desktop moet daarnaast eenvoudig in gebruik zijn dankzij Intel vPro, PC Cloud Manager en Microsoft SCCM. Daarnaast zorgt de introductie van OneLink+ Dock en de Pro WiDi adapter voor een (bijna) kabelvrij bureau.

In Las Vegas lijkt geen eind te komen aan de aankondigingen op elektronicabeurs CES 2016. Wij scheiden het kaf van het koren voor je en ons oog viel op de nieuwe USB-C-accessoires van fabrikanten Incipio en Kanex. Ideaal voor de 12-inch MacBook.

Beide fabrikanten omarmen nieuwe technologieën snel. Incipio komt met twee USB-C-hubs en Kanex onthulde een mega USB-C-powerbank van 15.000mAh die de 12-inch MacBook drie keer kan opladen.

Incipio Hub en Dock
De Amerikaanse fabrikant Incipio is in Nederland vooral bekend van zijn iPhone-cases, maar heeft meer accessoires. De USB-C Dual Port Hub ($24.99) maakt de USB-C-poort simpelweg twee ‘traditionele’ USB-poorten en heeft een inklapbare connector. Het USB-C Dock ($79.99) biedt naast een traditionele USB-poort ook ethernet en HDMI. De Via de USB-C ingang kan een oplader aangesloten worden.

We zijn er nog niet uit of we het een USB-C-powerbank of gewoon een dikke externe batterij (jonge) zullen noemen. Het Kanex GoPower Mobile Battery Pack for new MacBook is dikker dan de laptop zelf, maar kan met zijn 15.000mAh de accu van de MacBook (5.263mAh) bijna drie keer opladen. De USB-C-poort levert 3 ampere stroom en daarnaast is de accu voorzien van een gewone USB-poort van 2,4 ampere, handig om tegelijkertijd een iPad of iPhone op te laden.

Standaard worden de nieuwe iPhones geleverd met iOS 9, maar dat zegt niet zo veel. Het nieuwe besturingssysteem komt namelijk naar ieder iPhone-model vanaf de 4s, dus ook oudere modellen krijgen die upgrade.De slimme assistent Siri is uiteraard ook in de nieuwe iPhone aanwezig, en ze verstaat ook nu weer Nederlands.

Opvallender is echter dat Siri in de iPhone 6s (Plus) een altijd-aan-modus heeft. Daardoor luistert de assistent altijd mee, en hoef je haar niet speciaal op te roepen via de home-knop. Uiteraard is die functie optioneel en kan die gewoon uit worden gezet in de instellingen.Helaas, we moeten nog even wachten tot de nieuwe iPhone bij ons uit komt. Apple noemde een aantal landen waar het toestel in september op de markt komt, maar Nederland en België zitten daar niet bij.

De prijzen voor de iPhone zijn vrij hoog: Dit is wat de modellen gaan kosten in Duitsland, waar het model aanvankelijk beschikbaar komt.
De iPhone 6S en iPhone 6S Plus zijn zojuist officieel door Apple onthuld. De twee smartphones lijken sterk op hun voorganger, maar beschikken wel over nieuwe features als 3D Touch.

De Apple iPhone 6S en iPhone 6S Plus zijn vanaf eind deze maand te koop, zo maakte CEO Tim Cook zojuist bekend op een evenement in San Francisco. Zoals we van Apple's 'S'-upgrades gewend zijn is het design nauwelijks gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Wel brengt Apple een nieuwe rosegouden versie uit. De iPhone 6S heeft een betere 12-megapixelcamera, een krachtigere Apple A9-processor en introduceert 3D Touch.

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus zullen verkrijgbaar zijn in vier kleuren: goud, zilver, grijs en rosegoud. Het toestel is dit weekend al verkrijgbaar als pre-order, en is op een nog onbekende datum in Nederland verkrijgbaar. In sommige landen wordt het toestel wordt het toestel eind deze maand al uitgebracht, Nederland is pas later aan de beurt. Het goedkoopste model heeft nog altijd 16 GB opslagruimte, andere modellen hebben 64 en 128 GB. De iPhone 6S adviesprijs in Nederland is nog onbekend, maar in Frankrijk en Duitsland worden de toestellen iets duurder dan hun voorgangers. Duitsers betalen 739 euro voor de goedkoopste iPhone 6S, en 849 euro voor de goedkoopste iPhone 6S Plus. Een model met 64 GB opslagruimte kost 100 euro meer, 128 GB kost 200 euro meer.

De iPhone 6S en 6S Plus zullen beide voorzien zijn van 3D Touch. Die technologie registreert hoe hard je op het scherm drukt, en werd in eerdere Apple-apparaten Force Touch genoemd. Eerdere versies van Force Touch maakten enkel onderscheid tussen hard en zacht drukken, maar op de iPhone 6S introduceert Apple een variant die drie drukniveaus kan onderscheiden. Daarom de aangepaste naam: 3D Touch. De twee middenklasse laptops zijn de Z41 en Z51, die een prijsklasse van respectievelijk 499 dollar en 599 dollar hanteren. De Lenovo Z41 is 14 inch groot en de Lenovo Z51 15 inch. Qua specificaties zijn de laptops gelijkwaardig.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page