BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 2159 sur 2361
Précédent | Suivant
4/4/2016 - Accu HP Compaq nc6220

Het SmartAlarm van Fiber werkt dan misschien niet op alle punten vlekkeloos, het is absoluut een van de meest betrouwbare alarmsystemen die er momenteel voor consumenten te koop is. En laten we eerlijk zijn, het gevoel van veiligheid is toch wel het allerbelangrijkste bij een dergelijk systeem. Daarnaast zijn ook de hoge mate van personalisatie, de nauwkeurige meldingen en de eenvoudige manier waarop het systeem is uit te breiden prijzenswaardig. De webservice en smartphone-apps werken intuïtief, vooral wanneer je de iOS-versie gebruikt. Hou er wel rekening mee dat je voor een optimale werking toch echt vastzit aan een maandelijks abonnement van minimaal 5,95 euro en maximaal 12,95 euro, afhankelijk van de extra functies die je belangrijk vindt. Met name het wegvallen van SmartMessages bij de gratis versie is een groot gemis.
De mobiele variant van Windows 10 is altijd een beetje het ondergeschoven kindje van Microsoft geweest. Het bedrijf pakte flink uit met de desktop-variant van het OS, maar over de mobiele versie is het altijd erg stil geweest. Aanvankelijk werd nog gezegd dat Windows 10 Mobile 'nog in 2015' zou uitkomen, maar naast de Lumia 950 is het OS nog steeds niet te downloaden. Inmiddels wordt Windows 10 wel uitgerold onder andere gebruikers van oudere Lumia's, dus kun je daar zelf binnenkort ook van genieten.

Het echte pronkstuk van de Lumia 950 XL is Windows 10, de definitieve versie van het besturingssysteem waar we al sinds de aankondiging op wachten.Hoewel Microsoft met Windows 7 en Windows 8.1 Mobile al meerdere keren probeerde om nu écht een gedegen concurrent van Android en iOS te worden, is dat tot nu toe nog niet gelukt. Met Windows 10 probeert het bedrijf dat weer, maar de veranderingen die dat gaan doen vind je vooral achter de schermen.

Windows 10 maakt gebruik van Universal Apps for Windows, een framework dat het mogelijk maakt voor ontwikkelaars om één app te maken voor zowel de smartphone als voor desktops en zelfs de Xbox One. Daar merk je in de praktijk weinig van terug, en omdat Windows 10 nog zo nieuw is zien we voorlopig zelfs nog geen stijging in het aantal nieuwe apps.

Wel zijn er wat kleine maar belangrijke dingen veranderd aan Windows 10. De voornaamste zijn de 'instellingen', die van oudsher een chaotisch allegaartje bleek te zijn. Windows 10 schept verwarring in die chaos, door de instellingen in verschillende menu's en submenu's in te delen. Ook is er een betere zoekfunctie beschikbaar waarmee je instellingen snel terug kunt vinden - een hele verademing.

Ook de UI is makkelijker te customizen
Andere nieuwigheden zijn het verbeterde notificatiescherm, waarmee je op sommige berichten zoals van Facebook direct vanuit het home-scherm kunt reageren. Ook is het aantal toggles aan de bovenkant uitgebreid van 4 naar 12, waardoor je niet meer telkens de instellingen in hoeft te duiken als je je bluetooth aan wil zetten.

Persoonlijker
De meest in het oog springende veranderingen zijn de nieuwe manieren om het toestel te personaliseren. Je kunt nu zelf een achtergrond instellen en de transparantie van de tegels wijzigen, waardoor de UI veel persoonlijker én mooier wordt. Daarmee is Windows 10 in ieder geval qua uiterlijk één van de mooiste besturingssystemen - al is dat natuurlijk een kwestie van smaak...

Er zitten nog wel een behoorlijk aantal kinderziektes in Windows 10, die er eigenlijk bij de vele Technical Previews al uit gehaald hadden moeten worden. Apps sluiten soms willekeurig af, soms start de camera-app helemaal niet op, en dat zorgt allemaal voor een vervelende gebruikerservaring.

De beruchte 'app-gap'
Je komt maar moeilijk om de beruchte 'app-gap' heen
Toch kun je niet schrijven over Windows 10 zonder te praten over de onvermijdelijke 'app-gap', het grote gat in apps tussen het OS en concurrerende OS'en Android en iOS. Of dat een probleem is, is voor iedereen anders - echte fans van de Lumia hebben zich nooit laten tegenhouden door het gebrek aan applicaties, maar wie altijd iOS of Android heeft gebruikt komt helaas nog altijd van een koude kermis thuis.

Veel apps bestaan nog niet voor Windows Mobile, dus als je een Nest-thermostaat of Hue-lampen in huis hebt moet je het doen met (vaak minder goede) apps van derde partijen. Applicaties als Snapchat zijn überhaupt niet beschikbaar op Windows 10.

Misschien heb je daar wel helemaal geen problemen mee. In dat geval: Mooi! Maar wie graag veel specifieke apps gebruikt zal toch even moeten slikken met Windows' mobiele Store. Of dat een probleem is, moet je zelf uitmaken.

Als je hier op klikt, kun je een kopie van alle instellingen op je apparaat maken in iCloud. Mocht er dan iets mis gaan tijdens het upgraden, kun je je instellingen makkelijk terugkrijgen. Als je het vinkje daar aan zet, krijg je bovendien meteen de mogelijkheid een reservekopie te maken. Let op: Dat kan een tijdje duren.

Je kunt ook via iTunes een backup maken van je apparaat. Dat doe je door het apparaat aan te sluiten op je pc en dan in het thuisscherm van je iPhone/iPad naar 'Backups' te gaan. Je ziet daar de optie staan om je apparaat via iCloud te backuppen, maar ook op je computer. Als je die optie aanvinkt, kun je bovendien kiezen om op dat moment een backup te maken. Die kun je hier gelijk versleutelen als je daar behoefte aan hebt. Je backup komt dan op je harde schijf te staan.

De update is op twee manieren te installeren: Vanaf je apparaat zelf, of vanuit iTunes. Het is makkelijker om direct op je telefoon te updaten, maar dat kost wel meer opslagruimte.

Gelukkig is de update een stuk minder groot dan die van iOS 8: iOS 9 kost 'slechts' 1,5 GB, maar op een apparaat met 16 GB is dat nog steeds redelijk veel. Als je via iTunes update, kost iOS 9 zo'n 400 MB van je hardeschijfruimte.

Om de update vanaf je iPad of iPhone te installeren, ga je naar 'Instellingen'. Als het goed is, open je daarmee gelijk het tabblad 'Algemeen' - zo niet, tik die dan aan. Bovenaan in de rechterbalk zie je 'Software-update' staan. Als je daarop klikt, krijg je te zien dat er een update beschikbaar is met de mogelijkheid die gelijk te downloaden en te installeren.*
iOS 9 brengt een flink aantal veranderingen met zich mee. Je kunt in dit artikel precies lezen wat er allemaal nieuws is. Een paar van die functies zijn een altijd actieve Siri en multitasken voor op de iPad.

Bovendien is een upgrade altijd belangrijk voor de veiligheid. Apple dicht er enkele gaten mee in iOS waardoor het moeilijker wordt die uit te buiten. Ook gaat door iOS 9 je accu langer mee. Er zitten een aantal nadelen aan het upgraden naar iOS 9, maar die zijn klein. Het kan zijn dat sommige apps nog niet compatibel zijn met de nieuwe iOS, maar dat zal slechts in een klein deel van de gevallen zo zijn.

Het kan ook zijn dat je echt echt écht geen ruimte op je apparaat hebt om de update uit te voeren. Je kunt daarvoor makkelijk ruimte vrij maken, door via 'Instellingen' -> 'Algemeen' -> 'Gebruik' beheren welke apps de meeste ruimte innemen. Soms is niet alleen de grootte van de app zelf belangrijk, maar ook de data die daarbinnen wordt opgeslagen.

Als je een jailbreak op je iOS 8.4-apparaat hebt draaien, raak je die overigens ook kwijt. Hoewel een hacker inmiddels claimt een jailbreak voor iOS 9 heeft, is die nog niet publiek vrijgegeven en kan dat dus nog even duren.

In onze review van Windows 10 gingen we primair in op de gebruikservaring en alle vernieuwingen op visueel en appniveau, omdat daar de grootste wijzigingen te vinden zijn ten opzichte van Windows 8. Dat betekent echter niet dat er onder de motorkap niets gewijzigd is. Het interne versienummer is zelfs opgehoogd van 6.2 bij Windows 8 naar 10.0 voor Windows 10, al is die sprong natuurlijk ook gemaakt omdat versie 10.0 mooi aansluit bij de productnaam.

Om te kijken welke invloed Windows 10 op een bestaande laptop of desktop heeft, hebben we drie systemen met Windows 8.1 van een upgrade voorzien. Voordat we dat deden hebben we verschillende benchmarks en tests gedraaid. Na de update hebben we deze nogmaals gedraaid. Zo hoopten we te achterhalen of er verschillen zijn in prestaties en, bij een laptop, in accuduur. Daarnaast keken we kort naar DirectX 12, de nieuwste versie van Microsofts graphics-api, die betere prestaties moet opleveren bij systemen die cpu-limited zijn.

Op laptopvlak hebben we een Asus UX31A gebruikt, ook bekend als de Zenbook Prime. Deze is uitgerust met een Core i7-3517U en 4GB werkgeheugen. Daarnaast hebben we de tests op een Surface Pro 3 gedraaid met een Intel Core i7-4650U en 8GB ram. Ons gebruikte desktopsysteem beschikte over een Intel Core i7-3960X en 8GB ram.

We zijn onze tests begonnen met PCMark 8 Home, waarbij we gpu-versnelling hebben inschakeld, een test die verschillende handelingen uitvoert die passen bij 'normaal thuisgebruik', zoals webbrowsen, tekstverwerken, foto- en videobewerkingen, en het spelen van eenvoudige games.

Onze twee laptops laten in deze test een bescheiden winst zien bij de overstap naar Windows 10. Waar dat aan ligt is moeilijk te zeggen; misschien bevatten Intels drivers voor Windows 10 nieuwe optimalisaties of houden de cpu's hun turbosnelheid langer vast. Op het desktopsysteem valt de score op Windows 10 net iets lager uit.Om de gpu-prestaties te testen hebben we 3DMark gebruikt, waarbij we de Cloud Gate-test draaiden op de laptops, terwijl ons desktopsysteem het zwaardere Firestrike te verduren kreeg.Ons snelle desktopsysteem presteert onder Windows 8.1 en 10 identiek. De laptops laten echter opnieuw een leuke prestatiewinst zien. De subscores laten zien dat dit vooral komt door een hogere score op graphics-vlak.

We hebben de laptops aan twee acccutests onderworpen: onze zelfontwikkelde webbrowsetest en de ingebouwde accutest van PCMark 8.Wat maakt een zakelijke notebook een echte zakelijke notebook? Dan kijk je naar de mogelijkheden van het apparaat, de beveiligings-, beheers- en servicemogelijkheden die geboden worden. Een professional die een kapotte laptop heeft wil je zo snel mogelijk weer up-and-running hebben. Zaken die je niet of nauwelijks terug ziet in de markt voor 2-in-1-apparaten. Vandaag brengt HP daar verandering in met de aankondiging van de HP Elite X2 1012. Een tablet met ingebouwde standaard die gekoppeld kan worden met een afneembaar toetsenbord. De standaard heeft een aantal vooraf ingestelde hoeken, je kunt de tablet in een hoek zetten tot maximaal 150 graden.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page