BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 2108 sur 2361
Précédent | Suivant
30/4/2016 - Accu HP COMPAQ nx7300

Soms kan de camera-app een beetje traag aanvoelen. Dat wordt veroorzaakt door de automatische hdr-instelling, die standaard is ingeschakeld. Hdr maakt drie foto’s en combineert de beste delen uit die kiekjes tot één foto, om zo het meeste detail in een afbeelding te stoppen. Het kan door dit proces even duren voordat de foto in de galerij verschijnt, meestal enkele seconden. Dit is op zich geen probleem, maar zorgt soms voor haperingen. De HDR-functie is, als je dit wenst, uit te schakelen.

De accuduur van de Nexus 6P is prima in orde. Op een gemiddelde dag haal ik zo’n vier uur scherm-aan-tijd, waarbij ik de smartphone intensief gebruik. Dat is een stuk beter dan de Nexus 5X en heel acceptabel voor een high-end-smartphone. De Nexus 6P biedt niet de accuduur van de OnePlus 2 of Motorola Moto X Play, maar ik kan voor het eerst zeggen dat een Nexus een goede accuduur heeft.

DE NEXUS 6P HEEFT EEN PRIMA ACCUDUUR VOOR EEN HIGH-END-SMARTPHONE
Toch kan ik het niet laten: Google had meer uit de accuduur kunnen halen. De Nexus 6P heeft eigenlijk geen QHD-resolutie nodig om een mooi scherm te hebben. Google had ook kunnen kiezen voor een 5,7 inch-scherm met een full-hd-resolutie en zo de accuduur kunnen verlengen. Gelukkig is de 3450 mAh-accu goed genoeg om hier geen al te groot probleem van te maken.

Tijdens het Apple-event van maart zagen we alleen nieuwe bandjes voor de Apple Watch, maar een compleet nieuwe smartwatch van Apple laat nog even op zich wachten. Volgens nieuwe geruchten komt de Apple Watch 2 tijdens WWDC vanaf 13 juni.Dat meldt MacRumors op basis van Apple-analist Brian White, die deze week op bezoek was bij een aantal Chinese fabrieken. Volgens White is de Apple Watch 2 ongeveer 20 tot 40 procent dunner dan het huidige model.

Er zijn verder nog geen details over de hardware in de Apple Watch 2 bekend, maar een krachtigere chip en verbeterde accu lijken een logische upgrade. Volgens eerdere geruchten gaat Apple ook een FaceTime-camera in de voorkant van het horloge integreren en moet Wi-Fi Triangulatie voor nauwkeurigere locatiebepaling zorgen.

White deelde ook zijn verwachtingen voor de iPhone 7, die in september komt. Volgens de analist krijgt alleen de 5,5-inch iPhone 7 Plus een dual-camera die optische zoom mogelijk maakt (bekijk ook: Video toont potentie dual camera iPhone 7). Dit is in lijn met eerdere geruchten.
De zelfbalancerende scooters die worden bestuurd door te leunen, stonden de afgelopen weken al ter discussie in de Verenigde Staten omdat ze door het gebruik van verkeerde accu’s spontaan vlam zouden vatten. Maar dit is niet de reden van het verbod, melden Amerikaanse media.

Het verbod op buitenlandse hoverboards is het gevolg van een klacht van Segway. Het bedrijf dat vooral bekend werd dankzij de gelijknamige scooter, een eenpersoons vervoermiddel dat veel overeenkomsten vertoont met het hoverboard. Segway had hierover in 2014 al een klacht ingediend bij de ITC.

De hoverboards, die grotendeels worden geproduceerd in China, zouden inbreuk maken op patenten waar Segway in de VS het alleenrecht op heeft. Het gaat vooral om het mechaniek waardoor de hoverboard en de Segway zelf kunnen balanceren.Vorige maand verklaarde de Amerikaanse consumentenorganisatie CPSC dat alle momenteel verkrijgbare hoverboards te gevaarlijk zijn om aan consumenten te verkopen.In Nederland zijn de scooters bij veel winkels verkrijgbaar, maar is het illegaal om ermee de openbare weg of de stoep op te gaan. Ze mogen alleen op eigen terrein worden gebruikt.

Slimme koffers zijn niet nieuw – er is er zelfs één die je vanzelf volgt – maar die van Raden heeft een aantal features die wel erg handig zijn. Deze koffers hebben een sensor die het gewicht weten, kan je smartphone, laptop of tablet opladen, en dankzij de app weet je altijd waar hij is.De koffer heeft twee USB-poorten, waarmee je je apparaten kunt opladen. Dit doe je via een oplaadbare batterij die je uit de koffer kunt halen, waardoor je je koffer nooit aan een stopcontact hoeft te hangen om de accu op te laden. Het gewicht van de koffer wordt gemeten met een sensor in het handvat. Je tilt je bagage op en op de bijbehorende applicatie zie je het gewicht. De applicatie kan je zelfs vertellen wat het limiet is van een bepaalde luchtvaartmaatschappij.Meest interessant is echter de bluetooth-functionaliteit in de koffers van Raden. Hiermee kun je je koffer verbinding laten maken met de applicatie op je telefoon. Door deze connectie heeft je bagage het door als je ze vergeet mee te nemen, en in de app krijg je hier dan een melding van. In sommige gevallen kan de app je zelfs vertellen waar je bagage is als je deze kwijt bent geraakt.De koffers van Raden komen in twee maten: een kleine variant met een lengte van 55cm en een grotere versie die ruim 71cm hoog is. De koffers zijn beschikbaar vanaf 295 dollar (ruim 250 euro), maar voorlopig alleen in de Verenigde Staten en Canada te koop. Later komen hier nog meer landen bij, maar of en wanneer de koffers naar Nederland komen, is niet bekend. Accu's en batterijen zijn geen zaken waar we vaak aandacht aan besteden. We laden ze op en gebruiken ze. Toch verdienen deze componenten meer aandacht, wil je ze lang kunnen gebruiken. Maar waarom is dat nodig? En hoe zorg je er precies beter voor?

Wanneer je je laptop net hebt gekocht, werkt de batterij op vol vermogen. Dat betekent dat wanneer de laptop aangeeft dat er 100 procent capaciteit beschikbaar is, dat dit ook echt zo is en dat wanneer er 5 procent wordt aangegeven, je niet bang hoeft te zijn dat dit in werkelijkheid slechts 3 procent is.

Hoe goed je ook voor je batterij zorgt, na verloop van tijd zal de capaciteit afnemen, daar valt niets aan te doen. Echter, wanneer je achteloos omspring met batterijen, kun je die levensduur aanzienlijk verkorten. Dan kunnen er dus situaties ontstaan waarin je laptop aangeeft 100 procent te hebben, om vervolgens vijf minuten later ineens 40 procent aan te geven. Of er staat dat je nog 10 procent hebt, en een minuut later schakelt je laptop zonder enige waarschuwing uit.

Op dat soort momenten (maar liever nog ver daarvoor als standaardprocedure) is het verstandig om de batterij te kalibreren. Dit omdat, eenvoudig gezegd, de batterij zelf niet meer weet wat 0 procent en 100 procent precies is, en alle waarden daartussen slechts een ruwe schatting zijn.Een laptopbatterij die je niet kalibreert, kan onrealistische waarden weergeven.

Hoewel er laptopfabrikanten zijn die tools meeleveren waarmee je de batterij automatisch kunt kalibreren, zijn die tools niet voor iedere laptop beschikbaar. Bovendien is handmatig kalibreren interessant, omdat je dan enigszins in de gaten hebt waar het precies om draait.Om de batterij van je laptop te kalibreren, laad je de laptop eerst volledig op, dus tot 100 procent. Vervolgens laat je de batterij minstens twee uur rusten door de laptop aan de oplader te laten hangen, zodat deze op netstroom draait en de batterij de kans krijgt om af te koelen.

In het Configuratiescherm stel je nu in dat de laptop naar Slaapstand moet overschakelen wanneer er nog 5 procent batterij over is. Koppel de oplader los. Je kunt nu je laptop gewoon blijven gebruiken tot deze de 5 procent bereikt, of je kunt hem gewoon aan laten staan zonder te gebruiken. Zorg er in het laatste geval dan voor dat de laptop niet in slaapmodus glipt omdat je hem niet gebruikt, anders heeft het proces weinig zin.

Zoveel pixels verwerken vergt wel veel van de processor, dus het gevaar bestaat dat dit de smartphone vertraagt. Maar de 64-bits octa-core Qualcomm Snapdragon 810 SoC met Adreno 430 gpu, dezelfde als in de HTC One M9 Gold, heeft er geen enkele moeite mee.Grafisch is dit één van de snelste smartphones die we al getest hebben. Ook in de algemene Futuremark PCMark for Android benchmark scoort de Xperia Z5 Premium erg goed. Inzake snelheid moet deze smartphone alleen zeer nipt de Samsung Galaxy S6 Edge laten voorgaan.

Oké, maar al die kracht vreet toch energie, dus de autonomie zal dan wel de zwakte van dit Sony premium-model zijn? Integendeel, zo blijkt uit de zeer belastende PCMark batterijtest, waarin deze smartphone de hoogste score haalt van alle eerder door ons geteste smartphones.Sony zelf beweert trouwens dat de 3840 mAh Li-Ion accu het bij gemiddeld gebruik twee dagen uithoudt op één laadbeurt. Dankzij QuickCharge 2.0 laad je de vast gemonteerde batterij bovendien in dertig minuten tot zestig procent weer op.

Of de goede prestaties behouden blijven wanneer de Z5 Premium de Android 6.0 update krijgt met volledige 4K-ondersteuning valt op dit moment wel niet te voorspellen.De Xperia Z5 Premium behoudt gelukkig de positieve eigenschappen van zijn voorgangers. Zo is het uit één stuk aluminium vervaardigde chassis stof- en waterdicht (afspoelen mag, onderdompelen niet).De 23MP Sony Exmor RS camera op de achterzijde heeft een hybride autofocus die in 0,03 seconden scherpstelt, tot 5X analoog en 8X digitaal zoomt en 4:3 foto's maakt met een resolutie van 23 megapxiels of breedbeeld 16:9 foto's met een resolutie van 20 MP. De camera-app van Android 5.1 filmt echter alleen in 1080p Full HD resolutie, weliswaar ook aan 60 frames per seconde.2160p UHD-video aan 30 fps filmen kan ook, maar dan alleen via de 4K video plugin die je apart activeert. De app waarschuwt dat ze zichzelf automatisch afsluit wanneer de telefoon te warm wordt, maar dat ze in voorkomend geval wel je video zal bewaren.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page