BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 1730 sur 2361
Précédent | Suivant
6/9/2016 - Accu Dell Precision M90

Ten eerste is er de Moto G (3de generatie). Deze heeft, net als de Swift, een 720P scherm, 5 inch in diagonaal, een 13MP camera, dezelfde processor en bij het model van 199 euro 16GB ram (uitbreidbaar) en 2GB werkgeheugen. Daar komt een spatwaterdichte behuizing bij. De batterij is met 30mAh een haar kleiner. Ook hier wordt de Moto G geleverd zonder oplader. Toch is de Wileyfox het overwegen waard. De Swift kan twee SIM-kaarten hanteren en is vijftig euro goedkoper. Daarbij komt hij standaard met een screenprotector. Houd er wel rekening mee dat de Moto G meer accessoires beschikbaar heeft. Wileyfox heeft, als kleiner of nieuw merk, niet de afzetmarkt waardoor derde spelers en masse hoesjes maken. Dit zal je moeten afwegen tegenover het prijsverschil dat 25 – 35% kan bedragen.

De Huawei P8 Lite heeft ook een plaats in deze lijst. Hij is 5 inch groot, 2GB werkgeheugen, 5MP camera aan de voorkant, 13MP aan de achterzijde, een 720P scherm… Het verschil zit hem in de behuizing (andere stijl, maar ook plastic) en de gebruikte processor. De P8 Lite gebruikt de Kirin 620 SoC uit de eigen fabrieken. Een zelf gemaakte chip met acht rekenkernen die lopen aan 1200MHz. Meer kernen die trager werken dus. Door de eigen chip is de ondersteuning ervoor, door de makers van apps of alternatieve besturingssystemen, een pak kleiner. Zo zal je minder eenvoudig een andere software op het toestel kunnen plaatsen of ben je minder zeker dat er updates volgen in de toekomst. Doordat Wileyfox gebruik maakt van Cyanogen software kan je er meer op vertrouwen dat jouw toestel toch nog die nieuwste update krijgt. Ook laat de batterij van de P8 Lite, mede door de niet zo zuinige processor, de wensen over. Met een prijs van 180 tot 190 euro is hij duurder dan de Swift.

Van het meer bekende Samsung hebben we in die prijsklasse twee toestellen. De J5 en de Galaxy Grand Prime. Die eerste moet het stellen met minder werkgeheugen (1,5GB) en minder opslaggeheugen (8GB). De camera’s, schermen en processor zijn nagenoeg identiek. De Grand Prime heeft nog minder werkgeheugen (1GB) en een minder scherp beeldscherm (960x540 pixels). Ook de camera op de achterzijde moet het stellen met maar 8 megapixels. Tevens draait de Grand Prime niet Android M. Ook niet de versie van vorig jaar, maar software die reeds twee jaar oud is (KitKat). Samsung heeft ook een matige reputatie als het aankomt op het update van software van zijn goedkopere toestellen. De J5 gaat voor 179 euro over de toonbank, de Grand Prime voor 159 euro. Allebei dichter bij het prijspunt van de Wileyfox Swift, maar die laatste blijft goedkoper en boet niet in op de kwaliteit van de gebruikte onderdelen.
Wil je meer spenderen dan €200? Dan kom je bij de Oneplus X uit. Die heeft een veel mooier AMOLED scherm, een prachtige behuizing van glas en metaal, een processor die iets sneller is… Een toptoestel voor zijn prijs. Maar hij is met €239 ongeveer 80 tot zelfs meer dan 100 euro (zie cashback) duurder dan zijn concurrent. Bij zo een prijsverschil moet je zelf de afweging maken of je die sprong wilt maken, want dan kijk je echt reeds in een andere prijsklasse.
Conclusie

Oké, we zijn op het einde gekomen van deze recensie. Na foto’s, uitleg, analyse, testen, grafieken, vergelijkingen met de concurrentie… en na vele woorden kan ik besluiten dat de Wileyfox Swift gewoon een heel goed toestel is voor zijn geld. Wil je een toestel dat vlot werkt, een degelijke stel camera’s heeft, een bovengemiddelde uithouding op de batterij en een stevige behuizing combineert? En liefst voor een zacht prijsje waardoor je geld overhoudt voor festivals, studie of andere zaken? De Wileyfox Swift is een fantastische keuze. Oké, hij heeft geen optische stabilisatie, geen 5GHz WiFi ondersteuning, geen NFC, geen AMOLED Full HD paneel of de snelste processor. Maar hij is goedkoop en degelijk. ‘Bang-For-Your-Buck’ materiaal. Met hun eerste smartphone laat de nieuwe, Britse, fabrikant veel concurrenten achter zich.

Toch drie punten van verbetering voor de fabrikant: oplader meeleveren zou een mooie geste zijn, die USB-oplaadpoort mag minder verzonken zijn in de behuizing en maak de witte variant van hetzelfde materiaal als de zwarte.
P.S. koop hem in het zwart tenzij je echt de witte kleur verkiest boven meer grip.
P.P.S. ik maak deze reviews uit interesse in tech en om mijn ervaringen te delen. Heb je tips, feedback, staat er nog ergens een tikfout of vond je deze review een meerwaarde? Laat het gerust in de reacties weten.
Aan de hand van Windows Hello kunnen gebruikers hun PC eenvoudig ontgrendelen met een vingerafdruk, een feature die Acer nu uitrolt in twee 2-in-1 hybrides en een serie traditionele laptops. Een grote meerprijs kennen de vingerafdruklezers overigens niet; de Switch One 10 (het goedkoopste model) moet vanaf volgende maand bijvoorbeeld al voor 249 euro te krijgen zijn.

Daarvoor krijg je een apparaat met een quad-core Intel Atom-processor uit de Cherry Trail-generatie, naast een 10-inch IPS-scherm met goede kijkhoeken en een niet nader genoemde 'HD' resolutie. Acer heeft verder gedacht aan twee camera's, een touchpad in het afneembare toetsenbord en een accuduur tot 8 uur.Het tweede nieuwe model is de Acer Switch V 10, die onder andere opvalt door zijn USB Type-C-aansluiting. Wederom is gekozen voor een Cherry Trail-processor, twee camera's en een 10,1-inch IPS-scherm afgedekt met Gorilla Glass. Ook een accu voor 9 uur werktijd is niet vergeten, alsook 802.11ac WiFi en een flexibel scharnier.

Ten slotte heeft de fabrikant de TravelMate P249 en P259 voorgesteld, meer traditionele laptops met schermen van respectievelijk 14 en 15 inch - beide trouwens Full HD. De rest van de specificatielijst wordt gevuld met een Intel Skylake-processor, DDR4-werkgeheugen en een Nvidia GeForce 940M voor de grafische taken. Om de veiligheid nog een extra handje op weg te helpen heeft de laptop bovendien ondersteuning voor hardwarematige encryptie middels Trusted Platform Module (TPM 2.0).

Acer gaat de TravelMate P2-serie voor het eind van het jaar aanbieden voor een startprijs van 599 USD.HP werkt aan een compacte pc die op de rug kan worden gedragen tijdens het gebruik van virtualrealitybrillen.
Dat melden verschillende Amerikaanse media. Eerder toonde het bedrijf al enkele nieuwe apparaten in zijn Omen-lijn, die gemaakt is voor virtualrealitytoepassingen.De rugzak-pc verschijnt voorlopig nog niet op de markt, maar zal binnenkort wel worden getest. Het apparaat zal rond de vijf kilo wegen en heeft accu's in een riem die om de middel van de gebruiker moet worden bevestigd.

Qua specificaties kan de rugzak-pc, die nog geen naam heeft, zich meten met laptop- en desktop-computers die speciaal voor VR zijn gemaakt. Het apparaat moet echter handiger in het gebruik zijn, omdat de VR-bril niet vast zit aan een computer die op één vaste plek staat.In dat geval kunnen gebruikers makkelijk struikelen over de bedrading van brillen als de Oculus Rift of HTC Vive. Met de rugzakcomputer moet dat risico kleiner zijn.

Kosten
Volgens HP gaan de batterijen van de rugzak slechts een uur mee. Maar ze kunnen wel gemakkelijk worden verwisseld, zonder dat de pc hoeft te worden uitgezet. De rugzak wordt ook geleverd met een draadloos scherm en andere randapparatuur, zodat hij kan worden gebruikt voor andere toepassingen dan virtual reality.Het is nog onduidelijk hoeveel het apparaat zal kosten. VR-pc's kosten doorgaans minstens 1.000 euro en kunnen nog veel duurder zijn, afhankelijk van de specificaties.

Opera heeft de testversie van zijn webbrowser voorzien van een bespaarmodus, waarmee de accu van je laptop tot wel ’50 procent’ langer mee zou gaan.De nieuwe bespaarmodus is te vinden in de ontwikkelaarsversie van Opera, die overigens gratis voor iedereen is te downloaden. Volgens de makers is het hiermee mogelijk om veel efficiënter van je browser gebruik te maken op bijvoorbeeld je MacBook. In vergelijking met eerdere versies van de Opera-browser en Google Chrome, zou de nieuwe functie wel 3 uur aan extra accugebruik bieden voor grootgebruikers van browsers.

De besparing van Opera werd echter wel getest op een Lenovo X250 met Core i7-processor en 16GB aan werkgeheugen op Windows 10, dus hoeveel de Mac-gebruiker er precies mee wint, is onduidelijk. Maar dat je er accu mee bespaart staat volgens Opera wel vast.“Het is extreem frustrerend als de accu van je computer leeg is, of je nu op reis bent, video’s kijkt of gewoon je oplader bent vergeten”, schrijft Krystian Kolondra van Opera. “Onze nieuwe besparingsmodus stelt je op de hoogte als er is geen stroom aangesloten. Eenmaal ingeschakeld verlengt hij de accuduur tot wel drie uur.”


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page