BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 1594 sur 2361
Précédent | Suivant
30/9/2016 - Accu Acer Aspire One 753

De G501VW wordt in Nederland geleverd met een 512GB-ssd. Voor het 15,6-scherm is er de resolutie van 1920x1080 of 3840x2160, maar alleen de uhd-versie is hier verkrijgbaar. Daarnaast zitten er op de laptop drie usb 3.0-poorten, een usb-c-poort, een Thunderbolt-aansluiting en een hdmi-poort. Het systeem heeft de optie voor Windows 10 Home en Windows 10 Pro als besturingssysteem.Het in Nederland en België beschikbare topmodel van de ROG G501VW-serie wordt verwacht rond eind januari of begin februari en krijgt een adviesprijs mee van 1899 euro. Fabrikant Razer heeft een nieuwe laptop aangekondigd in zijn Blade-serie, de Blade Stealth. De laptop wijkt af van zijn voorgangers door de compatibiliteit met Razers externe videokaartbehuizing, de Razer Core.

De Razer Blade Stealth zelf heeft een Intel Core i7-6500U-dualcore met hyperthreading van 2,5GHz of van 3,1GHz met turbo. Verder beschikt hij over 8GB-werkgeheugen met een snelheid van 1866MHz. Het scherm heeft een grootte van 12,5 en er is keuze tussen twee typen: quad hd en uhd. Ook op het gebied van opslagruimte is er keuze. Bij de quad-hd-versie van de Stealth kan worden gekozen tussen een 128GB- en een 256GB-ssd. Bij de uhd-variant is er keuze tussen een ssd met 256GB en een met 512GB opslagruimte.De videokaart die standaard in de Blade Stealth zit, is een Intel HD Graphics 520. De gebruiker zit echter niet volledig vast aan deze kaart. Razer heeft namelijk ook de Razer Core aangekondigd. De Core is een externe behuizing voor grafische kaarten. In de Core is plaats voor wat Razer een 'single double-wide, full-length'-videokaart noemt. De behuizing heeft dus plek voor één videokaart van dubbele dikte, waaronder veel high-end videokaarten vallen. De Stealth is te koppelen aan de Core dankzij de usb-c-poort met thunderbolt 3 op de Stealth.

De prijs van de Razer Blade Stealth begint bij 999 dollar en loopt op tot 1599 dollar voor het topmodel. De laptops worden vanaf 29 januari geleverd in de Verenigde Staten. Een Europese releasedatum en Europese prijzen zijn nog niet bekend. Ook de releasedatum en prijs voor de Razer Core zijn nog niet bekend.Asus heeft op de IFA in Berlijn nieuwe laptops voor gamers aangekondigd, waaronder een die met waterkoeling gecombineerd wordt. Volgens het concern is het de eerste laptop die watergekoeld wordt. Asus voorziet de ROG GX700 van een Intel Skylake-processor en Nvidia GeForce-gpu.

Asus kondigde drie Republic of Gamers-laptops aan. De GX700 is het model met waterkoeling, maar veel details maakte Asus niet bekend. Het gaat in ieder geval om een laptop met 17-scherm dat een 4k-resolutie van 3840x2160 pixels toont. De processor is de Intel Core i7-6820HK van de Skylake-generatie, die woensdagochtend aangekondigd werd. Deze heeft een unlocked multiplier en in combinatie met de waterkoeling moet een flinke overklok mogelijk worden. Uit de renderafbeelding die Asus vrijgaf valt op te maken dat het om een externe waterkoelset gaat.Volgens Asus gaat het om de eerste keer, maar in verleden zijn er wel voorbeelden van laptops met waterkoeling, zoals van Hitachi in 2002. In 2000 had Toshiba al iets vergelijkbaars en ook Asetek experimenteerde in 2012 met waterkoeling voor laptops.

De ROG G752, die Asus ook op de IFA aankondigde, is een high-end 17,3-laptop die onder andere over een verlicht toetsenbord en opvallend rooster aan de achterkant beschikt. Asus rust de laptop uit met Intel Skylake-processors en GTX 900M-videokaarten. Er komen versies met een Core i7-6700HQ, maar optioneel brengt het bedrijf de G752 met een Core i7-6820HK uit. De opvolger van de G751 komt verder beschikbaar met een GeForce GTX 965M, 970M of 980M en de schermresolutie bedraagt 1920x1080 pixels, maar er komt ook een model met 3840x2160 beeldpunten. De opslag wordt verzorgd door een nvme-ssd in combinatiet met een traditionele 2TB-hdd. Het gewicht van dit alles is 4 tot en met 4,36 kilo, afhankelijk van de configuratie. Prijzen maakt Asus nog niet bekend. Acer heeft een zakelijke Chromebook aangekondigd die van Intel Core-processors voorzien wordt. Daarmee zou het een van de krachtigste Chromebooks tot nu toe zijn. Daarnaast komt het bedrijf met de 'Liquid Extend': een laptop die aangedreven wordt door een Windows-smartphone.

De Chromebook 14 is een high-end-Chromebook voor de zakelijke markt met 14-scherm dat optioneel met fullhd-resolutie uitgerust wordt. Het scherm wordt beschermd door Gorilla Glass en de laptop zou bestand zijn tegen vocht en kleine valpartijen en zo door testen op basis van de MIL-STD 810G-standaard komen. Het gewicht van de laptop is 1,45 kilo en het model is 22,4mm dik. Verder is de Chromebook van usb-c voorzien voor connectiviteit en opladen en is ondersteuning voor hdmi, wifi-ac en bluetooth 4.2 aanwezig. Acer levert de Chromebook met 16 of 32GB emmc-flashopslag en 4 of 8GB lpddr3-ram. De prijs gaat waarschijnlijk zo'n 329 euro bedragen.

Daarnaast onthulde Acer de Liquid Extend, een 'laptop kit' in de woorden van de fabrikant, die in 2013 tijdens de IFA nog als concept getoond werd. De bedoeling is dat een smartphone met Windows 10 mobile de laptop aandrijft, daarbij gebruikmaakt van de Continuum-functionaliteit. Veel details liet Acer nog niet los over het product, maar het leek om een 11,6-scherm met resolutie van 1366x768 pixels te gaan. In ieder geval beschikte de Liquid Extend over usb-c, hdmi, usb 3.0 en een voedingsaansluiting. Acer heeft een smartphone met Windows 10 Mobile in zijn assortiment, de Liquid Jade Primo. De Liquid Extend komt in het derde kwartaal op de markt maar de prijs is nog onbekend.

Acer heeft de Switch Alpha 12 aangekondigd: een 2-in-1-combinatie van laptop en tablet die het bedrijf met Core-processors van de Skylake-generatie uitbrengt. Acer gebruikt vloeistofkoeling voor een stille werking. Daarnaast komt de fabrikant met de Aspire S13-ultrabook.Acer levert de Switch Alpha 12 met Core i3's, Core i5's en Core i7's zonder dat een ventilator nodig is, dankzij het gebruik van een vloeistofkoelysteem dat het bedrijf LiquidLoop noemt. Details over dit systeem geeft het bedrijf niet, maar het zou de temperatuur in de 0,95cm dikke tablet stabiel houden en een stille werking opleveren. Inclusief toetsenbord is de convertible 1,58cm dik en het gewicht is dan 1,25kg. De behuizing is van aluminium en Acer levert optioneel een toetsenbord met achtergrondverlichting mee.

De Switch Alpha 12 bevat een 12-scherm met een ips-paneel en een resolutie van 2160x1440 pixels. Acer biedt naar keuze een stylus met ondersteuning voor 256 drukniveaus aan, waarmee de 2-in-1 is voorbereid op de komst van Windows Ink Workspace. Om het scherm rechtop te kunnen zetten is een standaard aanwezig die in een hoek van maximaal 165 graden te zetten is.De fabrikant levert het model met ssd-opslag tot aan 512GB, wat uitgebreid kan worden via geheugenkaarten. De hoeveelheid ram bedraagt 4 of 8GB lpddr3. Verder zijn er een usb 3.0- en een usb-c-aansluiting aanwezig, en is er ondersteuning voor 2x2-wifi-ac en bluetooth 4.0. De prijs bedraagt 899 euro als de Switch Alpha 12 in juni beschikbaar komt.

Tijdens zijn productevenement in New York kondigde Acer ook de Aspire S13 aan. Dit is een 13,3-ultrabook met een optioneel touchscreen en een resolutie van 1920x1080 pixels. De S13 krijgt Core-processors van de Skylake-generatie en maximaal 8GB lpddr3. Naast een usb 3.0-poort heeft ook dit model een usb-c-variant. De dikte is 1,46cm, het gewicht is 1,43 kilo en de accucapaciteit bedraagt 54Wh. In mei komt de Aspire S13 in het wit en zwart beschikbaar voor een vanafprijs van 799 euro.Kort na de vondst van een rootcertificaat met de naam eDellRoot, is er nog een certificaat met privésleutel op Dell-systemen gevonden. Dit certificaat draagt de naam DSDTestProvider. Het wordt geïnstalleerd door Dell System Detect in de Windows Certificate Store.

Dell 9550Het bestaan van het eerste beveiligingslek met eDellRoot werd afgelopen zondag kenbaar gemaakt door Joe Norden. De aanwezigheid en potentiële gevaar van het rootcertificaat werd daarna snel door veel anderen, waaronder Dell zelf, bevestigd. De fabrikant kwam met instructies om het certificaat te verwijderen, maar er blijkt nog een rootcertificaat met privésleutel te bestaan: DSDTestProvider. Hiermee kunnen net als bij eDellRoot trucs uitgehaald worden om een man-in-the-middle-aanval uit te voeren, door een certificaat te genereren dat gebruik maakt van de privésleutel van DSDTestProvider.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page