BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 1587 sur 2361
Précédent | Suivant
3/10/2016 - Accu Acer Aspire 7250

LG Display gebruikt advanced in-cell touch-panelen al enkele jaren voor smartphones, maar het bedrijf gaat in de tweede helft van 2015 ook grotere panelen met de techniek maken. Waar de fabrikant tot nu toe de aanraakgevoelige laag meestal boven op de lcd legde, zit deze bij de ait-technologie in de lcd. LG gebruikt de naam 'advanced' om zijn eigen in-cell touch te onderscheiden van die van andere fabrikanten.Dit maakt dat de dikte van een aanraakgevoelig 15,6"-scherm met full-hd-resolutie met 1mm kan afnemen ten opzichte van de oude techniek; dat is een afname van een kwart. Het gewicht kan zelfs met 35 procent omlaag, oftewel 200 gram. Volgens LG Display is de beeldkwaliteit ook beter door de afwezigheid van een extra laag, omdat de schermen hierdoor minder reflecteren en meer licht doorlaten.LG Display gaat in eerste instantie 15,6"- en 14"-panelen produceren, maar is in onderhandeling met laptopfabrikanten voor meer formaten. Daarnaast werkt de fabrikant aan varianten die in combinatie met een stylus werken.

Synaptics integreert een vingerafdruklezer in het trackpad van een laptop met zijn nieuwe product SecurePad. Gebruikers kunnen hiermee met een vingerafdruk direct inloggen op bijvoorbeeld internetdiensten, zonder dat een wachtwoord nodig is.Momenteel bevatten vooral zakelijke laptops een in de behuizing geïntegreerde vingerafdruklezer waarover gebruikers hun vinger moeten laten glijden. Marktleider op gebied van trackpads Synaptics maakt deze overbodig door de lezer in het aanraakgevoelige oppervlak voor het bedienen van de muiswijzer te integreren.SecurePad bestaat uit een klein oppervlak van 4mm bij 10mm op het trackpad, waarin de sensoren zitten. De vingerafdruklezer kan in elk bestaande trackpad-product van Synaptics geïntegreerd worden. Het zou voor de werking niet uitmaken vanuit welke hoek de gebruiker zijn vinger op het oppervlak zet en optioneel zouden leds kunnen oplichten bij gebruik. De communicatie tussen de sensor en de processors verloopt versleuteld.

Synaptics heeft SecurePad op de dinsdag vrijgegeven FIDO-standaard gebaseerd. De basis hiervan vormt publieke sleutel-cryptografie en de private sleutel op basis van biometrische gegevens blijft dan ook op het gebruikte apparaat, terwijl de publieke sleutel voor de online verificatie op een server staat. Van de laptopfabrikanten ondersteunen Dell en Lenovo de FIDO Alliance, zodat de kans bestaat dat in ieder geval zij SecurePad in laptops integreren. Daarnaast zitten onder andere Google, ARM, Microsoft en Samsung in de alliantie. Een jaar geleden nam Synaptics Validity, ontwikkelaar van vingerafdruksensors, over en dit lijkt het eerste resultaat daar van te zijn.

De Novena-laptop, die geheel uit opensource-onderdelen is opgetrokken en logischerwijs uitsluitend opensourcesoftware draait, gaat in productie nu het financiële doel van een kwart miljoen dollar op de crowdfundingsite Crowdsupply is behaald.De Novena-laptop bestaat uit diverse volledig gedocumenteerde onderdelen, waaronder de Freescale iMX6-quadcore die op 1,6GHz is geklokt. Het moederbord biedt ruimte aan ddr3-so-dimms en bevat naast de nodige aansluitingen, waaronder usb 2.0 en hdmi, ook een touchscreen-controller en mini-pci-express-slot. Ook gigabit-ethernet en een sd-kaartlezer zijn aanwezig. De laptop wordt geleverd met een 802.11n-wifi-module en 4GB werkgeheugen. De bouwers leveren de Novena met een ssd met capaciteit van 240GB, waarop Debian is geïnstalleerd.

Via de crowdfundingsite Crowdsupply hebben de bedenkers van het Novena-project met het passeren van de grens van 250.000 dollar voldoende geld opgehaald om de hardware in productie te gaan nemen. Goedkoop is de laptop met een prijskaartje van 2000 dollar echter niet. Het moederbord gaat 500 dollar kosten en er komt een goedkopere 'desktopversie'.HP heeft de Pavilion x2 aangekondigd: een 2-in-1-apparaat dat met een usb-c-aansluiting met usb 2.0-snelheden is uitgerust. Het gaat om een instapmodel met een Atom-quadcore. Daarnaast brengt HP nieuwe laptops in de Envy-serie uit.

De hybride moet opgeladen worden via de usb-c-poort, die opvallend genoeg volgens HP de datadoorvoersnelheid van usb 2.0 biedt: 480Mbit/s. Daarnaast is een reguliere usb 2.0-poort aanwezig. De Pavilion x2 heeft een 10,2"-touchscreen dat losgekoppeld kan worden. Het tabletdeel weegt bijna 600 gram; samen met het toetsenbord komt het gewicht op 1,12 kilo uit. Aan de voorzijde zitten twee luidsprekers, die in samenwerking met B&O ontwikkeld zijn. HP levert het model in combinatie met een Atom-quadcore van de Bay Trail-generatie en 32GB opslaggeheugen.Tegelijkertijd brengt HP nieuwe Envy-laptops uit. Het gaat om 14"-, 15,6"- en 17,3"-modellen, waarmee het bedrijf zich op de back-to-school-periode richt. De modellen komen in verschillende configuraties uit, zoals met Core i5's en Core i7's. De 15,6"-laptops komen daarnaast met AMD FX- en A10-chips beschikbaar. Wat gpu betreft komen er modellen met AMD Radeon R7- en R6-kaarten, en met Nvidia GeForce 940M- en 950M-graphics.

De HP Pavilion x2 komt in juli naar Nederland en heeft een adviesprijs van 299 euro. De HP Envy 15,6"-laptop komt deze maand voor een vanafprijs van 1299 euro en de 17,3"-Envy komt eveneens in juni voor een adviesprijs vanaf 1299 euro. De 14"-Envy komt hier niet uit.Google wil Chrome-gebruikers een langere accuduur geven door zuiniger om te gaan met Flash-content. Flash-objecten die niet belangrijk zijn voor het functioneren van een pagina, bijvoorbeeld in advertenties, worden niet standaard geladen.Google zegt met Adobe samen te hebben gewerkt om de functionaliteit in te voeren. Content die belangrijk is voor een webpagina, zoals een videoplayer, wordt wel ingeladen, maar bijvoorbeeld een Flash-banner niet. Een gebruiker moet vervolgens op de gepauzeerde Flash-content klikken om hem weer af te spelen. Volgens Google zijn de maatregelen vooral bedoeld om een langere accuduur op laptops te realiseren.

De functionaliteit is al uitgerold naar het bèta-channel van Chrome, maar komt 'binnenkort' naar alle gebruikers door een release in het stable-kanaal. Voor zover bekend wordt de functionaliteit niet opt-in, en is hij standaard ingeschakeld. Google spreekt er echter wel van dat het kan zijn dat gebruikers de functionaliteit zelf moeten inschakelen.Toshiba heeft een 13,3"-laptop voorzien van een 4k-scherm. Het gaat om een nieuw model in de Radius-serie en is voor zover bekend de eerste 13,3"-laptop met een 4k-scherm. De laptop stond op hardwarebeurs Computex achter glas en Toshiba geeft vooralsnog niet meer details over de laptop.Toshiba is zelf niet aanwezig op Computex, maar liet wel wat laptops uitstallen op de stand van Microsoft. Daar stond een nieuwe Toshiba Radius aan, vergezeld van een bordje waarop stond dat de laptop voorzien is van een 4k-scherm. Meer informatie is er niet, en een Microsoft-medewerker liet ons weten ook niets over de nieuwe laptop los te mogen laten.

Toshiba Radius 4kToshiba Radius 4kToshiba Radius 4k
De laptop achter glas heeft naar alle waarschijnlijkheid een 13,3"-scherm en deelt het ontwerp met de andere laptops uit de Radius-serie, waarvan momenteel 11,6"- en 15,6"-modellen te verkrijgen zijn. De behuizing lijkt van metaal gemaakt te zijn en het scherm is om de behuizing heen te klappen. Behalve de gebruikelijke aansluitingen als usb, hdmi en een sd-kaartlezer is er ook usb-c op de laptop aanwezig.Tijdens de CES van 2014 was Toshiba een van de eersten die een 4k-scherm in een 15,6"-laptop bouwde en de fabrikant lijkt nu wederom de eerste te zijn met een 4k-resolutie op een nog kleinere oppervlakte. Of en wanneer de laptop daadwerkelijk geproduceerd wordt zal Toshiba op een later moment bekendmaken. Omdat Microsoft hem toont, lijkt het erop dat de nieuwe Raduis met Windows 10 gaat uitkomen.

Lenovo heeft de Z51 aangekondigd, een laptop die is voorzien van een full-hd-scherm van 15,6" en optioneel een AMD R9-M375-gpu. Daarnaast komt de Chinese fabrikant met de Ideapad 100, een instapmodel op basis van een Baytrail-M-cpu en naar keuze een 14"- of 15"-scherm.De Z51 is leverbaar met een Core i3-, i5- of i7-cpu uit de Broadwell-lichting. De laptop kan maximaal 16GB werkgeheugen bevatten. Lenovo levert bij de Z51 een hybride schijf van 1TB, die is gecombineerd met 8GB flashgeheugen. Voor de grafische weergave kan optioneel een AMD R9-M375-gpu worden gekozen, al kan ook de in de processor geïntegreerde Intel-gpu worden gebruikt.

Het 15,6"-scherm biedt een resolutie van 1920x1080 pixels en heeft een opgegeven schermhelderheid van 200cd/m². De 2,26kg zware laptop biedt verder bluetooth 4.0, 802.11ac-wifi en een 41Wh-accu, waarmee hij circa 4 uur te gebruiken moet zijn. Verder bevat de laptop twee usb 3.0-, een usb 2.0-, een gigabit-ethernet- en een vga-aansluiting, evenals hdmi-uit en een kaartlezer. De Z51 is vanaf half juni verkrijgbaar met een adviesprijs vanaf 549 euro.Lenovo introduceert ook een nieuwe instaplaptop, de Ideapad 100. Deze kan voorzien worden van een Intel Baytrail-M N3540-processor. De laptop is leverbaar met een 14"- of 15"-scherm, maar de resolutie is beperkt tot 1366x768 pixels. Er kan naar keuze een 500GB-harddisk of 128GB-ssd in het systeem worden geplaatst, terwijl maximaal 8GB ram mogelijk is. De 14"-uitvoering gaat 279 euro kosten, terwijl de 15"-uitvoering twee tientjes duurder is. Beide laptops verschijnen half juni op de markt.

De Japanse ict-multinational Fujitsu gaat laptops voor senioren produceren. De Grannote, vrij vertaald 'oma-notebook', is gericht op consumenten van rond de zestig die 'er een actieve levensstijl op nahouden'.Het Japanse bedrijf heeft al eerder smartphones voor senioren gemaakt, maar tot nu toe nog geen laptops. Met kenmerken als zeer goed leesbare, verlichte toetsen die veel feedback geven en een extra helder scherm dat zich aanpast aan het omgevingslicht wil Fujitsu de gebruikservaring voor de Japanse zestiger een stuk gemakkelijker en plezieriger maken. Dat stelt het bedrijf op zijn website. Daarnaast stemt de laptop het volume van de hoge tonen die uit de speakers komen af op de opgegeven leeftijd van de gebruiker. Hoge tonen zijn als eerste moeilijker te horen als het gehoor achteruitgaat.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page