BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 1549 sur 2361
Précédent | Suivant
10/10/2016 - Accu Lenovo L08L6D11

De Vaio Duo 11 beschikt over een 11,6-scherm, met een resolutie van 1920x1080 pixels. Voor de processor kan er gekozen worden uit een Intel Core i3-3217U, i5-3317U of een i7-3517. Bij het werkgeheugen bestaat de keuzevrijheid uit 4GB of 8GB DDR3. Opslagruimte komt in de vorm van een 128GB of een 256GB SSD. De gpu is een Intel HD Graphics 4000. Het apparaat beschikt verder over bluetooth, Smart Ready, usb 3.0, hdmi, een gigabit ethernetpoort en een VGA-poort. Het gewicht ligt op 1,3 kilo. Het apparaat ondersteunt nfc, waardoor bestanden met een druk op de knop draadloos naar andere apparaten kunnen worden verzonden. De meegeleverde stylus heeft een verwisselbare punt waardoor een stevige of juist een zachtere punt kan worden gekozen. en backlit keyboard. De hybride wordt geleverd met een voorgeïnstalleerde Windows 8 of Windows 8 Pro. De verkoop start in oktober 2012, vermoedelijk tegelijk met de introductie van Windows 8.

Dell heeft de XPS 15z-notebook uitgebracht. Het model met 15,6-scherm kan met Core i5- of Core i7-processors uitgerust worden, bevat GeForce GT 525M-gpu's, en heeft een backlit keyboard en een groot touchpad. De prijs begint bij 999 euro.De Dell XPS 15z is 24,7mm dik en is daarmee iets dikker dan een MacBook Pro, waar de nieuwe XPS van Dell op lijkt. Zo heeft het model een aluminium body, een slotloading optische drive, een chiclet-keyboard met achtergrondverlichting en een groot touchpad. De muisknoppen zijn echter niet in het aanraakgevoelige oppervlak verwerkt en naast het toetsenbord zijn de speakers geïntegreerd. Met de eerdere XPS-modellen heeft de z-laptop gemeen dat het scherm boven de behuizing openklapt in plaats van erachter.

Aan de linkerzijkant zitten leds die de status van de accucapaciteit aangeven. Hier zitten ook hdmi, mini-displayport en twee usb 3.0-poorten, naast een poort die esata met usb combineert. Verder zijn er een 9-in-1-kaartlezer en een 1,3-megapixelcamera, terwijl aan de achterkant een ethernetpoort zit. Ondersteuning voor wifi-n en bluetooth 3.0 ontbreekt niet en de 8-cellige lithium-ion-accu zou het model volgens Dell 8 uur lang van prik kunnen voorzien.Dell levert het model met een Core i5-2410M- of een Core i7-2620M-dualcore. Er is 4GB geheugen aanwezig, dat uitgebreid kan worden naar 8GB. De videokaart is de GeForce GT525M van Nvidia, die 1GB bevat, maar ook met 2GB geleverd wordt. De resolutie van het wled-scherm is 1366x768 of, optioneel, 1920x1080 beeldpunten. De harde schijf heeft een opslagcapaciteit van 750GB. Dell levert het model voor een startprijs van 999 euro, maar zoals gebruikelijk bij de fabrikant zijn er de nodige configuratieopties.

Dell heeft een demonstratievideo van de komende 15,6-versies van de nieuwe XPS-lijn van laptops vrijgegeven. De notebooks zijn erg dun en lijken overeen te komen met de modellen waarvan eerder foto's op internet verschenen.Op de video is onder andere te zien dat de nieuwe XPS-modellen met 15,6-scherm, die naar verluidt onder de naam XPS 15z uit gaan komen, over twee usb 3.0-poorten en een slotloading optische drive gaan beschikken. Ook zijn de roosters voor de speakers zichtbaar, die naast het toetsenbord gepositioneerd zijn.Uit eerdere berichten valt op te maken dat de nieuwe XPS-modellen zeer dun worden en met Core i5's of Core i7's uit Intels Sandy Bridge-lijn uitgerust kunnen worden. Dell zou van 'speciale materialen' gebruik gaan maken en het 15,6-model zou minder dan duizend dollar gaan kosten.

Met de introductie van de X370 heeft MSI zijn tweede laptop op de markt gebracht die rondom AMD's zuinige Brazos-platform is opgebouwd. De X370 heeft een schermdiagonaal van 13,4 inch en een accu die tot tien uur moet meegaan.De X370 is voorzien van de op 1,6GHz tikkende E-350-apu. Behalve twee Bobcat-processorcores heeft de apu een gpu op basis van de Radeon HD 6310 aan boord. De gpu moet het 13,4 inch grote beeldscherm met 1366 bij 768 pixels aansturen. Desgewenst kan het beeld via een D-sub- of hdmi-poort naar een externe display worden gevoerd.Het systeem kan worden geconfigureerd met maximaal 4GB ddr3-geheugen en de capaciteit van de harde schijf kan 320, 500 of 640GB bedragen. Een geheugenkaartlezer, webcam en gigabit-netwerkpoort zijn eveneens aanwezig. Voor draadloze communicatie is de laptop voorzien van een wifi- en bluetooth-adapter.

De vier- of achtcelaccu moet de X370 maximaal tien uur aandrijven en MSI levert de 64bit-versie van Windows Home Premium mee. MSI heeft de prijs nog niet bekendgemaakt, wel dat de X370 over enkele weken verkrijgbaar moet zijn.Het is onbekend wanneer de HP Stream uitkomt en of hij ook in Nederland beschikbaar zal komen. De Amerikaanse prijs is 199 dollar, wat gewoonlijk uitkomt rond 200 euro. Mobile Geeks noemt ook nog een duurdere versie, met full-hd-scherm en touchscreen.De laptop van HP komt niet als een verrassing: Microsoft sprak eerder over een laptop met een prijskaartje van 199 dollar. Dankzij goedkope laptops wil Microsoft Windows beter laten concurreren met Googles Chrome OS.

Nvidia heeft zijn nieuwe videokaarten-generatie voor laptops officieel aangekondigd. De 800M-serie bestaat uit modellen met bestaande Kepler-gpu's maar ook uit modellen met nieuwe Maxwell-chips. Alle gpu's krijgen ondersteuning voor de energiebesparende Battery Boost-technologie.De enige gpu die exclusief met een Maxwell-gpu geleverd wordt, is de GeForce GTX 850M: die heeft 640 cuda-cores en is daardoor opgebouwd uit vijf smx-units: de Maxwell-architectuur voorziet in 128 cores per smx-eenheid. Ook de GTX 750 Ti voor de desktop, die gebaseerd is op de Maxwell-architectuur beschikt over 640 cudacores. Ook de GeForce GTX 860M wordt in een Maxwell-configuratie met 640 cudacores uitgebracht, maar daarnaast komen er varianten met 1152 cores die op de Kepler-architectuur gebaseerd zijn. Niet duidelijk is hoe de consumenten de twee 860M-varianten zou moeten kunnen onderscheiden bij de laptop-specificaties.

De gpu's beschikken hoe dan ook over betere specificaties dan vergelijkbare modellen uit de 700M-lijn voor het hogere segment, die Nvidia een jaar geleden uitbracht. Nvidia claimt dat de nieuwe gpu's 15 tot wel 60 procent beter presteren, waarbij het krachtigste model, de GTX 880M de minste winst oplevert met zijn hogere kloksnelheden en de GTX 850M de meeste met zijn nieuwe architectuur. Onder andere Asus, MSI, Dell Alienware en Lenovo komen met nieuwe laptops met de gpu's.Alle nieuwe modellen beschikken over Nvidia Battery Boost. Dit is energiebesparende technologie die een framerate van 30fps nastreeft en de cpu, gpu en het geheugen niet meer belast dan nodig is om dat doel te halen. Volgens Nvidia is een dubbel zo lange accuduur mogelijk als met Battery Boost uitgeschakeld. De gebruiker zou zelf de gewenste basis van 30 fps kunnen verhogen of verlagen. Het zou om meer dan alleen frame targeting gaan, maar de details maakt Nvidia niet bekend.

Daarnaast ondersteunen de gpu's Shadowplay voor het opnemen van gameplay en is er ondersteuning voor GameStream. Met deze laatste dienst probeert Nvidia het streamen van gameplaybeelden eenvoudig te maken. Hiervoor zet de fabrikant de h.264-encoder van zijn gpu's en zelf ontwikkelde algoritmes in voor efficiënt streamen over wifi en ethernet. In eerste instantie werkt het streamen alleen over ethernet met 50 games en een beperkt aantal routers zal aanvankelijk beschikken over het GameStream-Ready-certificaat. In de toekomst wordt wifi-ondersteuning toegevoegd en worden het aantal games en gecertificeerde routers aangevuld.

Intel heeft negen nieuwe processors van de Haswell-generatie aan zijn productdatabase toegevoegd. Het gaat om vijf dualcores waarvan twee zuinige modellen en vier quadcores, waaronder een versie met een unlocked multiplier.De negen nieuwe processors die aan de Intel-prijslijst zijn toegevoegd en die op korte termijn in laptops te vinden zullen zijn, bieden iets hogere kloksnelheden dan vergelijkbare bestaande Haswell-chips, maar bevatten verder identieke specificaties.Onder de vijf dualcores zitten twee Core i5's en een Core i7 met M-achtervoegsel, die voor mainstreamlaptops zijn en tdp's van 37W hebben. Daarnaast zijn er twee zuinige Core i5's voor ultrabooks met U-achtervoegsel bijgekomen, die tdp's van 15W hebben. Een van die modellen beschikt over de HD Graphics 5000-gpu, die dankzij de aanwezigheid van 40 eu's aanzienlijk betere grafische prestaties moet bieden dan de HD 4x00-gpu's van de overige Haswell-modellen met slechts 20 eu's.

Tenslotte zijn er vier quadcores verschenen, met kloksnelheden variërend van 2,8GHz tot en met 3,1GHz. De Core i7-4860HQ beschikt over een relatief krachtige Iris Pro-gpu met edram-cache van 128MB, terwijl de Core i7-4940MX een Extreme Edition-model met unlocked multiplier is. Overigens is dit met een kloksnelheid van 3,1GHz de nieuwe vlaggenschipprocessor voor laptops: de chip neemt de koppositie over van de Intel Core i7-4930MX die een kloksnelheid van 3GHz heeft.Twee leerlingen van het Regius College in Schagen zijn door de politie opgepakt wegens verdenking van het installeren van spyware op computers van docenten. Het is nog onduidelijk hoe de leerlingen toegang hebben gehad tot de laptops.

Webwereld schrijft dat de spyware werd opgemerkt door een docent die tijdens het opstarten van de computer een programma opmerkte. Hij zou deze software niet zelf hebben geïnstalleerd. Tijdens een controle door systeembeheerders van de school bleek dat de spyware in totaal op drie laptops draaide.Na het detecteren van de spyware heeft de school aangifte gedaan bij de politie. Er volgde een wekenlang politieonderzoek, waarna twee verdachten donderdagochtend zijn opgepakt. Het gaat om leerlingen van 17 en 18 jaar uit 6 VWO. Ook zijn computers van de jongens in beslag genomen. Zij worden verdacht van computervredebreuk.De laptops waar de spyware op geplaatst is, werden onder andere gebruikt om toetsen op te maken. Om toegang te krijgen tot het cijferadministratiesysteem en tot informatie over leerlingen zouden wel meerdere wachtwoorden nodig zijn en een token. Of de leerlingen daadwerkelijk toegang hebben gehad tot bijvoorbeeld tentamenvragen of schoolresultaten, moet uit het politieonderzoek blijken.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page