BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 1272 sur 2361
Précédent | Suivant
1/12/2016 - Accu FUJITSU P345830-01

ER1 bestaat uit een paar wielen, een aluminium frame en een aantal sensoren, die de laptop erg mobiel maken. Een grijper kan als accessoire toegevoegd worden, net als een extra camera voor preciezere navigatie. Het grootste voordeel boven eerdere varianten van kit's als ER1 is volgens Jennifer McNally, topvrouw bij het bedrijf genaamd Evolution, de verbeterde visuele herkenning van verschillende objecten; laat een CD-hoesje zien en de bijbehorende muziek klinkt door de kamer, zwaai met een bierflesje en de robot gaat al opweg naar de keuken. De robot kan ook voor serieuze doeleinden gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld bewaking. ER1 is daar echter vanwege diverse technische beperkingen niet de meest geschikte oplossing voor:ER1 Robot-laptop kitPartly because of the limited battery life of most laptops, however, ER1 tasks will mostly be defined by whatever sounds like fun. It's not a product that solves any burning customer need, McNally said. It's really a product for fun.

The key to making an ER1-equipped laptop perform useful tasks is the software, which includes a point-and-click interface for creating behavior routines that tell the robot what to do.That's how you train the robot to do things, McNally said. The beer-fetching application took a string of 35 linked behaviors.
Voor wie het nog niet uit eigen ervaring had ondervonden, roept het Algemeen Dagblad het nog eens officiëel: het gebruik van een laptop bevordert de productiviteit van de computergebruiker. Uit onderzoek blijkt dat zeventig procent van de werknemers met een laptop hun werkzaamheden ook nog eens thuis voortzet. Dit levert werkgevers gemiddeld iets meer dan 30.000 euro per werknemer per jaar extra op, waarmee de aanschaf van het apparaat weer ruimschoots is terugverdiend. Deze cijfers onderbouwen de verwachting dat de markt voor mobiele apparaten de komende tijd nog sterk zal groeien:

Het Israëlische bedrijf Compulab heeft een ventilatorloze pc uitgebracht die 200 watt aan warmte kwijt kan raken door gebruik te maken van natuurlijke luchtstromen zonder daar bewegende onderdelen voor nodig te hebben.De pc wordt in vier verschillende hoofdconfiguraties geleverd en kan dienstdoen als desktop-pc, workstation, game-pc of server met een Intel Xeon E3-1285L-processor tot 3,8GHz of een Intel Core i7-5775C-processor of een andere Intel-processor die op de LGA1150-socket past. Verder kan er tot maximaal 32GB aan ddr3-geheugen in het bord geprikt worden.

De koeling wordt verzorgd door natuurlijke convectie via holle luchtpijpen die door een array aan platte heatpipes verbonden zijn met onder andere de cpu. De veertien holle luchtpijpen aan elke lange zijde van de kast hebben zowel boven als onder een opening waar de opgewarmde lucht door naar boven stijgt. Daardoor wordt koude lucht van onderaf aangezogen. Elke kant heeft zo ongeveer 100 watt aan koelcapaciteit volgens de fabrikant.De aluminium kast heeft een inhoud van 7,5 liter en is 10 centimeter breed, 30cm hoog en 25,5cm diep. Afhankelijk van de gekozen configuratie weegt het geheel 4 tot 7 kilogram en het apparaat trekt een vermogen van 10 tot 200 watt. Ook afhankelijk van het type, functioneert de Airtop bij -40°C tot 70°C, al kan de standaardconfiguratie een maximale omgevingstemperatuur aan van 45°C.

De grafische kant wordt verzorgd door een onboard Intel HD Graphics-chip, een Nvidia Quadro M4000, een EVGA GeForce GTX 950 SC+-videokaart of een ander type enkelslots grafische kaart. Verder beschikt de pc over twee interne hdmi 1.4-poorten en een geïntegreerde DisplayPort 1.2. In de behuizing passen maximaal vier 2,5-hdd's of ssd's, een m.2-opslagmodule en een msata-ssd. Netwerkverbindingen worden geleverd door twee gigabit-ethernetpoorten, een wifi 802.11ac-module, bluetooth 4.0 of een van de twee optionele sim-slots. De kast heeft vier usb 3.0-aansluitingen en zes usb 2.0, drie rs232-poorten en verschillende audio-aansluitingen.

De Airtops zijn per direct beschikbaar voor partners en zakelijke klanten. Consumenten kunnen bestellingen plaatsen later in het eerste kwartaal. De Airtop-DIY wordt zonder cpu geleverd en heeft een adviesprijs van 1128 dollar. De server Airtop-S begint bij 1810 dollar, de Airtop-G met i7 begint bij 1968 dollar en de workstation Airtop-W moet verkrijgbaar zijn vanaf 2999 dollar. Europrijzen en levertijden zijn nog niet bekend.Apple heeft afgelopen week een patentaanvraag voltooid voor een laptop met een ingebouwde webcam, zo meldt Ars Technica. De patentaanvraag beschrijft een notebook met een speciaal vergrendelmechanisme waarin een data capture device zoals een camera geintegreerd is. De vergrendeling kan ook volledig losgekoppeld worden, zodat de webcam in een gunstigere positie geplaatst kan worden. Als de laptop gesloten wordt, draait de camera automatisch naar een rustpositie. Hoewel Apple niet de eerste is met het idee om een webcam te integreren in een notebook, is het wel de eerste met een dergelijke implementatie. Onduidelijk is nog wanneer het systeem voor het eerst zal verschijnen in Apple-producten.

Computerbouwer Dell heeft in samenwerking met de oorspronkelijk Franse Linux-distributeur Mandriva een notebook op de markt gebracht die standaard wordt geleverd met een Linux-versie. De notebook betreft een Dell Latitude 110L met een Intel Pentium M- of Celeron M-processor die werkt op een kloksnelheid tussen de 1,4 en 1,7GHz. De notebook is voorzien van een draadloze netwerkadapter (802.11g) en een DVD-brander.

Dell Latitude 110LHelaas is de Linux-Dell alleen verkrijgbaar in Frankrijk. De notebook is gericht op studenten en zal een prijskaartje hebben van 759 euro. De distributie die op de laptop wordt geleverd is Mandriva Linux Limited Edition 2005. Dit is de eerste distributie die het bedrijf heeft uitgebracht sinds de distributeur zijn naam veranderde van Mandrake naar Mandriva. De distributie is specifiek gericht op de consumentenmarkt en beschikt over Linux-kernel 2.6.11, Gnome 2.8, KDE 3.3 en OpenOffice.org 1.1. Het is overigens niet de eerste computer die Dell levert die standaard is voorzien van een Linux-distributie. Het bedrijf levert ook al geruime tijd werkstations die standaard worden geleverd met Red Hat Linux. Deze werkstations zijn echter meer gericht op bedrijven.

Mandriva is zich de laatste tijd meer gaan richten op de consumentenmarkt. Nadat het bedrijf vorig jaar nog flinke geldproblemen had, lijkt het er nu weer boven op te zijn gekrabbeld. Nog niet zo lang geleden ging Mandrake samen met de Zuid-Amerikaanse distributeur Conectiva. Ook de desktop-Linux distributeur Lycoris werd door Mandriva overgenomen.
Dell is in vier Europese landen de verkoop gestart van XPS M1330-laptops die zijn uitgerust met Ubuntu 7.10. De Linux-schootcomputers komen ook naar de VS maar wanneer Dell in Nederland Ubuntu-systemen introduceert is nog onbekend.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page