BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 1205 sur 2361
Précédent | Suivant
13/12/2016 - Accu FUJITSU LifeBook C1321

Voor de meeste producten is kort huren niet mogelijk. Dixons biedt drie abonnementsvormen aan: Comfort voor 2, 3 of 5 jaar huren van tv’s en laptops, Flexibel voor 3 jaar afnemen van tv’s en laptops en Kort huren, dat het mogelijk maakt enkele producten 1, 3, 6 of 12 maanden te huren."Steeds meer mensen willen huren in plaats van kopen", stelt Dixons. "Ze zijn op hun vrijheid gesteld, ze hebben een hekel aan gedoe, geven minder om bezit of ze willen gewoon het nieuwste van het nieuwste hebben." Daarnaast wijst de voormalige winkelketen op de voordelen voor het milieu.Dixons sloot begin dit jaar zijn 33 overgebleven vestigingen nadat Relevant Holdings de keten op 31 december 2015 overnam van de failliete BAS Group. De formule ging online door, maar in de afgelopen weken was de website gesloten voor een 'verbouwing'.

LG komt met een 27"-monitor met 4k-resolutie die is voorzien van een usb-c-poort. Dat maakt het mogelijk om een laptop aan te sluiten en met één kabel zowel stroom als data en beeld over te dragen. Ook werkt de fabrikant aan nieuwe curved 34"-monitoren.LG maakt de komst van de nieuwe beeldschermen bekend in opwachting van de CES 2016-beurs, die in januari in Las Vegas plaatsvindt. Uitgebreide specificaties geeft LG nog niet, maar in grote lijnen is bekend welke schermen er begin 2016 geïntroduceerd worden.De LG 27UD88, die hoogstwaarschijnlijk een resolutie van 3840x2160 pixels krijgt, valt op vanwege zijn usb-c-aansluiting. Bij gebruik van een laptop met usb-c-poort is nog maar één kabel nodig om zowel het beeld over te dragen als de laptop op te laden. LG spreekt ook over het overdragen van data met usb 3.0-snelheid. Waarschijnlijk bevat de monitor een usb-hub zodat bijvoorbeeld usb-sticks of externe harde schijven aangesloten kunnen worden. Ook claimt LG dat dit model nieuwe 'gepatenteerde ips-technologie' krijgt die voor betere kleuren moet zorgen. Verder komt LG met de 27UD68, een 27"-uhd-monitor met AMD FreeSync-ondersteuning.

Daarnaast zal LG diverse nieuwe curved monitoren introduceren. Zo noemt LG de 34UC98, een curved 34"-model met 21:9-verhouding, thunderbolt 2-aansluiting en een ips-paneel met een resolutie van 3440x1440 pixels. Verder zal LG de 34UC88 tonen, een curved 34"-model met resolutie van 2560x1080 pixels en AMD FreeSync-ondersteuning. De LG 34UM88 wordt een vlakke variant van dit scherm. Beide monitoren krijgen een thunderbolt 2-aansluiting, maar hdmi en displayport zullen ook aanwezig zijn. In hoeverre de nieuwe schermen afwijken van de bestaande modellen is nog niet duidelijk. LG heeft al veel monitoren met vergelijkbare specificaties.LG zal op de CES ook een nieuwe laptop tonen. De LG gram 15 krijgt een Intel-processor van de Skylake-generatie en een 15,6"-scherm, maar is volgens de fabrikant net zo groot als een 'conventionele' 14"-laptop. Ook claimt LG dat het 's werelds lichtste 15"-laptop is, met een gewicht van 980 gram. Waarschijnlijk komt de laptop niet naar Nederland en België. LG verkoopt momenteel geen computers in Europa maar bracht in de VS en Azië al verschillende laptops en desktops uit.

Intel heeft een enkele nieuwe processor uitgebracht. Het gaat om de Core i7-6660U, die nu de snelste U-chip voor ultrabooks is. De Skylake-dualcore loopt 0,2GHz sneller dan zijn voorganger, die waarschijnlijk uitgefaseerd gaat worden.Intel heeft een nieuwe prijslijst voor zijn processors uitgebracht en vaak gaat dit gepaard met de introductie van nieuwe chips. Op de lijst van 20 maart staat echter maar een enkele nieuwe processor: de Core i7-6660U. Dit is een op 14nm geproduceerde Skylake-processor voor ultrabooks. De Core i7-6660U combineert twee cores met een kloksnelheid van 2,4GHz en een tdp van 15W.De cpu heeft een 200MHz hogere kloksnelheid dan de Core i7-6650U, die tot nu toe de snelste Core i7 in de U-lijn voor ultrabooks was. Aangezien de Core i7-6660U en de Core i7-6650U beide voor een bulkprijs van 415 dollar op de prijslijst staan, is het aannemelijk dat de laatstgenoemde uitgefaseerd wordt.

De gpu van de 6660U staat niet op de prijslijst, maar vrijwel zeker gaat het opnieuw om de Iris Graphics 540, oftewel de GT3e met 48 execution units en 64MB edram. De komende maanden komen waarschijnlijk de eerste ultrabooks en laptops met de nieuwe chip uit.Asus ROG heeft een prototype van een hybride behuizing en moederbord getoond op de Computex waardoor een systeem vrijwel zonder kabels gebouwd kan worden. Het gaat om een concept 'Avalon' waarbij de voordelen van een zelfbouwsysteem grotendeels bewaard blijven.Het enige addertje onder het gras is dat de videokaart nog met extra kabels aangesloten moet worden, omdat die nog te veel energie vraagt. In de toekomst zou dat volgens Asus kunnen veranderen als grafische kaarten ook met zogenaamde 'edge connectors' aan te sluiten zijn, maar dan moet het ontwerp van die kaarten anders worden.

Het Avalon-concept gaat uit van het feit dat de meeste gamers naast een goede cpu een krachtige gpu nodig hebben en verder geen andere kaarten, waardoor het ontwerp kan bestaan uit een moederbord met verschillende dochter-borden. Eén van die dochterborden is speciaal bedoeld voor het insteken van ssd's vanaf de voorzijde van de pc. Weer andere zijn nodig om de speciaal ontworpen voeding en losse achterpaneel aan te sluiten.Asus ROG AvalonDoordat één zijde van het moederbord tegen de voorkant aankomt, is het mogelijk om aan de voorzijde van het apparaat verschillende i/o-poorten rechtstreeks op het moederbord aan te sluiten, eigenlijk zoals een traditioneel achterpaneel met de verschillende i/o-poorten op een moederbord bevestigd zit.Een idee achter een verwisselbare module met i/o-poorten aan de achterzijde, komt uit de verschillende opties die een gebruiker kan wensen. Iemand die de pc voor virtual reality wil gebruiken, heeft volgens Asus bijvoorbeeld meer usb-poorten nodig, terwijl een werkstation meer heeft aan een dubbele netwerkaansluiting en een htpc vereist weer beter geluid.

De i/o-modules kunnen aan het moederbord gekoppeld worden via edge-connectors met verschillende pci-e-lanes waardoor gebruikers ook andere controllers aan kunnen sluiten, zoals m2-slots of audiocircuits die helemaal los van het moederbord staan.De voeding wordt via een edge-connector aangesloten die is afgekeken van hoe server-voedingen aan worden gesloten en schuift in de achterkant van de kast. Het prototype van de voeding is 600 watt. Alle elektriciteit wordt via het moederbord over de verschillende componenten verdeeld.Voor de grafische kaart is een apart onderdeel aan de behuizing toegevoegd, waardoor de hele airflow losstaat van die van de rest van de kast. Dat laatste is vooral zo bedacht omdat de gpu in van een game-systeem het heetst wordt en 'een geste naar gamers omdat die hun grafische kaart vaker dan andere hardware vervangen', aldus Asus' eigen blog.

Het moederbord op basis van de Z170-chipset heeft een eigen backplate, zodat gebruikers eigen koelers of waterkoeling op het bord kunnen schroeven.Omdat het een prototype betreft, is niet duidelijk wanneer en of het ooit voor de consument verkrijgbaar zal zijn of wat het moet gaan kosten.wDe wereldwijde pc-verkoop is in het afgelopen kwartaal met bijna 14 procent gedaald ten opzichte van een jaar geleden, claimt IDC op basis van marktonderzoek. Het is de grootste daling in een kwartaal sinds 1994, toen het bedrijf begon met het meten van pc-verkopen.De daling betekent ook dat er nu vier opeenvolgende kwartalen zijn geweest waarin de verkoop afnam ten opzichte van dezelfde periode het jaar daarvoor. De totale wereldwijde verkoop kwam in de afgelopen drie maanden volgens IDC uit op 76,3 miljoen pc's.

IDC noemt verschillende oorzaken voor de daling, maar tekent vooral aan dat Windows 8 niet de gehoopte verbetering voor de markt heeft gebracht, maar de verkoop juist geen goed lijkt te hebben gedaan. Consumenten zouden hun heil bij tablets zoeken door onder andere de radicale wijziging van de interface van Windows, het verdwijnen van de startknop en de toegenomen kosten van pc's door het toevoegen van touchscreens. Ook zou er een gat in de budgetmarkt van pc's zijn geslagen door het nagenoeg verdwijnen van netbooks.De daling deed zich voor bij alle continenten en alle fabrikanten hadden er last van. Alleen Lenovo wist zijn leveringen ten opzichte van vorig jaar op peil te houden. Vooral HP en Acer kampen met ernstige terugval van de leveringen volgens IDC, maar ook Asus en Dell zagen hun verkoop sterk afnemen. Volgens het onderzoeksbureau heeft Apple eveneens te maken met daling van de verkoop van zijn computers, door concurrentie van zijn eigen iPad.

Ook Gartner schetst een weinig rooskleurig beeld van de pc-markt, al is de kwartaaldaling met 11,2 procent volgens dit onderzoekbureau iets minder groot dan volgens IDC. Gartner komt uit op een totale verkoop van 79,2 miljoen pc's. Ook uit Gartners onderzoek blijkt dat alle fabrikanten, op Lenovo na, wereldwijd met dalingen kampen, waarbij in de emea-regio, waaronder Europa valt, de grootste afname te zien zou zijn. In de VS zouden Apple en Lenovo nog groei noteren.
Razer heeft zijn Blade-gamelaptop in Nederland en België beschikbaar gemaakt. Het bedrijf brengt een versie met full-hd-scherm uit voor 2500 euro. Twee varianten met qhd+-scherm staan voor 3000 euro en 3375 euro in de webwinkel van het bedrijf.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page