BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerA Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 1026 sur 2361
Précédent | Suivant
11/1/2017 - Accu DELL XPS L501x

De notebook van Raon kan verder als externe harde schijf worden gebruikt als het apparaat uitstaat. Deze mogelijkheid kan vanwege het beveiligingsrisico uitgeschakeld worden; aan de onderkant van het product zouden kwaadwillenden anders eenvoudig toegang kunnen krijgen tot de harde schijf, het geheugen en de mini-pci express-kaart. Raon levert zijn Everun Note vanaf 26 september in de VS, schrijft Umpc Portal, waar de notebook voor 880 dollar exclusief btw in de rekken komt te staan. Het is nog niet bekend wanneer de umpc naar Nederland komt.Onderzoekers hebben een manier gevonden om het frequentiebereik van telefoons en andere draadloze apparaten te vergroten. Door spoelen op chips op verschillende frequenties te laten werken, kan het frequentiebereik worden verviervoudigd.

Op dit moment wordt een varactor-diode gebruikt om draadloze chips te laten wisselen tussen frequenties, maar onderzoekers van onder meer een universiteit van Boston vonden een manier om ook de inductors op draadloze chips op meerdere frequenties hun werk te laten doen. Daardoor zou het frequentiebereik van bijvoorbeeld telefoons, tablets, laptops maar ook satellieten kunnen worden verviervoudigd en het aantal beschikbare frequentiekanalen verdubbeld, stellen de onderzoekers tegenover Computerworld.De onderzoekers behaalden het resultaat met behulp van een piëzo-elektrische laag die werd gebruikt om de magnetische permeabiliteit van de spoel te manipuleren. Dat kon door de juiste spanning op de piëzo-elektrische laag te zetten. Als de permeabiliteit wordt gemanipuleerd, verandert de inductie, waardoor de frequentie waarop het circuit resoneert verandert.

De ontdekkingen zouden kunnen leiden tot betere draadloze prestaties, aangezien het spectrum efficiënter zou kunnen worden gebruikt. Daarnaast zouden smartphones en tablets goedkoper en dunner kunnen worden, omdat het aantal benodigde draadloze modules omlaag kan. Intel en Texas Intruments hebben meegewerkt aan het onderzoek; verwacht wordt dat de ontdekkingen eind volgend jaar hun weg naar toepassingen in de praktijk zullen vinden.De topman van Asus heeft tijdens een aandeelhoudersvergadering zijn langverwachte smartbook aan de aanwezigen getoond. De kleine laptop zal het Android-OS gaan draaien en moet het succes van de Eee PC's evenaren.De smartbooks zouden, net als de netbooks twee jaar geleden, voor een revolutie in de wereld van draagbare computers moeten zorgen. De kleine laptops moeten dankzij het gebruik van het opensource-besturingssysteem Android en het gebruik van ARM-processors goedkoper worden dan netbooks: het smartbook van Asus zou een verkoopprijs van 180 dollar krijgen, of ruim 120 euro. Volgens Jerry Shen, de topman van Asus die het smartbook aan de aandeelhouders liet zien, moet de ultraportable voor een vergelijkbare revolutie zorgen als de lijn Eee PC's dat destijds deed. Hij ging zelfs zo ver om smartbooks het 'geheime wapen' van zijn bedrijf te noemen.

Asus zal zijn smartbook in het eerste kwartaal van 2010 op de markt brengen: tijdens de Computex- en Cebit-beurzen zou de kleine laptop aan het publiek voorgesteld worden. Smartbooks zouden tussen smartphones en netbooks gepositioneerd worden: de laptops hebben een groter scherm dan mobieltjes en flink toetsenbord, maar delen eigenschappen als 'always-on', 3g-netwerkverbindingen en een relatief lange accutijd met smartphones. De ARM-processor, waarvan Texas Instruments met zijn OMAP-serie en Freescales met de i.MX-serie de belangrijkste leveranciers zijn, zijn goedkoper en zuiniger dan de x86-processors die in netbooks en laptops gebruikt worden.Toch zouden de smartbooks, met Android als besturingssysteem, krachtig genoeg zijn voor vergelijkbare taken als waar de netbooks voor gebruikt worden: surfen, e-mailen, eenvoudige office-werkzaamheden en zelfs het afspelen van 720p-video zou mogelijk moeten zijn. Het Asus-smartbook zou daartoe over onder meer de Freescale i.MX515 Cortex-processor en 512MB ddr2-geheugen kunnen beschikken: over die specificaties beschikte een prototype smartbook dat door Asus werd ontwikkeld. Het beeldscherm van het prototype had 1024x600 beeldpunten en een diagonaal van 8,9.

Samsung heeft een netbook geïntroduceerd die volgens het bedrijf in combinatie met een extra grote accu tot 14 uur kan werken. Verder bevat het apparaat een Atom N450 en beschikt het over een mat scherm met een diagonaal van 10.De N230 draait op Intels Atom N450 en heeft 1GB werkgeheugen, een combinatie die ook in veel andere netbooks wordt gebruikt. Bestanden kunnen worden opgeslagen op de 250GB grote harde schijf en behalve van een draadloze wifi-b/g/n-verbinding kan ook van bluetooth 3.0 gebruik worden gemaakt.Samsung heeft het 1kg-wegende apparaat uitgerust met een chiclet toetsenbord en een mat 10-scherm met een resolutie van 1024x600 pixels. Op softwaregbied beschikt de kleine laptop over een snelstart-OS en ook heeft Samsung zijn AllShare dlna-software voorgeïnstalleerd. Hiermee kunnen foto's, video's en muziek draadloos naar andere apparaten die dlna-ondersteunen worden gestreamd. Als besturingssysteem heeft Samsung voor de Starter-editie van Windows 7 gekozen.

De N230 wordt standaard geleverd met een 32Wh-accu, waarmee zeven uur kan worden gewerkt, maar Samsung levert ook een 66Wh-model, waardoor de werktijd naar ongeveer 14 uur wordt opgekrikt. De N230 moet vanaf 5 juli beschikbaar zijn voor een adviesprijs van 399 euro.Het Koreaanse Neo Solar, maker van de kleine handheld Wibrain, heeft de cpu van de portable pc een upgrade gegeven: de oude processor wordt vervangen door een Atom van Intel.De oude C7-processor waarmee de vorige editie van de Wibrain, een baksteenvormige handheld met Windows XP, was uitgerust, wordt vervangen door Intels Atom-cpu. De vernieuwde Wibrain die de Koreaanse hardwarefabrikant op de IFA in Berlijn toonde, moet een alternatief voor netbooks en mobieltjes als de Blackberry vormen. De kloksnelheid van de processor bedraagt 1,1GHz of 1,33GHz; de overige specificaties van de nieuwe i1-serie Wibrain zijn goeddeels gelijk gebleven. Zo beschikt de handheld over 1GB werkgeheugen en draait de Wibrain Windows XP of Linux. Het apparaat meet 192mm bij 82mm bij 28,5mm en weegt met harde schijf 520 gram; de ssd-versie weegt 30 gram minder. Het 4,8-scherm, goed voor een resolutie van 1024x600 pixels, wordt geflankeerd door het in twee delen gebroken toetsenbord en de kleine computer heeft verbinding met de buitenwereld dankzij een draadloos b/g-netwerk of 3g-verbindingen als umts en hsdpa.

Als opslagmethode kan worden gekozen voor een harde schijf met een capaciteit van 30GB of 60GB. Er kan ook een solid state disk met capaciteit van 8GB, 16GB of 32GB worden ingebouwd. Via een dockingstation kan een externe monitor en een muis en toetsenbord aan de Wibrain verbonden worden, zodat het apparaat als volwaardige, zij het bescheiden computer gebruikt kan worden. Als draagbare computer wordt de Wibrain door een accu van 3900mAh of een exemplaar van 7800mAh van de nodige prik voorzien. De prijzen van de diverse modellen zijn nog onbekend en ook over de leveringsdatum van de vernieuwde Wibrain kon Neo Solar nog niets zeggen. De Wibrain is ook in een versie met een uitschuifbaar display beschikbaar, met daaronder een qwerty-toetsenbord. Ook dit model heeft een Atom-cpu aan boord.De Europese veiligheidsorganisatie voor de luchtvaart beslist binnen een paar maanden of mensen die vliegen elektronica mogen gebruiken in het vliegtuig. Vanaf dit najaar mogen Amerikanen in het vliegtuig al tablets en e-readers gebruiken tijdens opstijgen en landen.

VliegtuigmodusHet Europees agentschap voor veiligheid van de luchtvaart zal binnen een paar maanden met een beslissing komen rondom elektronica in vliegtuigen, schrijft The Guardian op basis van uitspraken van die organisatie. Wanneer dat precies zal zijn, is onduidelijk. De kans is groot dat ook Europeanen dan elektronica in vliegtuigen de hele tijd mogen gebruiken, ook tijdens het opstijgen, landen en taxiën.Onlangs bleek dat de Amerikaanse evenknie van het Europese agentschap toe gaat staan dat gebruikers in het vliegtuig te allen tijde, elektronica als tablets, laptops, e-readers en smartphones gaat toestaan. Telefoons moeten wel in vliegtuigmodus staan of gebruikers moeten de verbinding met het mobiele netwerk handmatig verbreken.

In Europa gelden nu nog strenge regels: zo moeten telefoons soms zelfs helemaal worden uitgezet, ook als een vliegtuig zich op kruishoogte bevindt, al staan sommige maatschappijen toe dat telefoons in vliegtuigmodus wordt gebruikt. Tijdens het opstijgen, landen en taxiën zijn elektronica echter uit den boze. Die regels zijn er omdat de organisaties lang vreesden dat elektronica van passagiers de apparatuur in de cockpit zou verstoren. Daarvoor is echter weinig bewijs, waardoor de regels in de Verenigde Staten nu versoepeld worden. Die versoepeling hing al enige tijd in de lucht: al anderhalf jaar geleden werd duidelijk dat het toestaan van elektronica tijdens stijgen en landen werd overwogen.Toshiba heeft de Satellite U840 uitgebracht. De ultrabook heeft een scherm met een diagonaal van 14 en is 19,9mm dik. Toshiba gaat de laptop leveren met een ssd van 128GB of met een hdd in combinatie met een caching-ssd van 16GB.Hoog kwaliteit Apple Laptop Accu's vervangen,Apple Notebook Batterij,Apple Adaptor

Toshiba toonde de Satellite U840 in januari al op de CES, maar heeft deze nu officieel uitgebracht, als eerste in Singapore en Australië. Het 14-scherm heeft een resolutie van 1366x768 pixels en Toshiba brengt het systeem uit met zowel een Core i3 als een Core i5, zoals de Core i5-2467M. De ultrabook wordt met maximaal 8GB ddr3 geleverd. Verder komen er systemen met een ssd van 128GB, maar ook met een harde schijf van 320 of 500GB, waarbij een extra caching-ssd van 16GB is geplaatst voor snel starten.Er zijn drie usb-poorten waarvan een van het 3.0-type. Ook zijn er hdmi en ondersteuning voor bluetooth 3.0. Het toetsenbord heeft achtergrondverlichting en de camera heeft een capaciteit van 1,3 megapixels. Het gewicht van de laptop met ssd is 1,59 kilo, maar op zijn Australische pagina rept Toshiba van 1,73 kilo, waarbij waarschijnlijk naar het model met hdd verwezen wordt. De ultrabook kost daar 1499 Australische dollar, omgerekend 1235 euro. Daarmee is het geen goedkope ultrabook, zoals op de CES nog werd aangekondigd, maar op de werkelijke Nederlandse prijs is het nog wachten.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page
Fond écran petites annonces jeux de fille gratuit