BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 1012 sur 2361
Précédent | Suivant
13/1/2017 - Accu Dell Inspiron Mini 12

Per 9 oktober wordt het daarom mogelijk een app per account op maximaal 81 verschillende systemen te zetten. Dit geldt voor alle apps in de Store, zegt Microsoft, voor zowel Windows 8 als Windows 8.1. Volgens het bedrijf kan het verhogen van het maximum voor meer omzet zorgen bij apps die inkomsten uit advertenties halen.Ontwikkelaars krijgen echter de mogelijkheid het limiet te beperken, met behulp van een set api's die Microsoft ter beschikking stelt. Die app-makers moeten dan ondubbelzinnig in de Windows Store aan klanten duidelijk maken dat er een lager maximum gesteld is wat betreft het aantal systemen waarop de app geïnstalleerd mag worden. Microsoft brengt Windows 8.1 op 18 oktober uit en de verwachting is dat dit gepaard zal gaan met de release van veel nieuwe apps.Dell heeft drie nieuwe zakelijke Windows 8-producten aangekondigd. Het gaat om een tablet met Atom-processor en 10,1-scherm, een ultrabook in de Latitude-serie met 14-scherm en een nieuwe Optiplex-all-in-one.

Waar de meeste tablets op basis van het nieuwe Atom Clover Trail-platform die tot nu toe aangekondigd zijn, op de consumentenmarkt gericht zijn, komt Dell met een zakelijke variant. Naast de Atom Z2760 met een kloksnelheid van 1,8GHz, heeft het apparaat 2GB ddr2-werkgeheugen en een ssd van 128GB. Het 10,1-scherm heeft een resolutie van 1366x768 pixels. Wat de tablet zakelijk maakt is de aanwezigheid van een tpm-chip voor data-encryptie en de optionele vingerafdruklezer. Ook zullen zakelijke gebruikers de verwijderbare accu kunnen waarderen.Dell komt nu ook officieel met de Latitude 6430u, waar Tweakers.net in mei al over berichtte. Dit is een zakelijke ultrabook met 14-scherm en resolutie van 1366x768 pixels. De behuizing is grotendeels van aluminium en de dikte is 20,9mm. Het gewicht van de laptop is 1,74 kilogram en dat is inclusief 3-cellige accu. Optioneel kan voor een accu met acht cellen gekozen worden. Zowel accu als ssd worden eenvoudig verwisselbaar. Dell gaat verschillende configuraties leveren. In de meest uitgebreide configuratie gaat de laptop een i7-dualcore, 8GB geheugen en een ssd met een opslagcapaciteit van 256GB bevatten.

Ten slotte heeft Dell een nieuw OptiPlex-systeem aan zijn assortiment toegevoegd. Het gaat om een versie van zijn OptiPlex 9010, maar dan met touch-ondersteuning. De alles-in-ééncomputer beschikt over een 23-touchscreen met een resolutie van 1920x1080. Daarnaast is er een roterende webcamera voor videoconferencing en is de hoogte van het scherm instelbaar.Dells gaat zijn Inspiron-notebooklijn opfrissen met een uiterlijk dat lijkt op zijn XPS-laptopserie, zo blijkt uit gelekte informatie op Engadget. Een blu-ray-speler is optioneel.Het gaat om de Inspiron-modellen 1435, 1535 en de 1735 voor de mainstream-markt met respectievelijk een 14-, 15- en een 17-scherm. De huidige Inspiron-lijn ontbeert een 14-versie. De nieuwe serie wordt volgens de informatie van Engadget geleverd met maximaal een Core 2 Duo T5850-processor op 2,16GHz, terwijl een blu-ray-speler optioneel is. De optische speler is van het slot-loading-type. Verder zijn de drie nieuwe laptops voorzien van vingerafdrukherkenning en multimediatoetsen, en is er een optie voor een toetsenbord met achtergrondverlichting.

Aan de andere kant zijn er vraagtekens te zetten bij de authenticiteit van de video. Zo lijkt het design van de video niet in lijn met dat van andere Google-video's. De video is afkomstig van marketingbureau Slinky.me, dat claimt gehacked te zijn door aanvallers die uit China afkomstig lijken. De ceo van het bedrijf verontschuldigt zich dat hierdoor 'veel projecten voortijdig bekend zijn geworden'. Misschien gaat het om een publiciteitsstunt van Slinky.me.Corsair heeft twee solid state drives aangekondigd in de nieuwe Force LX-serie. De ssd's zijn leverbaar met opslagcapaciteiten van 128GB en 256GB, en worden aangestuurd met een controller van de firma Silicon Motions.De 128GB-versie van de Force LX biedt sequentiële lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 560MB/s en 150MB/s. Het aantal iops bij leesacties zou op 68.000 liggen, tegenover 36.000 bij schrijfoperaties. Corsair hanteert een adviesprijs van 74,99 dollar, omgerekend 55 euro.

Corsair geeft voor de 256GB-editie lees- en schrijfsnelheden op van 560MB/s en 300MB/s. Het aantal iops bij willekeurige lees- en schrijfacties bedraagt respectievelijk 76.000 en 70.000. Deze uitvoering moet 129,99 dollar kosten, ofwel circa 95 euro.De twee ssd's worden door de fabrikant gepositioneerd als instapmodellen en zijn voorzien van een SM2246EN-controller van de firma Silicon Motion. De mlc-nand-flashchips zijn afkomstig van Micron. Door de low profile-dikte van 7mm kunnen de ssd's ook in een groot aantal laptops ingebouwd worden. Over een introductie in Europa is nog niets bekendgemaakt.Google heeft de Chromecast beschikbaar gemaakt in zijn Belgische Play Store. De hdmi-dongle kost met een prijs van 35 euro in België evenveel als in Nederland. Onder andere content van Google Play Films kan via de dongle op een hdtv zichtbaar worden gemaakt.

De Chromecast moet in een hdmi-ingang van een televisie geprikt worden, waarbij via de usb-aansluiting de dongle van stroom kan worden voorzien. Met behulp van een smartphone, tablet of laptop kan vervolgens content op de tv geopend worden. Daarbij streamt de Chromecast direct vanaf internet via wifi. Dankzij een beschikbare sdk gaat steeds meer software gebruikmaken van de mogelijkheden van de dongle.De hdmi-dongle is sinds maart in Nederland te koop en Google acht de tijd nu rijp voor een introductie op de Belgische markt door de hdmi-stick in de Google Play Store aan te bieden. De komst van Chromecast volgt kort nadat Google een videoafdeling in zijn Play Store heeft geïntroduceerd. Daar kunnen Belgen voortaan films huren of kopen. Er is echter nog weinig Belgische content in het aanbod te vinden.Asus heeft op zijn website de definitieve specificaties van de tweede generatie Eee PC's bekendgemaakt. De ultraportable zal met Linux of Windows XP verkrijgbaar zijn.

Asus Eee logoDe Asus Eee PC 900 zal, zoals al eerder bekend werd, uitgerust zijn met een beeldscherm van 8,9 inch waarop 1024x600 beeldpunten in breedbeeldformaat zichtbaar zijn. Het touchpad van de kleine notebook is voorzien van een techniek die door Asus Fingerglide wordt genoemd, waardoor de notebook over een multitouch-variant zal beschikken. Een 1,3-megapixelwebcam rondt het visuele deel van de notebook af.De processor van de 900-variant zal geen Atom zijn, maar dezelfde mobiele Celeron die op 900MHz tikt die in de Eee PC 700 is te vinden. Het geheugen is wel verdubbeld naar 1GB, zo blijkt uit de specificatie. Opmerkelijk is de verdeling van vaste opslag: de twee varianten van de Eee PC 900 krijgen ieder 4GB vast ingebouwd geheugen, maar de meegeleverde ssd is variabel. De Windows-versie van de 900 krijgt een flashcapaciteit van 8GB, terwijl de Linux-variant, die toch met minder genoegen zou moeten kunnen nemen, met een ssd van 16GB wordt uitgerust.

De prijzen zullen per land verschillen, met een minimumprijs van ongeveer vijfhonderd dollar voor zowel de Linux- als Windows-versie. In Hong Kong en het Verenigd Koninkrijk is de Eee PC 900 vanaf 15 april verkrijgbaar; Frankrijk volgt twee dagen later. Taiwan is een week na Hong Kong aan de beurt, gevolgd door Singapore op 23 april. Een harde datum voor een Nederlandse release is niet gegeven.Dell heeft in de VS en Canada een XPS 13-ultrabook met daarop Ubuntu voorgeïnstalleerd uitgebracht. De fabrikant richt zich met het systeem op ontwikkelaars. De laptop is het resultaat van Project Sputnik, waarbij Dell een half jaar lang input van gebruikers kreeg.Dell experimenteert al tijden met Ubuntu. De fabrikant begon begin dit jaar onder de noemer Project Sputnik met het peilen van de interesse voor een ultrabook met de Linux-distributie en vragen naar input waar de meeste behoefte aan was. Project Sputnik heeft ons geholpen om erachter te komen wat jullie willen in een ontwikkelaarslaptop. De input van de community heeft het van een verkennend project naar een officieel product gebracht, zegt Dell.

De XPS 13 is voorzien van Ubuntu 12.04 LTS en bevat alle benodigde drivers. Dell voorziet de notebook van een aantal developertools, waaronder Debootstrap, Tmux, Ebtables, JuJu, Python-tools en Virtualbox. Daarnaast zijn er enkele eerste resultaten van het Beta-communityproject op github toegevoegd, zoals Profile-tool en Cloud-launcher. De notebook zelf bevat een zuinige Core i7-3517U-dualcore, 8GB geheugen en een ssd van 256GB.De prijs van de Ubuntu-laptop bedraagt 1549 dollar en dat is inclusief 1 jaar ondersteuning. Deze prijs is overigens 50 dollar hoger dan de Windows-variant voor consumenten met dezelfde hardware. De XPS 13 met Ubuntu komt in eerste instantie alleen in de VS en Canada. Andere landen moeten begin 2013 volgen, maar niet bekend is of Nederland daar bijzit.Intel gaat zijn mini-notebook voor educatieve doeleinden, de 2go PC, over twee maanden op de markt brengen. De ultraportable beschikt over een 9-beeldscherm en zou slechts 260 euro gaan kosten.Hoog kwaliteit Lenovo Laptop Accu's vervangen,Lenovo Notebook Batterij,Lenovo Adaptor

De umpc van Intel, in het geruchtencircuit voorheen ook wel bekend als de Netbook, begint vaste vorm aan te nemen: de mini-notebook zal binnen twee maanden als de 2go PC verkrijgbaar zijn, bericht Engadget. De notebook wordt door CTL geproduceerd en beschikt over een Celeron M-ulv-processor, 512MB of 1GB ddr2-geheugen en een Intel 915GMS-chipset. Het beeldscherm, met een diagonaal van negen inch, kan 800 bij 480 beeldpunten weergeven en maakt gebruik van leds voor de achtergrondverlichting. Een harde schijf van 40GB, 802.11b/g-wifi, een geheugenkaartlezer, een vga-webcam en de nodige usb- en audiopoorten maken de hardware compleet.De kleine laptop zou normaal gesproken Windows XP gaan draaien, maar de hardware is ook geschikt voor Linux. De lithium-ion-accu moet het bij 'normaal gebruik' ongeveer drie uur volhouden. De afmetingen van de 2go PC zijn met 22 bij 18,5 bij 4 centimeter bescheiden; het gewicht bedraagt minder dan 1,4 kilo. De 2go PC is het grote broertje van de Classmate PC, de andere mini-laptop van Intel, die gericht is op schoolgaande kinderen. Het grootste verschil tussen beide 'educatieve notebooks' lijkt vooral het beeldscherm en de opslagmethode te zijn: de Classmate heeft een 7inch-beeldscherm en maakt gebruik van flashgeheugen in plaats van een harde schijf.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page