BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 1006 sur 2361
Précédent | Suivant
14/1/2017 - Accu FUJITSU LifeBook E8110

Update 20.30: Umpc Portal claimt vernomen te hebben dat de Compaq 2133 uitgerust gaat worden met een VIA-cpu in plaats van een Intel-processor. Onduidelijk is of het hier om een C7-model gaat of een processor die gebaseerd is op VIA's nieuwe Isaiah-architectuur.Problemen met de productie dwingen Asus de 8GB-versie van de Eee PC tot het tweede kwartaal 2008 uit te stellen. Volgens de Taiwanese hardwarefabrikant zijn er problemen met het flashgeheugen.Asus heeft zijn verwachting in het eerste kwartaal van 2008 een miljoen Eee PC's te leveren naar beneden moeten bijstellen. Het aantal bestellingen voor dit kwartaal is de miljoen al gepasseerd, maar door problemen met de 8GB-versie van de kleine notebook heeft Asus zijn schattingen aan moeten passen naar 700.000 verscheepte laptops voor het eerste kwartaal 2008.Eee PC 8GB voorraadstatusVolgens de Chinese krant Economic Daily News zou een hardwareprobleem de oorzaak van de vertraging zijn. Wat het exacte pijnpunt is, werd niet bekend gemaakt. Wel is bekend dat het om een klein probleem met het flashgeheugen gaat. Op de officiële site van de Eee PC wordt geen melding van de vertraging gemaakt, en Asus meldt evenmin problemen op zijn algemene site. Een rondje langs webwinkels lijkt het leverprobleem te bevestigen: niemand lijkt de 8GB-versie op voorraad te hebben.

Intel versnelt de ontwikkeling van de Atom. Het bevestigde tijdens zijn investor-bijeenkomst dat het in 2013 op 22m geproduceerde Silvermont-Atoms uitbrengt. Een jaar later al moeten de op 14nm gebakken Airmont-Atoms verschijnen.Intel gaf volgens Anandtech geen details over de Airmonts, maar waarschijnlijk gaat het om een die-shrink van de Silvermonts. Die generatie gaat over een geheel nieuwe architectuur beschikken. Intel gaat gebruikmaken van 3d-transistors en waarschijnlijk out-of-order-verwerking naar de Atoms brengen. Vanaf Silvermont gaat Intel ook het tick-tock-principe toepassen op de Atom. Na Airmont is dan ook weer een nieuwe architectuur voor de zuinige processor te wachten.Intel gaf ook een toelichting op zijn notebookstrategie. Het bedrijf wil dat notebooks wat gewicht en dikte betreft dichter bij netbooks en tablets komen te liggen, zonder concessies te doen op de prestaties. Bovendien zou de gpu zeven keer zo krachtig moeten worden en zouden de notebooks standaard over 10 uur accutijd moeten gaan beschikken. Voor dit alles moet de Haswell-architectuur gaan zorgen. De processors die op deze architectuur gebaseerd worden moeten in 2013 verschijnen en zullen op 22nm geproduceerd worden.

Intel heeft echter ook een refresh van het thin light-concept op stapel staan. Deze systemen moeten met processors uitgerust worden met tdp's van 10W tot 20W, wat niet tot weinig verschilt van de huidige culv-processors, maar de gpu's zouden tot wel twaalf keer beter moeten gaan presteren. Intel lijkt door zich zo op de gpu's te richten duidelijk de hete adem van AMD met zijn Brazos- en Llano-apu's in de nek te voelen.De komende Ivy Bridge-notebooks tenslotte, gaan technologie genaamd Fast Flash Standby krijgen en Intel gebruikte zijn investormeeting om het te demonstreren. Met Fast Flash Standby wil Intel de voordelen van hibernation, zoals het lage energieverbruik in deze modus, combineren met de snelheid van ssd's, zodat laptops straks snel kunnen hibernaten en weer wakker worden.Toshiba is begonnen met de verkoop van zogenoemde Blade X-gale solid state drives. Dat zijn dezelfde solid state drives als Apple in zijn MacBook Air-laptops bouwt. De ssd's zijn dan ook als upgrade in Apples dunne laptops te gebruiken.

De Blade X-gale-serie is in dezelfde capaciteiten verkrijgbaar als Apple in zijn nieuwste MacBook Air-laptops gebruikt. De 11,6-uitvoering van de laptops is echter niet verkrijgbaar met een solid state drive van 256GB aan boord; Apple reserveert die capaciteit voor het grotere 13,3-model. De Blade X-gale-serie is naast de 256GB ook in capaciteiten van 64 en 128GB verkrijgbaar.De Blade X-gale-serie wordt in een voor solid state drives afwijkend formaat verpakt. Het pcb wordt aangesloten met een connector die op een mini-pci-express-connector lijkt. De interface is echter een propriëtair, door Apple ontwikkelde connector. Toshiba leverde de ssd's die Apple in zijn Airs inbouwt, maar heeft de drives inmiddels ook beschikbaar gesteld aan oem's die de drives in ultraportable laptops of tablets kunnen verwerken. Ook kan de opslagcapaciteit van MacBook Airs worden geüpgraded. De drives zijn vooralsnog echter niet op de consumentenmarkt verkrijgbaar.

De drives worden opgebouwd uit mlc-nand-geheugen en vergen een werkspanning van 3,3V. De modules hebben een maximale schrijfsnelheid van 180MB/s en de leessnelheid bedraagt maximaal 220MB/s. De 64GB- en 128GB-modules zijn 24 millimeter breed, 108,9 millimeter lang en slechts 2,2 millimeter dik. De 256GB-uitvoering is door de dubbele bezetting met geheugenchips met 3,7 millimeter iets dikker en ook iets zwaarder. De enkelzijdige ssd's wegen 9,8 gram, terwijl de dubbelzijdige 256GB-versie 13,2 gram weegt.De eerste netbooks met Chrome OS liggen 15 juni in de winkel. De netbooks, die door Acer en Samsung worden gemaakt, worden in Nederland door Laptopshop.nl verkocht; organisaties kunnen ze ook op abonnementbasis krijgen.Over de laptops was al het een en ander uitgelekt, en de laptops blijken inderdaad door Acer en Samsung te worden geleverd. Dat bevestigde Google tijdens zijn I/O-developersconferentie. De netbook van Samsung heeft een 12,1-scherm en moet op een volle accu 8 uur meegaan. Het model van Acer is met een beelddiagonaal van 11,6 inch iets kleiner en gaat ook iets korter mee: 'slechts' 6,5 uur. Beide apparaten starten in acht seconden op en zijn te verkrijgen in twee versies: een model met alleen wifi, en een model met wifi en 3g.

Beide netbooks hebben een dualcore-Atom-cpu aan boord, al is onduidelijk om welke generatie cpu het gaat of wat de kloksnelheid is. Ook hebben ze beide twee usb 2.0-slots aan boord, evenals een 4-in-1-kaartlezer en een 16GB-ssd. Verschillen zijn er ook: waar de Samsung-netbook over vga-out beschikt, heeft de Acer-netbook hdmi-out.Het Samsung-model met wifi gaat 429 dollar kosten; de 3g-versie 499 dollar. De Acer-netbook is vanaf 349 dollar beschikbaar; waarschijnlijk is dat de prijs van het wifi-model en is de 3g-editie duurder. Sundar Pichai, senior vice-president bij Googles Chrome-editie, wilde nog niet aangeven wat de prijzen van de apparaten in euro's zullen zijn.In Nederland wordt de 3g-editie geleverd met een simkaart van KPN. Gebruikers die ook adsl-klant zijn bij KPN, krijgen de eerste twee maanden 1GB data per maand gratis; daarna is er 50MB per maand gratis. Uiteindelijk moet er 10 euro voor 62,5MB worden betaald of 20 euro voor 200MB. Niet-adsl-klanten moeten dat direct al betalen. De netbooks zijn echter niet gesimlockt, dus gebruikers kunnen ook een andere provider gebruiken. Op de Nederlandse markt wordt de laptop exclusief door Laptopshop.nl verkocht; het is onbekend hoe lang die exclusiviteit in stand blijft.

Chrome OS-notebook SamsungChrome OS-notebook Acer
Bedrijven en scholen kunnen de laptops ook op abonnementbasis krijgen: scholen betalen 20 dollar per gebruiker per maand, bedrijven 28 dollar. Daarvoor krijgen de organisaties ook meteen een beheerconsole waarmee alle Chrome OS-netbooks kunnen worden beheerd. Zo kunnen systeembeheerders applicaties installeren of deïnstalleren en kunnen er group-policies worden ingesteld. Wanneer een laptop stuk gaat of aan het einde van zijn levensduur is, wordt deze vervangen, belooft Google.Google heeft eerder al previewversies van zijn Chrome OS uitgegeven, en op basis van de reacties heeft het enkele verbeteringen doorgevoerd. Zo is er een filebrowser toegevoegd. Chrome OS-webapps kunnen zich met een api integreren in de filebrowser, waardoor bestanden bijvoorbeeld direct kunnen worden geupload naar clouddiensten. Ook is er een mediaplayer toegevoegd, al is onduidelijk welke video- en audiocodecs worden ondersteund. Deze zomer komt er daarnaast ondersteuning voor offline-versies van applicaties.

Citrix en VMware gaan applicaties virtualiseren in de Chrome OS-webbrowser, maakte Google bekend, maar hoe dit er concreet uitziet, is nog onduidelijk.Tijdens Google I/O werd ook kort een 'Chrome Box' van Samsung getoond, maar wat de bedoeling hiervan was, is onduidelijk. Het lijkt om een desktopversie van de netbooks te gaan.Chrome OS is Googles tweede eigen besturingssysteem, na Android. Het besturingssysteem is ontworpen met de gedachte dat alle applicaties die op de netbook worden gebruikt, in feite webdiensten zijn. Google gaat er prat op dat het gebruik van een Chromebook minder ingewikkeld is dan het gebruik van een 'traditionele' laptop. Zo hoeft de software niet te worden bijgewerkt: dat doet het apparaat geheel uit zichzelf.Volgens Sergey Brin, mede-oprichter van Google, komt de complexiteit van het beheren van een computer neer op 'marteling' van gebruikers. Dat zei hij na afloop van de keynote waar de Chrome OS-netbooks werden aangekondigd. Chromebooks zijn een nieuw soort computer, aldus Brin.

Greenpeace heeft Apple gecomplimenteerd met zijn Macbook Air. Volgens de milieuorganisatie is de flinterdunne laptop de meest groene computer van Apple tot nu toe.Apple groen logoDe fabrikant lijkt zich de eerdere kritiek van Greenpeace te hebben aangetrokken. Het lcd-scherm van de nieuwe Macbook bevat geen kwik en het glas is vrij van arsenicum. Ook bevat de elektronica van de Macbook Air geen broomhoudende vlamvertragers en zijn alle gebruikte kabels pvc-vrij. Daarmee voldoet de notebook volgens Greenpeace aan de strenge Europese richtlijnen. Apple heeft de verpakking de helft kleiner gemaakt en deels uit gerecyclede materialen gemaakt.Indien Apple nog meer milieuvriendelijke grondstoffen voor zijn nieuwste laptop had gebruikt, dan zou de Macbook Air in de ogen van Greenpeace de meest groene laptop van dit moment kunnen zijn. Toch stelt de milieuorganisatie dat 'de groene Apple nog niet geheel rijp is': naast nieuwe en milieubewuste ontwerpen voor al zijn producten moet de fabrikant zich nog meer gaan richten op het terughalen en recyclen van oude hardware.Hoog kwaliteit Toshiba Laptop Accu's vervangen,Toshiba Notebook Batterij,Toshiba Adaptor

Lenovo begint volgende week met de verkoop van consumentenproducten in Nederland, te beginnen met de U310- en U410-ultrabooks. Tot nu toe bracht de Chinese fabrikant hier alleen zakelijke producten uit, zoals de ThinkPad-laptops.Lenovo is geen onbekende partij op de Nederlandse markt, maar tot nu toe richtte Lenovo zich hier alleen op de zakelijke markt. Zo zijn wel de ThinkCentres en ThinkPads te koop, maar veel andere producten, zoals consumentenlaptops en -tablets niet. Daar gaat volgende week verandering in komen met de start van de verkoop van de Idea-lijn voor consumenten. Als eerste komen de U310- en U410-ultrabooks beschikbaar, later komen meer consumentenapparaten uit.De IdeaPad U310 heeft een 13,3- en de U410 een 14-scherm, beide hebben een resolutie van 1366x768 pixels. Het gewicht en de accuduur zijn respectievelijk 1,7 en 1,9 kilo, en 7 en 8 uur. Lenovo voorziet de 14-laptop van een niet nader aangeduide Core i7, een GeForce GT 610M-gpu en een hdd van maximaal 500GB. De 13,3-ultrabook krijgt een Core i5 en maximaal 1 terabyte opslagruimte. De U310 krijgt een adviesprijs van 799 euro, terwijl de U410 voor 899 euro over de toonbank gaat.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page