BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 994 sur 2361
Précédent | Suivant
17/1/2017 - Accu HP WD548AA

Christopher Blizzard van Red Hat laat via zijn blog weten dat de eerste 200 laptops voor het One Laptop Per Child-project in elkaar zijn gezet. Naast dit goed nieuws is er ook slecht nieuws, want volgens Thannews zou Thailand zich uit het project terug getrokken hebben.Eerder deze week produceerde het Chinese Quanta al tien prototypes van de XO-1 om eventuele problemen met het bouwen van de goedkope computers te ontdekken. Deze werden schijnbaar niet gevonden, waarop er gestart kon worden met een ietwat grotere productie van 900 laptops, waarvan de eerste 200 nu klaar zijn. Deze laptops zullen hun weg vinden richting de ontwikkelaars van software voor de OLPC-laptop.

Op de flashgeheugencontroller en de touchpad na, zijn de geproduceerde laptops gelijk aan de laptops die in het tweede kwartaal van 2007 in groten getale gemaakt en verscheept gaan worden. Voor de flashgeheugencontroller wordt namelijk geen dedicated chip gebruikt, maar een hiervoor geprogrammeerde FPGA die twee keer zo langzaam is. Verder waren er elektrische problemen met het pen-gedeelte van het touchpad, waardoor dit tijdelijk is uitgeschakeld. De software (build178) die op de machines draait is in een stadium waarin er geen nieuwe mogelijkheden meer worden toegevoegd.In tegenstelling tot de afgezette premier van Thailand, Thaksin Shinawatra, ziet de militaire junta, die enkele maanden geleden naar de macht greep, geen heil in het project en wil het kijken of het niet zelf een goedkope computer kan ontwikkelen. De nieuwe Thaise minister van ict vergelijkt de laptop zelfs met een stuk speelgoed. De Thai Kamthorn, die voor het OLPC de software lokaliseerde, laat echter weten dat de organisatie nooit een kans heeft gekregen om het project aan de junta uit te leggen.

Het gebruik van mobieltjes, tv's of laptops vlak voor het slapengaan heeft een negatieve invloed op de nachtrust van Amerikanen, zo blijkt uit een onderzoek van de Harvard Medical School. Vooral jongeren kampen met een slaaptekort.De slaapproblemen zouden worden veroorzaakt door het kunstmatige licht van de displays van mobiele telefoons en laptop- en televisieschermen. Dit verhindert dat het slaaphormoon melatonine vrijkomt, zo stelt de National Sleep Foundation in een onderzoek naar het slaapgedrag van Amerikanen.Uit het onderzoek komt naar voren dat vooral jongeren kampen met een structureel slaaptekort, doordat zij vrijwel allemaal een uur voor het slapengaan nog elektronica gebruiken die kunstlicht afgeeft. Bij de leeftijdsgroep van 13- tot 18-jarigen kwalificeert 22 procent zich door een te korte nachtrust als slaperig. Medici adviseren voor deze leeftijdscategorie een nachtrust van gemiddeld 9 uur en 15 minuten, maar het gemiddelde zou doordeweeks uitkomen op 7 uur en 26 minuten.

Bij de ondervraagde jongeren komt verder naar voren dat mobiele telefoons ook de slaap verstoren. Een op de vijf jongeren zou enkele malen per week wakker worden door een ontvangen sms'je, een telefoongesprek of een e-mail.De onderzoekers stellen verder dat passieve elektronica zoals televisies en mp3-spelers minder impact hebben op de gemiddelde nachtrust dan 'interactieve' apparaten zoals mobieltjes en laptops. In het onderzoek wordt het vermoeden uitgesproken dat deze laatste categorie de hersenen meer prikkelt, waardoor het langer duurt voordat iemand in slaap valt.De maatschappelijke gevolgen van structurele slaaptekorten bij Amerikanen zijn groot, aldus de onderzoekers. Zo zouden de verkeersveiligheid en de productiviteit op het werk in het geding kunnen komen. Ook zou een slaaptekort een negatieve invloed hebben op het seksleven van veel Amerikanen.

Een inbreker die een Macintosh-laptop had gestolen, heeft er maar kort plezier van kunnen hebben. De bestolene slaagde er in om via internet de ingebouwde webcam een foto van de dief te laten maken, waarna hij snel kon worden gepakt.pc diefToen ze op de avond van 27 april thuiskwamen, deden de drie bewoners van een appartement in Westchester, New York een onaangename ontdekking: er was ingebroken. Allerlei elektronica, waaronder twee laptops en twee flatscreens, waren verdwenen, evenals dvd's en computerspellen. Eén van de gestolen laptops behoorde toe aan een vrouw die werkte in de Apple-winkel in het plaatselijke winkelcentrum.Afgelopen dinsdag bemerkte een collega van het slachtoffer dat de gestolen Apple-laptop op internet aanwezig was en belde haar direct op. Hierop ging de vrouw met een andere computer internet op en nam met het programma Back to my Mac contact op met de laptop. Daarna activeerde ze de ingebouwde camera om te zien wie erachter zat. Eerst zag ze alleen een lege stoel, maar later kwam er een man achter de computer zitten. Ze vond ook nog foto's van een andere man die de laptop gebruikte.

Ze kende geen van beide mannen, maar toen ze de foto's aan haar huisgenoten liet zien, herkende één van hen ze als vrienden van een vriend, die enige weken geleden in het appartement op bezoek waren geweest. Het bleken de 20-jarige Ian Frias en de 23-jarige Edmon Shahikian te zijn. Nadat het slachtoffer met de foto's naar de politie was gegaan, kon die de volgende dag de inbrekers arresteren. Het overgrote deel van de gestolen spullen werd bij hen teruggevonden, zo meldt Lohud.AMD heeft de opensource-driver van Linux voor Radeon-videokaarten een update gegeven die uit maar liefst 165 kernelpatches bestaat. De belangrijkste vernieuwing die de driver biedt is dynamisch energiebeheer, wat vooralsnog alleen mogelijk was met AMD's closed source-driver.

AMD ondersteunt met de nieuwe opensource-driver videokaarten vanaf de HD2000-serie, die in 2006 uitkwam, tot videokaarten in de HD7000-serie. Videokaarten in de 'Sea Islands' HD8000-serie worden nog niet volledig ondersteund, maar er is al wel ondersteuning voor mode-setting, 3D, compute en UVD aanwezig, meldt Phoronix.Amd Radeon Graphics logo (90 pix)De 165 kernel patches zullen meegeleverd worden met de Linux 3.11-kernel, die dit jaar nog uitgebracht moet worden. Behalve ondersteuning voor dpm is er dankzij de patches ook ondersteuning voor aspm gekomen.De nieuwe driver zorgt er onder andere voor dat het energieverbruik van de videokaart daalt als deze niet belast wordt, wat met name interessant is voor laptops die daardoor langer op een acculading meegaan. In april bracht AMD ook een opensource Linux-driver uit. Deze maakte gebruik van de uvd-engine mogelijk, waardoor video's hardwarematig gedecodeerd kunnen worden.

KPN wil medio september een iPad-applicatie uitbrengen waarmee abonnees van Interactieve TV televisie televisie kunnen kijken. Het is echter niet duidelijk of het gaat om live tv-uitzendingen of een selectie in de vorm van vod-programmering.Dit is op te maken uit een uitnodiging, die onder meer werd gestuurd naar journalist Alexander Klöpping, voor een persbijeenkomst van KPN volgende week waar het de Interactieve TV Online zal lanceren. In het document is te lezen dat de iPad-applicatie toegang biedt tot de 'twintig meest populaire programma's'. Het is dus nog niet te zeggen of KPN toegang geeft tot een twintigtal live televiestreams of abonnees een vod-selectie zal voorschotelen.In de uitnodiging wordt ook gesproken over demo-laptops die tijdens de persbijeenkomst gebruikt kunnen worden om de dienst uit te testen. Mogelijk komt Interactieve TV Online dus ook beschikbaar op laptops, bijvoorbeeld via een webinterface. Naar alle waarschijnlijkheid zal de dienst ook uitsluitend via wifi beschikbaar zijn.Hoog kwaliteit Laptop Accu's vervangen,Notebook Batterij,Adaptor

KPN volgt met de introductie van een iPad-app het voorbeeld van enkele andere internetaanbieders die live tv-streams op tablets en pc's aanbieden. Onder andere het Belgische Telenet en Belgacom bieden dergelijke diensten aan.Apple heeft donderdag in alle stilte zijn MacBook-lijn ververst. De modellen zijn nu net als hun Pro-broertjes gebaseerd op het Santa Rosa-platform en bevatten dus snellere processors en Intels geïntegreerde GMA X3100-gpu.MacBooks LeopardBij de vorige update van de MacBooks, in mei dit jaar, liet Apple Santa Rosa nog even voor wat het was. Zonder verdere mededelingen, maar niet geheel onverwacht, verschenen donderdag echter nieuwe MacBook-modellen in de Amerikaanse Apple Store, die voorzien zijn van Santa Rosa-features zoals een 800MHz-fsb en Intels GMA X3100-igp-chipset.Apple introduceert twee witte modellen, waarvan het goedkoopste model van 1049 euro over een 2GHz Intel Core 2 Duo, een 80GB-schijf en een combodrive beschikt en de variant van 1249 euro over een 2,2GHz Core 2 Duo, een harde schijf van 120GB en een doublelayer-SuperDrive. De zwarte MacBook van 1449 euro beschikt, naast de schijf van 160GB en de doublelayer-SuperDrive, nu ook over een 2,2GHz Core 2 Duo-processor.

Hoog kwaliteit Lenovo Laptop Accu's vervangen,Lenovo Notebook Batterij,Lenovo Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/lenovo.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Lenovo batterij, Hoog kwaliteit Lenovo Laptop accu vervangen,alle Lenovo laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Lenovo batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Toshiba Laptop Accu's vervangen,Toshiba Notebook Batterij,Toshiba Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/toshiba.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Toshiba batterij, Hoog kwaliteit Toshiba Laptop accu vervangen,alle Toshiba laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Toshiba batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop Accu's vervangen,Fujitsu Notebook Batterij,Fujitsu Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/fujitsu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Fujitsu batterij, Hoog kwaliteit Fujitsu Laptop accu vervangen,alle Fujitsu laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Fujitsu batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page