BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 971 sur 2361
Précédent | Suivant
21/1/2017 - Accu Acer aspire 8930

De singlecore-Nano's zijn tot nu toe niet erg succesvol. De bekendste laptop-modellen die met deze chip uitgerust zijn, betreffen de NC20 van Samsung en de Lenovo S12.Seagate heeft een harde schijf met 500GB opslag aangekondigd die bedoeld is voor gebruik in mobiele apparaten. Het bedrijf richt zich met name op gebruik in Android-tablets, waarbij de harde schijf is verpakt in een behuizing van slechts 5mm dik.De nieuwe harde schijf wordt door Seagate Ultra Mobile genoemd en moet een alternatief bieden voor het gebruik van flash-geheugen in apparaten zoals tablets. Volgens de fabrikant biedt de dunne harde schijf voor fabrikanten van tablets de mogelijkheid om meer opslaggeheugen in te bouwen, zonder daarvoor in te leveren op snelheid of betrouwbaarheid. Seagate stelt tevens dat er in de harde schijf technologie is ingebouwd die de effecten van schokken tegen moeten gaan.Voor fabrikanten levert Seagate een ontwikkelaarskit mee waarmee het mogelijk is om de hardware werkend te krijgen in Android-tablets. Onduidelijk is of er al tabletfabrikanten zijn die interesse hebben getoond in de Ultra Mobile-hdd. De bewuste harde schijf, die 5mm dik is en 500GB opslag heeft, was overigens al beschikbaar voor gebruik in laptops. Seagate stelt een variant te hebben ontwikkeld die speciaal bedoeld is voor tablets. De harde schijf heeft een sata 600-interface, draait op 5400rpm en verbruikt gemiddeld 1,7W. De cache is 16MB groot.

Het gebruik van harde schijven in mobiele apparaten zoals tablets komt niet vaak voor. Jaren geleden waren mp3spelers met harde schijf populair, maar flash-opslag heeft die rol inmiddels overgenomen. Seagate kondigde tevens Rescue and Replace aan, een dienst die gebruikers helpt om verloren data terug te halen of een defecte harde schijf te vervangen. De dienst kan voor twee, drie of vier jaar worden afgesloten, waarbij het tweejarig abonnement een totaalprijs heeft van 39,99 dollar.Gigabyte heeft een nieuwe generatie van zijn Brix-lijn mini-pc's aangekondigd. De Taiwanese fabrikant komt met vier nieuwe modellen die met mobiele Intel Haswell-processors uitgerust zijn. Ook bevatten ze een s/pdif-aansluiting aan de voorzijde.Gigabyte heeft vier nieuwe Brix-desktopsysteempjes aangekondigd, waarbij het onderlingen verschil alleen de processor betreft. De fabrikant komt met modellen met een Core i7-4500U, Core i5-4200U, Core i3-4010U en Celeron 2955U. De eerste drie processors bevatten HD 4400-gpu's, de Celeron moet het met een minder krachtige 'HD Graphics' doen. Het zijn alle vier zuinige processors die normaliter voor ultrabooks en thin & light-laptops ingezet worden. Gigabyte gaat met de Brix de concurrentie met Intel zelf aan, die zijn NUC-mini-pc's ook een upgrade naar Haswell heeft gegeven.

Naast de processorupgrade heeft Gigabyte ten opzichte van de vorige Brix-versies een tweede usb 3.0-poort aan de voorzijde geplaatst en ook zit hier nu een digitale s/pdif-aansluiting voor audio. De overige specificaties blijven gelijk: het zijn nog steeds kleine systemen met afmetingen van 29,9x107,6x114,4mm.Het kleinood kan met twee so-dimms uitgerust worden, voor een maximale geheugencapaciteit van 16GB en een msata-sleuf biedt plaats aan bijvoorbeeld een ssd. Verder beschikt de Brix over een gigabit-lan-aansluiting, hdmi en mini-displayport. Verder zitten er nog twee usb 3.0-poorten aan de achterzijde. Een wifi-netwerkkaart is via mini-pci-e aangesloten en ook zorgt deze kaart voor bluetooth-ondersteuning.

Linksys heeft op de IFA twee nieuwe routers aangekondigd die gebruik maken van 802.11ac-technologie. De Smart Wi-Fi Router AC1900 kan bruto doorvoersnelheden tot 1300Mbit/s behalen, terwijl de goedkopere AC900 maximaal 867Mbit/s weet te leveren op de 5GHz-band.De Smart Wi-Fi Router AC1900 is volgens Linksys voorzien van een dualcore-processor die is geklokt op 800MHz. Aan 802.11n-clients kan de router tot 600Mbit/s leveren, terwijl clients die compatibel zijn met de 802.11ac-standaard doorvoersnelheden tot 1300Mbit/s zouden kunnen behalen. De router heeft drie externe en verwijderbare dipoolantennes, terwijl ook een usb 3.0-aansluiting aanwezig is voor het koppelen van opslagapparaten aan het netwerk. De AC1900 heeft een adviesprijs gekregen van 229 euro en is vanaf oktober te koop.Linksys heeft met de AC900 ook een instapmodel uitgebracht die compatibel is met de 802.11ac-standaard. Met de AC900 zijn met 802.11n-apparatuur snelheden tot 300Mbit/s mogelijk, terwijl op de 802.11ac-band de doorvoer piekt op 867Mbit/s. Ook deze router bevat een usb 3.0-aansluiting. De adviesprijs is 119 euro en de AC900 is per direct verkrijgbaar.

Apparaten als laptops en desktops kunnen met de nieuwe Wireless-AC usb-adapter WUSB6300 aan 802.11ac-netwerken worden gekoppeld. Op de 5GHz-band zijn snelheden tot 867Mbit/s mogelijk, op de 2,4GHz-band 300Mbit/s. De wifi-stick heeft een adviesprijs van 59 euro.Asus heeft een nieuwe all-in-one uitgebracht. De computer met de hardware achter het beeldscherm is voorzien van een flink multitouch ips-scherm met wqhd-pixelresolutie en combineert dat met hardware met pittige specificaties en dito prijs.Het topmodel van Asus' all-in-ones heet de ET2702IGTH en heeft, zoals aan de verder weinig onthullende naam te zien is, een 27"-beelscherm. Dat scherm bestaat uit een ips-paneel met een resolutie van 2560x1440 pixels en heeft tienvingerige multitouch-ondersteuning. Dankzij de ips-techniek moet het scherm ook onder grote kijkhoeken goede kleurreproductie bieden en via een hdmi-aansluiting kunnen ook andere apparaten op het scherm worden aangesloten. Het scherm staat op een metalen voet en ook de behuizing is deels van metaal gemaakt.

Onder het scherm is een SonicMaster geluidsbalk met vier 3W-speakers aangebracht en voor extra basweergave wordt een losse subwoofer meegeleverd. De eveneens meegeleverde muis en toetsenbord kunnen, net als het scherm, ook gedeeld worden met een laptop, mits de aio middels usb wordt verbonden. De ET2702IGTH wordt geleverd met een dvd- of blu-ray-drive en beschikt onder meer over vier usb 3.0-poorten, gigabitethernet, 802.11ac-wifi en twee thunderbolt-poorten. Een kaartlezer zit eveneens ingebouwd en een 180W-voedingsadapter is meegeleverd.

Asus ET2702IGTHDe desktop beschikt standaard over 4GB ddr3-geheugen en kan maximaal 32GB in zijn sodimm-slots kwijt. Het geheugen wordt op een moederbord met Intel B85-chipset gebrikt, waarin desgewenst een Core i7-4770 of Core i5-4430 kan worden geprikt. Een AMD Radeon HD 8890M-videokaart met 2GB geheugen stuurt het beeldscherm aan. De all-in-one is 660 millimeter breed, 508mm hoog en inclusief voet 233 millimeter diep. De ET2702IGTH weegt 13,5 kilogram en wordt met Windows 8 geleverd. Asus komt waarschijnlijk met drie varianten. De prijzen variëren van 1899 tot 2199 euro.Nvidia heeft zijn nieuwe gpu-vlaggenschip voor notebooks uitgebracht. De fabrikant claimt dat de GTX 680M op basis van de Kepler-architectuur maar liefst vijftig procent sneller is bij het draaien van games dan de GTX 580M met Fermi-gpu.

Tot nu toe was de snelste laptopvideokaart uit Nvidia's stal de GTX 675M, maar deze had dezelfde op 40nm geproduceerde GF114-gpu als de GTX 580M van vorig jaar, alleen met iets hogere kloksnelheden. De snelste mobiele videokaart op basis van de nieuwe op 28nm geproduceerde Kepler-gpu was de GeForce GTX 660M. De GTX 680M heeft echter 1344 cudacores, waar er bij de GTX 660M maar maximaal 384 ingeschakeld zijn. Ook is de geheugenbus 256bit breed in plaats van 128 bits, zoals bij de 660M. De GTX 680M kan met maximaal 4GB gddr5 uitgerust worden, volgens Nvidia.Onder andere MSI, Dell Alienware en Clevo gaan notebooks met de GTX 680M leveren. Notebooks met de high-end gpu zijn echter nog niet beschikbaar en het is wachten op de eerste reviews. Tot die tijd moeten we het doen met claims van Nvidia zelf. De fabrikant zegt volgens Anandtech een groot aantal games getest te hebben en gemiddeld zouden de framerates maar liefst 50 procent hoger ligen dan bij de GTX 580M. Nvidia's testsysteem met GTX 580M bevatte echter een Core i7-980X, terwijl de GTX 680M gecombineerd werd met een krachtiger Core i7-3720QM, dus niet zeker is of het verschil volledig aan de gpu te danken is. Wel lijkt duidelijk dat Nvidia de lat voor gamelaptops weer een stukje hoger gelegd heeft met de GTX 680M.

Toshiba heeft een nieuwe lijn multimedialaptops uitgebracht. De twee Satellite P-modellen beschikken over 17"-schermen en krachtige hardwareonderdelen. Ook heeft Toshiba zijn Satellite L-serie basis- en mainsteam-notebooks uitgebreid.Toshiba levert de Satellite P770 en P775 in configuraties met Intels Core i7-processors, maximaal 8GB ddr3 en Nvidia's GT540M-videokaart. Er is ruimte in de behuizing voor 1,5TB opslaggeheugen van traditionele 2,5"-schijven met een rotatiesnelheid van 5400rpm, maar Toshiba biedt ook de mogelijkheid om Solid State Hybrid-drives met 4GB flashgeheugen in te bouwen. Het 17"-scherm heeft bij beide modellen een resolutie van 1600x900 pixels.

Toshiba voorziet de modellen optioneel van een blu-ray-lezer of -brander en naast de drie usb 2.0-poorten is een usb 3.0-exemplaar met sleep-and-charge-mogelijkheid aanwezig. "Sommige notebooks worden geleverd met Resolution+, een programma dat sd-content in realtime omzet naar high definition, en een hdmi-aansluiting die het mogelijk maakt om 3d-films op een externe 3d-tv af te spelen", verklaart Ronald Ravel, van Toshiba Information Systems Benelux.Het verschil tussen de Satellite P770 en P775 lijkt vooral de behuizing te zijn. De Satellite P770 is mat zwart met een streepjespatroon. Dit model heeft verder een korrelig oppervlak op de cover en rond het toetsenbord. De P775 is metallic en wordt optioneel van witte toetsenbordverlichting voorzien. Gezien het prijsverschil zullen er ook onder de motorkap verschillen zijn; de P770 gaat 1189 euro en de P775 gaat 1599 euro kosten. Beide laptops zijn vanaf deze maand beschikbaar.

Hoog kwaliteit Samsung Laptop Accu's vervangen,Samsung Notebook Batterij,Samsung Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/samsung.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Samsung batterij, Hoog kwaliteit Samsung Laptop accu vervangen,alle Samsung laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Samsung batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Hoog kwaliteit Acer Laptop Accu's vervangen,Acer Notebook Batterij,Acer Adaptor
http://www.accu-fabriek.com/acer.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Acer batterij, Hoog kwaliteit Acer Laptop accu vervangen,alle Acer laptop accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle Acer batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !

Power Tool Accu, Powertool Batterij, gratis bezorging
http://www.accu-fabriek.com/powertool-accu.html
Wij bieden de hoogste kwaliteit Gereedschap Accu, Hoog kwaliteit Power Tool batterij vervangen,alle Elektrisch gereedschap accu lage prijs,1 jaar garantie, Alle batterijen Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd !


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page