BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerA Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 864 sur 2361
Précédent | Suivant
17/2/2017 - Accu Toshiba PA3729U-1BRS

Volgens Futuremark werkt de nieuwe 3DMark voor een scala aan hardware. De benchmarksoftware kan niet alleen de DirectX 11-prestaties van een moderne videokaart beoordelen, maar ook oudere systemen met DX10 en het nog oudere DX9 testen. Bovendien moet de software niet alleen op de huidige Windows 7-systemen draaien, maar ook op pc's, laptops en zelfs tablets met Windows 8. De software wordt dan ook pas vrijgegeven als Microsoft Windows 8 op de markt zet, wat in de tweede helft van het jaar moet gebeuren.Enkele technieken die in de benchmark worden getest, zijn in de trailer aan het werk te zien. Zo maakt de DX11-benchmark uitgebreid gebruik van tessellation, maar ook volumetrische belichting en lichtverstrooiing komen uitgebreid aan bod. Om de videokaarten flink aan de bak te zetten zijn ook grote hoeveelheden deeltjes en rook te zien, en de altijd lastige simulatie van vloeistoffen is eveneens aanwezig. Ilkka Koho, Senior Managr bij 3DMark, laat weten dat de benchmark zowel tests zal bevatten die gebruik maken van een deferred en een forward rendering engine.

Omdat de nieuwe 3DMark niet alleen voor Windows 8 geschikt is, maar ook voor het huidige Windows 7 en Vista, zal Futuremark de komende testsoftware niet langer '3DMark for Windows 8' noemen, maar simpelweg '3DMark for Windows' hanteren. De versie moet 3DMark 06, Vantage en 11 opvolgen, respectievelijk bedoeld voor DirectX 9, 10 en 11-kaarten.De Amerikaanse provider Verizon zou in opdracht van de FBI de firmware van een 3g-dongle zo hebben aangepast dat de opsporingsdienst in staat was om de locatie van een verdachte te bepalen. Dat stelt de verdachte te kunnen bewijzen in zijn gevoerde verdediging.De FBI zou in een onderzoek naar Daniel David Rigmaiden, die verdacht wordt van grootschalige belastingfraude, Verizon hebben verzocht een dongle te herprogrammeren. Deze 3g-dongle, in de VS ook wel Air Card geheten, werd door Rigmaiden gebruikt om zijn laptop een internetverbinding te laten maken. De verdachte zegt dat hij na het inwinnen van openbare informatie en het opvragen van informatie bij de overheid er achter is gekomen hoe de FBI zijn bewegingen kon volgen, zo schrijft Wired.

Volgens Rigmaiden heeft Verizon, de gebruikte provider voor de dongle, in opdracht van de FBI de firmware aangepast van de dongle. Hierdoor zou de dongle de internetverbinding met een naburige zendmast verbreken zodra Verizon een 'telefoongesprek' start naar de dongle. Vervolgens zou de FBI een eigen 'zendmast' met een zeer sterk signaal in de lucht brengen, waarna de dongle verbinding maakte met deze zender.Het kapen van de verbinding was mogelijk omdat de 'FBI-zender' via de firmwarewijziging bovenaan de lijst van voorkeurproviders zou zijn geplaatst. Vervolgens kon de FBI door middel van triangulatie vrij nauwkeurig de locatie van Rigmaiden bepalen. De overheidsdienst heeft de geschetste methode in de lopende rechtszaak niet tegengesproken.

De verdachte stelt dat de opsporingsdienst met de gebruikte methode veel verder ging dan de toestemming die de rechter heeft gegeven. Daarbij krijgt hij ondersteuning van burgerrechtenorganisaties. Zo stelt de Electronic Frontier Foundation, die de verdachte schriftelijk steunt, dat de opsporingsdiensten hoog spel spelen omdat zij met hun methode van het ongemerkt herprogrammeren van dongles het eigendom van een burger aantasten en daar de rechter niet van op de hoogte stellen.De methodiek van de FBI om door middel van triangulatie verdachten te lokaliseren is niet nieuw, maar tot nu toe waren veel details over de methode niet openbaar. Zo beschrijft Rigmaiden een door de firma Harris gebouwde Stingray-detector die vanuit een voertuig gebruikt kan worden. Om de lokatiebepaling te verfijnen zou de FBI een apparaat dat Kingfish heet hebben ingezet.

Nvidia heeft in een persverklaring gereageerd op de felle kritiek van Linus Torvalds. Volgens Nvidia ondersteunt het bedrijf Linux volop, onder andere met zijn propriëtaire drivers en draagt het bovendien code aan voor de ARM Linux-kernel.Torvalds haalde onlangs tijdens een vraaggesprek met studenten fel uit naar Nvidia. De Linux-goeroe kwalificeerde Nvidia onder andere als 'het meest vreselijke bedrijf waar we mee te maken hebben gehad' en hekelde de gesloten houding naar ontwikkelaars die opensource-drivers proberen te ontwikkelen, zoals het Nouveau-team. Aanleiding voor de woedeuitbarsting van Torvalds was een vraag van een student die een laptop had met Nvidia's Optimus-technologie. Voor deze functionaliteit binnen een op Linux gebaseerd besturingssysteem zou de hardwarefabrikant geen enkele ondersteuning willen bieden.

In een reactie van de pr-afdeling van Nvidia stelt het bedrijf dat het doelbewust heeft gekozen voor het aanbieden van propriëtaire drivers voor alle ondersteunde besturingssystemen, inclusief Linux. Nvidia's eigen drivers zouden bovendien in grote lijnen dezelfde OpenGL-prestaties bieden als in Windows en regelmatig van updates worden voorzien. Ook stelt Nvidia dat het vrijwel al zijn gpu-varianten in Linux ondersteunt, zoals zijn GeForce-, Quadro- en Tesla-gpuseries. Tenslotte wijst Nvidia er op dat het met regelmaat code aandraagt voor de ARM-kernel.Nvidia doet echter geen concrete beloftes die de ondersteuning van de Optimus-technologie in Linux zou kunnen verbeteren. Het bedrijf stelt dat Optimus tijdens de release voor pc's met Windows 7 bedoeld was, en dat de community zelf met zijn eigen Bumblebee-implementatie alsnog de stroombesparende features van Optimus onder Linux kan benutten. Ook zou Nvidia enkele wijzigingen in zijn Optimus-drivers hebben doorgevoerd om zo de 'interactie' met Bumblebee te verbeteren.

Tijdens de eerste drie weken van het 'Holiday Season' is liefst 24 procentpunt meer laptops verkocht dan vorig jaar. Zowat 65 procent van de verkochte computers bij retailers was van het laptoptype, waar dat in dezelfde periode in 2005 nog maar 41 procent was.Dit is een opvallende verschuiving in het aandeel van notebooks aangezien de markt vorig jaar nog voor de helft uit desktops en voor de helft uit laptops bestond. De gemiddelde prijs van de laptops ligt overigens wel beduidend lager; voor een systeem wordt ongeveer twintig procent minder betaald dan vorig jaar. Analisten zijn ervan overtuigd dat de computersector een uitzonderlijk sterk najaar zal kennen, wat deels toegeschreven kan worden aan de op til zijnde introductie van Windows Vista. Opvallend is echter dat schijnbaar vooral het laptopsegment een impuls krijgt van het nieuwe besturingssysteem, maar dat de desktopmarkt achterblijft. Analist Stephen Baker denkt dan ook dat de aandacht bij de aanschaf van een systeem eerder uitgaat naar de prijs dan naar de meegeleverde Windows-versie of kortingsbonnen voor upgrades.

Samsung en GlobalFoundries hebben hun samenwerking uitgebreid: de bedrijven gaan een gezamenlijk procedé gebruiken voor de productie van 28nm-chips met hkmg-techniek. De chips zullen vooral in mobiele apparaten gebruikt worden.Beide bedrijven werkten al samen voor de productie van low power-28nm-chips: in 2010 kondigden beide bedrijven aan hun fabs te synchroniseren. Fab-synchronisatie maakt het eenvoudig chips in verschillende fabs te produceren: de gebruikte apparatuur en ontwerpen worden dan gelijkgetrokken, zodat productie uitwisselbaar is tussen verschillende fabrieken. Die synchronisatie wordt nu door Samsung en GlobalFoundries uitgebreid naar het high performance-28nm-procedé. Dit high k-metal gate-procedé wordt gebruikt voor prestatiegerichte chips die bovendien zuinig zijn.

De chips die in de door de synchronisatie gecreëerde virtual fab gemaakt zullen worden, zijn zogeheten soc's of system-on-a-chips voor gebruik in smartphones en laptops. De high performance hkmg-chips hebben volgens Samsung en GolbalFoundries een 60 procent lagere lekstroom dan gelijkgeklokte 45nm-chips, en presteren 55 procent beter bij gelijke lekstromen. De chips worden in GlobalFoundries' Fab 1 en Fab 8 in respectievelijk het Duitse Dresden en New York en in Samsungs S1- en S2-productiefaciliteiten in Zuid Korea en Austin, Texas gemaakt.A-data heeft een 3,5-behuizing ontwikkeld waarin twee 2,5-ssd's geplaatst kunnen worden. De solid state drives kunnen in verschillende raid-modi worden geconfigureerd.

De van aluminium gemaakte XPG Dual Ssd Raid Enclosure kan in een 3,5-bay worden geplaatst en is voorzien van zowel een usb- als een sata2-aansluiting, en een sata-voedingsingang. Via de meegeleverde software of een dipswitch aan de achterzijde van de behuizing kan gekozen worden uit een zevental instellingen: raid0, raid1, jbod, span, safe33, safe50 en gui. Ook beschikt de XPG Dual over een knop om snel een backup te kunnen maken. Verder zijn power-, backup- en drive access-leds aan de voorzijde te vinden.A-data zou de behuizing ook met succes als externe drive hebben getest. Daarbij werden twee 192GB sata2-ssd's via een usb-kabel die aan een laptop hing van voldoende spanning voorzien, maar de fabrikant stelt dat het niet kan garanderen dat elke laptop of desktop voldoende vermogen via de usb-poort kan leveren. De controller zou ssd-drives tot 1TB kunnen aansturen. Over prijzen heeft A-data nog niets los gelaten, maar de behuizing zou aan het einde van het eerste kwartaal beschikbaar komen. Ook zal er een versie verschijnen zonder de raid-functionaliteit, waarbij de capaciteit van twee ssd's wordt omgevormd tot één virtuele 3,5-drive.

Wacom heeft een digitale schetspen uigebracht waarmee tekeningen en schetsen op papier direct gedigitaliseerd kunnen worden in een grafisch programma. Tekeningen die met de Inkling gemaakt worden, zijn in lagen op te delen.Tekenaars dienen de kleine Inkling-module vast te klikken op bijvoorbeeld een schetsboek of een stuk papier. De drukgevoelige pen stuurt vervolgens alle penbewegingen via infrarood en ultrasoon door naar het kastje dat 2GB aan opslagruimte heeft. Door een druk op de knop op de vastgeklikte module kan de tekenaar een nieuwe laag aanmaken. Zodra de Inkling-module via een usb-kabel aan een pc of laptop wordt gehangen, kunnen gemaakte schetsen met behulp van de Inkling Sketch Manager-software - geschikt voor Windows en OS X - ingeladen en bewerkt worden. De schetsen kunnen zowel in vector- als bitmap-formaat worden opgeslagen. Wacom biedt ondersteuning voor Photoshop en Illustrator van Adobe, en SketchBook Pro en Designer van Autodesk.http://www.accu-fabriek.com/hp.html


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page
Fond écran petites annonces jeux de fille gratuit