BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 841 sur 2361
Précédent | Suivant
21/2/2017 - Accu ASUS F55CR

HP LogoDit meldt Digitimes op basis van anonieme bronnen. Momenteel laat HP naar schatting zes tot zeven miljoen laptops buiten de deur maken, maar door dit aantal te verdubbelen hoopt de computerfabrikant verder op zijn kosten te besparen. Kortgeleden bleek dat concurrent Dell plannen heeft om een groot deel van zijn productiefaciliteiten te verkopen, om zo de productie te kunnen outsourcen.HP zou de orders willen verdelen over Quanta Computer, Wistron, Inventec en Foxconn. Quanta en Winstron mogen in totaal 10 tot 12 miljoen notebooks bouwen, terwijl Inventec en Foxconn samen 2 miljoen laptops gaan construeren. Compal Electronics heeft geen orders voor 15,6-modellen gekregen, maar blijft wel 14,1- en 17-modellen voor HP maken. De nog te bouwen notebooks zouden beschikken over led-backlights. In het vierde kwartaal van 2009 moet 80 procent van alle HP-notebooks met een 14- of 15-display voorzien zijn van backlights op basis van led-technologie.In Groot-Brittannië is een harde schijf van 500 GB met daarop de persoonsgegevens van 5000 gevangenismedewerkers zoekgeraakt. De Britse overheid denkt dat de schijf niet in verkeerde handen is gevallen.

De schijf is al sinds juli 2007 zoek, maar automatiseerder EDS, die destijds was ingehuurd door het Ministerie van Justitie en de verantwoordelijkheid over de harddisk had, meldde het verlies pas in juli van dit jaar aan het Britse equivalent van de Dienst Justitiële Inrichtingen.De schijf, met een opslagcapaciteit van 500GB, bevatte de namen, geboortedata en sofi-nummers van vijfduizend medewerkers van de National Offender Management Service, waaronder ook gevangenisfunctionarissen vallen. De bonden van het gevangeniswezen vrezen dat medewerkers zullen moeten verhuizen omdat hun veiligheid niet gegarandeerd kan worden.De minister die verantwoordelijk is voor de bescherming van vertrouwelijke overheidsdata, Michael Wills, zei echter: We geloven niet dat data in het publieke domein beland is, en dus dat er geen noemenswaardige veiligheidsrisico's zijn. Natuurlijk nemen we wel alle noodzakelijke maatregelen om de bedreiging van persoonlijke veiligheid te beteugelen. Straw zelf hoorde pas vorige week van de vermissing.

Het betreft het zoveelste geval van zoekgeraakte data in Groot-Brittannië. In juli van dit jaar bleek dat het Britse Ministerie van Defensie in vier jaar tijd 89 notebooks is verloren en 121 usb-sticks is kwijtgeraakt. Verder werden er in die periode maar liefst 658 laptops gestolen. In januari werd een laptop van een Britse marineofficier met de persoonsgegevens van 600.000 Britten gestolen.Nederlandse artsen waarschuwen voor overmatig gebruik van beeldschermen door kinderen bij bijvoorbeeld tv-kijken, internetten en gamen. Volgens de medici hebben kinderen die langer dan twee uur per dag internetten, vaker last van slaapgebrek, depressie en angsten.De gevaren van beeldschermgebruik voor kinderen zijn al langer bekend, maar tijdens een expertmeeting hebben verschillende Nederlandse artsen en afgevaardigden van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport de risico's op een rij gezet en adviezen voor ouders en artsen gepubliceerd in een artikel op Medisch Contact. De artsen wijzen naar onderzoeken waar uit blijkt dat een afname van motorische fitheid en een toename van overgewicht bij kinderen, waar in de afgelopen jaren sprake van is, deels te herleiden is tot beeldschermgebruik.

Ook waarschuwen ze voor slaapproblemen die het directe effect van het licht van beeldschermen kan veroorzaken door de onderdrukking van melatonineproductie. Vooral pubers zouden gevoelig zijn voor langdurig gamen en internetten en dit zou schoolprestaties negatief beïnvloeden en tot overgewicht en stemmingsstoornissen leiden. Daarnaast verwijzen de artsen naar internetverslaving en het Computer Vision Syndrome, waar 64 tot 90 procent van de mensen die meerdere uren per dag beeldschermwerk doen last van heeft. Het syndroom uit zich in vermoeide, branderige, droge of tranende ogen, hoofdpijn, dubbelzien en wazig zien.Het advies aan ouders luidt daarom kinderen buiten schooltijd niet langer dan 2 uur per dag achter een beeldscherm te laten, geen tv of smartphone op hun kamers te houden en ze minimaal een uur voor het slapen gaan niet achter een scherm te laten.

Hoewel de artsen geen advies geven over het aantal uur dat kinderen tijdens schooltijd probleemloos achter een beedscherm kunnen zitten, wijzen ze wel op de gevaren: Beeldschermgebruik voor schoolactiviteiten – zoals voor de zogenaamde iPad-scholen – geven geen extra verslavingsrisico, maar wel potentieel lichamelijke nadelen zoals eerder genoemd, vooral als het ten koste gaat van motorische activiteiten, als het langdurig en in een verkeerde houding wordt toegepast of vlak voor bedtijd gebeurt. Overigens was de insteek van de expertmeeting dat schermen niet weg te denken zijn uit de maatschappij en benadrukken de deelnemers dat er veel voordelen aan het gebruik verbonden zijn.

Her en der duiken op het web klachten op over MacBooks en MacBook Pro's die zichzelf op willekeurige tijdstippen afsluiten. Wat in het begin een softwareprobleem bij enkele gebruikers leek te zijn, komt ondertussen zo vaak voor dat er van een structureel probleem sprake lijkt te zijn. Toch hebben niet alle trotse bezitters van een Mac-laptop last van dit euvel. Hoewel er nog geen constante factor ontdekt kon worden in de configuratie van de systemen waarbij het probleem zich voordoet, lijkt het wel vast te staan dat het fenomeen onafhankelijk van het batterijgebruik optreedt en zelfs bij laptops die aan het lichtnet gekoppeld zijn voorkomt.

Verschillende gedupeerden maken melding van het feit dat het probleem bij hen toegeschreven werd aan een defect in het moederbord. Terwijl de ene zijn laptop teruggestuurd zag worden naar Apple voor reparatie, kregen andere klanten onmiddellijk een vervangend exemplaar mee toen ze in de Apple Store hun beklag gingen doen. Een andere gebruiker loste het probleem naar eigen zelf op door de standaard aanwezige geheugenreepjes in een andere geheugenbank te installeren. Mac-fans van het eerste uur herinneren zich de 'logic board'-problemen met de iBook van een aantal jaar geleden en vrezen dan ook dat de geschiedenis zich zal herhalen. Toen ontstond er namelijk heel wat onvrede over de manier waarop Apple het probleem negeerde en weigerde te reageren op de beschuldigingen.

De Dell-divisie die notebooks, tablets, smartphones en desktops maakt, heeft last van een geringe vraag naar producten, maar wist desondanks meer winst te maken. Volgens het bedrijf onder meer omdat het zijn productlijnen vereenvoudigt.De omzet van Dells consumentendivisie daalde in het eerste kwartaal met 7 procent ten opzichte van vorig jaar. Volgens het bedrijf omdat de consumentenvraag lager uitviel dan verwacht. Dinsdag liet HP bij de presentatie van zijn kwartaalcijfers hetzelfde geluid horen. In tegenstelling tot HP had Dell wat winst betreft echter geen last van de dalende vraag; de winst van de consumententak steeg tot 136 miljoen dollar. Volgens Dell komt de verbeterde winstgevendheid door een vereenvoudiging van de Inspiron-, XPS- en Alienware-lijnen.Net als HP wist ook Dell meer zakelijke systemen te verkopen. De omzet uit laptops en desktops voor de grootzakelijke markt groeide met 7 procent, waarbij de notebookomzet zelfs met 16 procent groeide. De publieke sector nam minder systemen af, maar de kleinzakelijke markt juist meer.

Uiteindelijk haalde Dell een omzet van 15 miljard dollar en een winst van 1,2 miljard dollar, waarbij de divisies Storage, Server & Networking en Services positieve resultaten behaalden. Dell heeft dan ook, in tegenstelling tot HP, zijn verwachting voor dit jaar naar boven bijgesteld.Zalman heeft in zijn suite op de Computex-beurs twee concept-behuizingen getoond die over enige tijd op de markt moeten komen. Beide zijn van aluminium gemaakt; de ene behuizing is een tower-model, de andere een tafelmodel.Het tafelmodel is wellicht het meest innovatief; de Media Center Enclosure lijkt op een verhoging voor een display. De brede aluminium voet kan echter legio hardware huisvesten. Zo kan een laptop eronder worden geschoven of kan een externe harde schijf aan het zicht onttrokken worden. De 'behuizing' heeft echter ook bevestigingsmogelijkheden voor een mini-itx-moederbord met bijbehorende componenten. Een prijs en introductiedatum werden niet gegeven.

Van een andere prototype-behuizing werd wel de prijs gegeven, evenals een ruwe indicatie wanneer deze op de markt moet verschijnen. De naamloze luxe toren wordt eveneens volledig uit aluminium opgetrokken en zou eind 2011 verkrijgbaar worden. De prijs ligt echter met een geschatte 700 dollar knap hoog. Dat ligt volgens Zalman onder meer aan de exclusiviteit en het gebruikte, 6mm dikke aluminium.Zalman aluminium prototypeZalman aluminium prototypeZalman aluminium prototype
De specificaties liggen nog niet vast, maar het L-vormige chassis krijgt een zijpaneel annex bovenpaneel dat in één stuk kan worden afgenomen en geheel geperforeerd is. Vooralsnog is er ruimte voor vier optische drives en evenzoveel harde schijven.Er komt geen officiële methode om andere besturingssystemen te installeren op de Chromebooks van Samsung en Acer. Ook komen er geen officiële drivers voor andere besturingssystemen, zoals Windows en Linux, zo heeft Google bevestigd.

Technisch is het mogelijk om Windows, Linux of zelfs Mac OS X op de Chromebooks te draaien; in de apparaten zitten Intel-chips. Wie echter een ander besturingssysteem wil installeren op de Chrome OS-netbooks die Google woensdag aankondigde, is op zichzelf aangewezen. Het installeren van andere besturingssystemen wordt niet ondersteund. Dat zei Caesar Sengupta, product management director bij Google, tegen Tweakers.net.Gebruikers kunnen weliswaar een ander besturingssysteem installeren, maar waar Apple daarvoor met Bootcamp een officiële methode heeft, ontbreekt die bij de Chromebooks. Dat is volgens Sengupta ook niet nodig. Als je Windows wil gebruiken, dan koop je toch een laptop met Windows?Op de Chromium-websites verschijnen wel handleidingen om Linux op de Chromebooks te installeren. Google noch Samsung noch Acer zal echter drivers vrijgeven; gebruikers zijn dus aangewezen op de drivers van de leverancier van het besturingssysteem. Dat kan problemen opleveren met zaken als hardware-acceleratie en specifieke functietoetsen.

Om een ander besturingssysteem te installeren, moeten gebruikers een knop omzetten waarmee de Chromebooks uit een soort beveiligde modus worden gehaald. Wanneer die knop wordt omgezet, worden alle persoonlijke gegevens op het apparaat gewist. Het omzetten van de knop is ook nodig om root-acces op een apparaat te bemachtigen.De Amerikaanse geheugenfabrikant Micron kondigt geheugenchips voor Intels Oak Trail-tablets aan. Het gaat om ddr2-chips van 2Gb die op 50nm zijn geproduceerd en op een werkspanning van 1,55V functioneren.Micron bouwt de op 50nm geproduceerde chips met capaciteiten van 512Mb tot 2Gb in udimm- en sodimm-modules van 1 tot en met 4GB. De chips werken op een frequentie van 800MHz en een spanning van 1,55V. Door hun geringe omvang en hun zuinigheid zijn de chips volgens de fabrikant zelf vooral geschikt voor tablets op basis van Intels Oak Trail-platform.http://www.accu-fabriek.com/sony.html


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page