BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 785 sur 2361
Précédent | Suivant
27/2/2017 - Accu Asus G73SW-TZ096V

De praktische waarde van de aanvalsmethode is beperkt, omdat hij zo bewerkelijk is. Een grote beperking is ook dat het niet werkt als een telefoon op het 3g-netwerk zit: veel telefoons zijn tegenwoordig standaard verbonden via 3g.De meerderheid van de mensen in Nederland heeft een 'alles-in-1-pakket' voor internet, telefonie en televisie, blijkt uit een enquête onder 1000 respondenten, in opdracht van The Phone House. Ongeveer 13 procent neemt telefonie, tv en internettoegang bij drie verschillende bedrijven af.Van die 13 procent wil bijna driekwart niet binnen afzienbare tijd een 'alles-in-1-pakket'. Daarmee lijkt de rek uit de groei van de pakketten te zijn, zo blijkt uit de enquête waarvoor ongeveer 1000 mensen zijn ondervraagd. De respondenten zouden op gebied van leeftijd en geslacht representatief zijn voor Nederland. Bij andere factoren, zoals opleiding en woonplaats, vermeldt het onderzoek niet of het representatief is.

De belangrijkste redenen om alle diensten bij dezelfde aanbieder af te nemen zijn onder meer de overzichtelijke rekening en een kostenbesparing. Van de mensen die alle diensten bij verschillende aanbieders afnemen, gebeurt dat veelal omdat ze tevreden zijn met de huidige situatie en omdat veel mensen geen zin hebben om zich erin te verdiepen.De ondervraagden hebben gemiddeld twee televisies in huis, zo blijkt uit het onderzoek. De respondenten bleken gemiddeld meer laptops dan desktops in huis te hebben: 1,34 tegenover 1,29. Smartphones zijn met 1,09 exemplaren nog minder aanwezig.Bij de resultaten moet aangetekend worden dat het onderzoek niet online is gepubliceerd en dat de enquête is uitgevoerd in opdracht van The Phone House, een telecomretailer die eveneens 'alles-in-1-pakketten' van diverse aanbieders verkoopt. De vragen in het onderzoek zijn ook alle gericht op dat onderwerp, zoals 'Om welke reden(en) heeft u (nog) geen 'alles- in-1-pakket'? en 'Wat zou voor u een goede reden zijn om over te stappen naar een 'alles-in-1-pakket'?'

Iteratie #70, waarin we een totaal van 71 tickets hebben weggewerkt, is afgerond. In de vorige iteraties legden we telkens de focus op één groot project, zodat de devvers en productmanagers geconcentreerd aan een onderwerp konden werken.Zo hebben we onder andere gewerkt aan het karmakoningproject, de abonnementen en de gebruikersprofielen. We hebben ervoor gekozen om een minimum viable product op te leveren of nog niet te releasen en de ontwikkeling in een apart project te doen. Dat stelde het team in staat om verder te luisteren naar feedback, de kans op bugs te verkleinen en op de achtergrond te werken aan verbeteringen. In deze iteratie konden we veel van die verbeteringen en de nieuwe profielomgeving vrijgeven.Verder hebben we in iteratie #70 doorgewerkt aan het finetunen van het nieuwe karmasysteem. Vanaf heden kun je de karmaranglijst raadplegen op de overzichtstab, indien aanwezig, van categorieën, merken, series, producten en tags. Zo is het een stuk makkelijker geworden om op te zoeken welke gebruikers karmakoning zijn op een onderwerp en hoeveel karma je zelf op een onderwerp hebt verzameld. De makkelijkste manier om een onderwerp te vinden is via de search op de frontpage, maar je kunt ook via de Pricewatch naar een categorie of product navigeren.

Om te voorkomen dat er karmabadges worden uitgedeeld voor ongepaste onderwerpen hebben we de mogelijkheid toegevoegd om onderwerpen te blacklisten. Voorbeelden van dergelijke onderwerpen zijn dierenmishandeling en Tweakers, maar ook voor bepaalde categorieën, zoals Aanvullende componenten, is het niet zinvol om badges uit te delen. Verder hebben we de forummoderators de mogelijkheid gegeven om de onderwerpkoppelingen van een forumtopic op slot te zetten, zodat gebruikers ze niet meer kunnen aanpassen. Als je toch wijzigingen in de koppelingen wil aanbrengen kun je deze doorgeven via een topic-report.We hebben belangrijke wijzigingen aangebracht in de manier waarop karmabadges worden toegekend. Voorheen werden er karmabadges verstrekt voor de duizend populairste onderwerpen van het afgelopen jaar. Dat leidde tot wat onduidelijkheid omdat voor niemand zichtbaar was welke onderwerpen tot de top duizend behoorden. Als een onderwerp daarbij hoorde, werd er altijd een top vijf met badges uitgedeeld, ongeacht de hoeveelheid karma die de gebruikers in deze top vijf op het onderwerp hadden verzameld. Een paar honderd punten kon al genoeg zijn om een badge te verdienen op een nicheonderwerp waarover weinig wordt geschreven.

Om te voorkomen dat je met een minimale inspanning al een badge kunt verdienen hebben we een minimum van 750 punten ingesteld voor het krijgen van een badge. Dit betekent dat de top vijf niet bij alle onderwerpen gevuld is. Elk onderwerp, ongeacht de populariteit in het afgelopen jaar, heeft een ranglijst, mits er een gebruiker is die minimaal 750 karmapunten op het onderwerp heeft verzameld en het onderwerp niet op de eerder genoemde blacklist staat.Om de bereikbaarheid van de badges op populaire onderwerpen te vergroten werken we nu met een top tien bij onderwerpen waarvoor in totaal meer dan een kwart miljoen karmapunten zijn verzameld. Ruim 300 onderwerpen komen voor deze kwalificatie in aanmerking.Ben je benieuwd welke karmabadges jij hebt binnengesleept? De devvers zijn in de afgelopen iteratie bezig geweest met verbeteringen aan het gebruiksprofiel en een van de wijzigingen is dat de karmabadges vanaf nu in je profiel zichtbaar zijn.

Zoals in de vorige .plan aangekondigd, kunnen we de nieuwe omgeving voor het gebruikersprofiel en de profielinstellingen presenteren. We hebben een aantal flinke wijzigingen uitgerold en zijn nog bezig om de styling van de formulieren te verbeteren. Een van de grootste wijzigingen is dat je nu al je profieleigenschappen in één formulier kunt bewerken; voorheen moest je een paar dingen nog via het forum aanpassen. Verder vind je alle voorkeuren en instellingen nu in hetzelfde menu gegroepeerd, zodat je niet meer hoeft te raden of iets nou onder instellingen of onder voorkeuren valt. Mocht je bugs tegenkomen in de profielvernieuwingen, dan horen we dat graag in dit topic.Naast de voorgaande wijzigingen aan je profiel en instellingen, hebben we ook enkele aanpassingen gedaan aan de weergave van je profiel. Om er een paar te noemen: de V&A-beoordeling staat nu in de header, je kunt meer socialemediagegevens toevoegen en de styling is wat bijgewerkt. Overigens kun je van die socialemediaplaatjes geen cookies krijgen, die staan domweg gehost op de servers van Tweakers. :)

Naast de grote projecten hebben we een behoorlijke lijst met kleine bugs geplet en verbeteringen doorgevoerd, waaronder:De cookiewall is op diverse plekken, voor sommige specifieke browsers en voor bepaalde soorten requests, uitgezet om zo wat bugmeldingen te voorkomen.
Verder hebben we onderhuids veel gewijzigd aan de manier waarop e-mails verzonden worden. Als het goed is merk je hier niets van, hooguit dat een afzender (naam of adres) iets kan zijn veranderd. Mocht je er toch iets van merken, bijvoorbeeld doordat je verwachte mail niet hebt ontvangen, dan horen we dat graag in het bugforum.
De wachtwoord-niet-sterk-genoeg-melding is inhoudelijk verbeterd.
Veel oude code rondom de abonnementen is herschreven.
De schaalverdeling van de prijsgrafiek op de pricelisting is mooier gemaakt.
Productreviews bij bijna alle categorieën worden per product gegroepeerd. Bij tablets lieten we al langer reviews van bijvoorbeeld de 32GB-versie zien bij de 64GB-versie van dezelfde tablet. Deze bredere manier van reviews aanbieden hebben we nu op bijna alle categorieën toegepast. De uitzonderingen zijn videokaarten, laptops, televisies, voedingen, pc’s, servers, barebones en ssd's. Voor deze categorieën vonden we de groepering niet logisch, omdat de losse uitvoeringen te veel van elkaar verschillen.
De weergave van de inhoudsopgave is verbeterd voor de single-pageweergave van reviews. Deze weergave is nog in bèta en daardoor alleen beschikbaar voor Plus- en Elite-abonnees. Hieronder zie je een sneak peek.En last but not least verwelkomen we Kaz in het developmentteam van Tweakers. Kaz heeft tien jaar ervaring als allround webdeveloper en was toe aan een nieuwe uitdaging. "Vrijwel dagelijks bracht ik Tweakers.net wel een bezoekje en ik kwam zo ook op de vacature terecht. Ik dacht, zou het niet tof zijn als ik mijn hele werkdag op Tweakers mag zitten, in plaats van alleen in de pauzes :D."

Tijdens de afgelopen iteratie hebben de andere devvers hem ingewerkt, onder andere door hem diverse (eenvoudige) tickets te laten oplossen. Voor de komende iteratie gaat hij proberen 'gewoon' mee te draaien, hoewel we natuurlijk nog niet verwachten dat hij al op volle kracht meedraait. Met zijn komst zal het developmentteam van Tweakers in elk geval weer op volledige sterkte komen.Aldi heeft bekendgemaakt dat de supermarktketen drie telefoons uit gaat brengen met elk twee simkaartslots. In ieder geval twee daarvan draaien op Android. Daarnaast gaat de supermarkt een usb-stick voor 3g verkopen in zijn winkels.Het eerste toestel moet vanaf 22 februari in de winkels liggen en is gericht op het gebruik van sociale-netwerksites, zo meldt Aldi. Over de specificaties werd verder weinig bekendgemaakt, behalve dat het apparaat onder het merk Wolfgang wordt verkocht, en over een fysiek toetsensenbord beschikt. De telefoon gaat bijna 50 euro kosten. De simlockvrije usb-stick voor 3g-internet op de laptop zou nu al in de winkels moeten liggen, en heeft een prijskaartje van bijna 40 euro.http://www.accu-fabriek.com/hp.html


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page