BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 741 sur 2361
Précédent | Suivant
3/3/2017 - Accu MAKITA BFS440

Het display is maar een halve centimeter dik, de helft van een traditioneel lcd-paneel, en een derde lichter. Ook is het helderder, heeft een kleinere responstijd en gebruikt minder stroom. De gehele laptop weegt slechts één kilo en is gehuld in een behuizing van hoogwaardige kunststof, staal en leer. De laptop is gebaseerd op het Intel Centrino-platform en bevat een Core Duo U2400-processor, een 945GM Express-chipset en een Pro/Wireless 3945ABG-netwerkadapter. Verder is de machine voorzien van onder andere een vingerafdrukscanner, een 0,3 megapixel webcam, een Trusted Platform Module en een 40, 60 of 80GB harde schijf. Windows Vista wordt voorgeïnstalleerd meegeleverd. Asus is van plan de nieuwe laptop te presenteren op de CeBit in maart. De prijs is nog niet bekend.

Twee studenten aan de MIT hebben een draagbare 3d-printer ontworpen die in een draagkoffer past. De afneembare printkop kan eenvoudig verwisseld worden, waardoor er met verschillende materialen 3d-objecten gemaakt kunnen worden.Tot nu toe zijn vrijwel alle betaalbare 3d-printers allesbehalve portable, maar twee studenten aan de Massachusetts Institute of Technology willen daar verandering in brengen. De MIT-studenten Ilan Moyer en Nadya Peek ontworpen een draagbare 3d-printer, die PopFab is genoemd.De 3d-printer huist in een compacte metalen draagkoffer en heeft een uitklapbare en afneembare printkop. Door de PopFab te koppelen aan een laptop kunnen 3d-objecten geprint worden. Omdat de printkop verwisselbaar is, kan het apparaat met behulp van een ander opzetstuk ook gebruikt worden voor het snijden van vinyl, frezen en tekenen.Verder stellen de studenten dat zij de PopFab probleemloos hebben kunnen meenemen tijdens vliegreizen naar het buitenland. Of het hardware-ontwerp van de PopFab als opensource beschikbaar komt, is nog niet duidelijk.

Microsofts keuze om zelf Windows 8-tablets uit te brengen, heeft volgens de softwaregigant mogelijk een slechte invloed op de relatie met hardwarepartners. Eerder uitte Acer al harde kritiek op Microsofts Surface-tablets.Microsoft Surface Windows 8 Pro ZwartDe mogelijke consequenties van het uitbrengen van tablets op de bedrijfsresultaten staan vermeld in officiële documenten die Microsoft bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission heeft ingediend. Een van de risicofactoren die Microsoft noemt is dat dat Windows 8-tablets zullen moeten concurreren met Android-tablets en de iPad, terwijl Windows op pc's en laptops tot nu toe veel minder concurrenten had.Een andere mogelijk bedreiging ziet Microsoft in zijn eigen Surface-tablets, die het bedrijf in eigen beheer zal produceren en verkopen. Omdat Microsoft hiermee zijn oem-partners, zoals Asus, Acer en HP, gaat beconcurreren, zou dit er tot op zekere hoogte voor kunnen zorgen dat deze bedrijven zich van het Windows 8-platform afkeren. Volgens geruchten zijn diverse partnerbedrijven niet blij met Microsofts keuze en fabrikant Acer heeft al publiekelijk gezegd dat Microsoft een verkeerde keus heeft gemaakt.

Microsoft-ceo Steve Ballmer gaf eerder deze maand aan dat zijn bedrijf de samenwerking met fabrikanten nog steeds belangrijk vindt. Microsoft rekent erop dat er in het komende jaar 375 miljoen Windows-devices worden verkocht. "Wij zullen er daar misschien een paar miljoen van verkopen", aldus Ballmer. Hij benadrukte het belang van diversiteit op het Windows-platform en de hardware van partnerbedrijven blijft dus een belangrijke rol spelen, aldus de ceo.Intel is van plan om in april drie nieuwe instap-processors uit te brengen voor het Santa Rosa-platform. Daarnaast zijn de prijzen bekend van de komende small form factor-modellen van het Montevina-platform.De specificaties van de modellen laten nog even op zich wachten aangezien Digitimes alleen de typenummers, de verschijningsdata en de prijzen van de Celerons heeft opgetekend. Op 6 april gaat de Celeron 570 verschijnen en deze cpu zou 134 dollar gaan kosten. Op 20 april volgen de Celeron 550 en 560, die respectievelijk 86 en 107 dollar op moeten brengen.

Van de Montevina-modellen die Intel voor small form factor-notebooks heeft ontwikkeld, zijn de prijzen bekend. De 45nm-cpu's hebben een afmeting van 22mm bij 22mm in plaats van 35mm bij 35mm en moeten volgens eerdere berichten ergens in mei verschijnen.Computerfabrikanten verscheepten vorig jaar fors minder pc's voor de Nederlandse markt, blijkt uit cijfers van Gartner die NU.nl claimt in zijn bezit te hebben. Het aantal daalde met bijna 11 procent; een jaar eerder daalde het aantal verkochte pc's ook al fors.In totaal verscheepten computerfabrikanten vorig jaar 2,7 miljoen pc's naar Nederland, schrijft NU.nl. Hoewel niet duidelijk is hoeveel pc's daadwerkelijk zijn verkocht, valt uit de cijfers wel af te leiden dat het niet bijster goed gaat met de Nederlandse pc-markt: in 2011 werden nog 3,1 miljoen pc's verscheept, een daling van 10,9 procent. Dat is een snellere daling dan in de rest van de wereld: daar daalde het aantal verkochte pc's met 3,5 procent. In 2010 verscheepten fabrikanten nog 3,5 miljoen pc's voor de Nederlandse markt.

De lancering van Windows 8 heeft niet de opleving gebracht waar veel fabrikanten op hadden gehoopt. In het vierde kwartaal van 2012, toen Windows 8 net uit was, werden 722.000 pc's verscheept. Een jaar eerder waren dat er nog 917.000; een daling van maar liefst 21,3 procent. In het derde kwartaal zakte het aantal verscheepte pc's ook al met 33 procent.De pc's die nog verkocht worden, zijn hoofdzakelijk afkomstig van HP. In het laatste kwartaal van vorig jaar had dat bedrijf op de Nederlandse pc-markt een marktaandeel van 23,3 procent, tegen 16 procent voor Acer, 12,2 procent voor Dell en een aandeel van 8,9 procent voor Asus. De pc-markt lijdt onder de opkomst van tablets; ook buiten Nederland is deze trend zichtbaar.Aangezien steeds meer mobiele Penryns hun weg naar laptops vinden en Montevina alweer voor de deur staat, vond Intel het tijd om in zijn aanbod van mobiele 65nm-processors te snijden.

Core 2 DuoIn totaal moeten voor de nieuwe line-up zeven Core 2 Duo's en twee Celeron M's wijken. In januari introduceerde Intel vijf nieuwe mobiele Penryns en de verwachting is dat het aanbod al in mei wordt uitgebreid met vijftien nieuwe Montevina-modellen, waarvan er acht overigens voor de small form factor-markt zijn bedoeld.Intel heeft verklaard dat het na 26 mei geen bestellingen voor de Celeron M 520 en de Celeron M 530 meer accepteert. De chipfabrikant zal de cpu's wel nog tot januari 2009 blijven leveren. Ook voor de Core 2 Duo-modellen T7600, T7400, T7200, T5600 en T5500 en voor de energiezuinige L7200 geldt dat ze tot 26 mei te bestellen zijn, waarna deze cpu's uiterlijk tot de zomer van 2009 uitgeleverd zullen worden.

Bij ExtremeTech is een review gepubliceerd over de Dell XPS M1730 gamingnotebook. De mobiele krachtpatser is uitgerust met een Core 2 Extreme X9000-processor en twee Geforce 8800M GTX-chips.De Intel Core 2 Extreme X9000-cpu bevat twee cores die werken op 2,8GHz. Dit wordt gecombineerd met 2GB ddr2-667-geheugen, twee 200GB harde schijven in raid 0, twee Geforce 8800M GTX-videokaarten en een Ageia PhysX 100M-unit. Goedkoop, draagbaar en energiezuinig is deze configuratie niet, maar snel is het wel.De notebook wordt in de review vergeleken met de Alienware m9750, een paar maanden geleden de snelste notebook op de markt. De XPS M1730 veegt overtuigend de vloer aan met de m9750 die over twee Geforce 8700M-chips beschikt. In de meeste 3d-tests is de Dell-notebook een factor drie à vier sneller. Zelfs Crysis op 1920x1200 blijkt speelbaar met de XPS M1730 die een gemiddelde framerate van 26,1fps neerzet.Het is nog onbekend wanneer de Dell XPS M1730 met X9000-cpu aangeschaft kan worden. Waarschijnlijk zal de notebook over één à twee weken in het assortiment van Dell opgenomen worden en een prijskaartje van 4480 dollar meekrijgen.

Asus heeft op de CES-computerbeurs de nieuwe G70-laptop aangekondigd. De machine is dankzij twee Nvidia Geforce 8700M GT-gpu's in sli-opstelling vooral interessant voor gamers.Asus G70 sli-notebookDe G70 heeft een 17"-scherm met een resolutie van 1920 bij 1200 pixels, kan maximaal 8GB geheugen bevatten en biedt ruimte aan een extra harde schijf. Wie het scherm van de G70 niet groot genoeg vindt, kan de laptop via hdmi op een hdtv aanluiten. De twee gpu's hebben de beschikking over een totaal van 1GB videogeheugen, dat via een 128bits interface wordt benaderd. De 8700M GT-gpu's hebben elk 32 streamprocessors en zijn op 625MHz geklokt. Het is nog onbekend met welke processor Asus de G70 heeft uitgerust.

Het geluid wordt bij de G70 verzorgd door twee speakers en een subwoofer van Altec Lansing. Verder bevat de notebook een ingebouwde tv-tuner en een ingebouwde webcam, en een afstandsbediening wordt meegeleverd. De behuizing van de G70 is gemaakt van geborsteld aluminium. Concurrent Dell bracht overigens al eerder een sli-laptop met een tweetal GeForce 8700M GT-gpu's uit.Dell heeft na een proefperiode van vier maanden besloten om vanaf de herfst een XPS 13-ultrabook met Ubuntu 12.04 LTS te gaan verkopen. De computerfabrikant claimt duizenden aanvragen van ontwikkelaars vanuit de hele wereld te hebben.Dell claimt dat Project Sputnik, zoals het project van de Ubuntu-XPS 13 heet, zo goed is ontvangen dat besloten is de pilot in een product om te zetten. De fabrikant zegt duizenden aanvragen ontvangen te hebben en nu te bekijken hoe deze het beste afgehandeld kunnen worden.

Met de Ubuntu-ultrabook richt Dell zich specifiek op ontwikkelaars. De gebruiker kan bijvoorbeeld kiezen voor bepaalde profielen, zoals Android, Ruby of Javascript, waarna uit een GitHub repository de benodigde softwarepaketten worden gedownload. De fabrikant zet de long term support-versie van Ubuntu 12.04 op de laptop. Dell en Canonical hebben samengewerkt om alle hardware van de XPS 13 onder Ubuntu werkend te krijgen.In het verleden bracht Dell al een aantal notebooks met Ubuntu uit, maar die waren op consumenten gericht. De fabrikant experimenteert al jaren met het gebruik van Linux, nadat uit onlineonderzoek naar voren kwam dat gebruikers dit met grote afstand wilden. Nog niet bekend is wanneer de verkoop precies begint, wat de ultrabook gaat kosten en of deze in Nederland te koop zal zijn.Microsoft zou werken aan een muis- en toetsenbordcombinatie die wat ontwerp betreft sterk afwijkt van de invoerapparatuur die het bedrijf eerder uitbracht. De Wedge-muis en dito toetsenbord zouden een wigvormig ontwerp krijgen.

Microsoft zou de introductie van de nieuwe invoerapparatuur willen laten samenvallen met die van Windows 8, eind oktober. Het Microsoft Wedge Mobile toetsenbord is voorzien van een bluetooth-radio en zou niet alleen geschikt zijn voor desktops en laptops, maar vooral bedoeld voor gebruik in combinatie met Windows 8-tablets. Het toetsenbord is dan ook klein van stuk, zodat het makkelijk kan worden meegenomen en voorzien van Charm Bar-toetsen in plaats van functietoetsen. Een hoesje en een standaard om een tablet in vast te klikken zouden worden meegeleverd.De Wedge-muis, voluit de Microsoft Wedge Touch Bluetooth Mouse, heeft een duidelijker wigvormig ontwerp dan het Wedge-toetsenbord. Ook de muis werkt met bluetooth-verbindingen en heeft Microsofts Bluetrack-sensor, die nauwkeurige muisbewegingen moet opleveren. De muis heeft geen knoppen of scrollwiel meer, maar is aanraakgevoelig. Muis en toetsenbord zijn nog niet leverbaar, maar hebben wel voorlopige prijzen gekregen; de muis zou zestig à zeventig euro kosten; het toetsenbord tachtig à negentig euro.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page