BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

We provide high quality laptop batteries and adapter with low price, Brand new replacement batteries for laptop, lowest price and full 1 year warranty!

Articles
Acer um09g41 Battery
Akku Lenovo Ideapad y460g

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Article 648 sur 2361
Précédent | Suivant
16/3/2017 - Accu HP Pavilion N5170

Compal Electronics is said to be the contract manufacturer of the 17-inch PowerBook. Sources estimated that initial quantities would be around 50,000 to 60,000 units. Boosted by this product, Compal’s April sales may reach a record high. Sources suggested that the OEM price for the 17-inch PowerBook exceeds US$1,500, while the suggested retail price starts at US$3,299. Compal is also said to have landed orders for a 15.4-inch PowerBook, a replacement version of the 15.2-inch PowerBook made by Quanta Computer.
Op zijn Build-ontwikkelaarsconferentie heeft Microsoft meer informatie prijsgegeven over zijn nieuwe besturingssysteem Windows 8. Grootste verandering in Windows 8 is de Metro-interface, die de traditionele desktop moet vervangen.

Tijdens de keynote op Microsoft Build hebben leider van het Windows-team Steven Sinofsky en hoofd van het Windows Experience-team Julie Larson-Green meer informatie over Windows 8 prijsgegeven. Tijdens Build, waar Tweakers.net aanwezig is, onthulde Microsoft onder andere meer informatie over Windows 8. De nieuwe Metro-interface, waarover eerder al een en ander bekend werd, blijkt niet alleen te zijn bedoeld voor tablets. Het is de bedoeling dat Metro het startpunt wordt voor iedere Windows 8-gebruiker. Ook desktop- en laptop-gebruikers krijgen dus met Metro te maken, zelfs als hun device niet over een touchscreen beschikt; Metro kan ook met muis en toetsenbord worden bediend.De ‘traditionele’ Windows-interface is nog wel bereikbaar, maar is niet veel meer dan een ‘live tile’ binnen de Metro-interface, net als bijvoorbeeld de webbrowser of de weerapplicatie. De traditionele interface lijkt enkel nog te zijn bedoeld om bestaande applicaties op Windows 8 te kunnen draaien, evenals applicaties die te ingewikkeld zijn om als Metro-applicatie te worden weergegeven.

Samen met de nieuwe interface introduceert Microsoft ook een nieuw applicatiemodel met bijbehorende api’s en ontwikkeltools. Metro-apps draaien in het volledige scherm en maken gebruik van hetzelfde uiterlijk als de nieuwe interface. Deze apps kunnen geschreven worden in verschillende .Net-talen, zoals C# en C++, maar ook met een combinatie van html5, css en javascript.Windows 8 krijgt een ingebouwde applicatiewinkel, waar gebruikers applicaties kunnen testen en aanschaffen. Het is nog niet bekend hoeveel Microsoft wil afromen van de inkomsten die ontwikkelaars uit betaalde applicaties krijgen; bij de Windows Phone Marketplace is dat 30 procent.Tweakers.net is de hele week aanwezig op Build en kon een demonstratie van het nieuwe besturingssysteem bijwonen. Hierover verscheen een uitgebreide preview. Later deze week volgt ook een hands-on van Microsofts nieuwste besturingssysteem.

Nvidia zegt de problemen met zijn mobiele gpu's financieel te boven te zijn gekomen. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen de benodigde kosten ter compensatie voor gedupeerden achter de rug. De affaire heeft bijna een half miljard dollar gekost.Donderdag maakte Nvidia zijn kwartaalcijfers bekend, waaruit bleek dat de gpu-fabrikant in het tweede kwartaal een verlies draaide van 141 miljoen dollar. Dat verlies was te wijten aan een kostenpost van krap 194 miljoen dollar voor de nasleep van zijn mobiele-gpu-problemen. In 2008 kwam aan het licht dat problemen met oververhitte laptops veroorzaakt werden door een fout in de productie van Nvidia's mobiele gpu's. Het bedrijf was genoodzaakt defecte producten te vervangen en gebruikers schadeloos te stellen.Daar had het Amerikaanse hardwarebedrijf eerder al 282 miljoen dollar voor uitgetrokken. Samen met de 194 miljoen komt de totale schade uit op ruim 475 miljoen dollar. De 194 miljoen zou niet alleen voor de vervanging van defecte producten bedoeld zijn, maar ook om een aanstaande rechtszaak te schikken. Volgens Nvidia-ceo Jen-Hsun Huang zou hiermee het eind van het gpu-debacle in zicht zijn, zo stelt hij in een interview met CNet.

Huang gaf verder aan dat Nvidia voorlopig niet terugkeert in de chipset-markt, afgezien van de productie van Ion-chipsets. Voorheen maakte het bedrijf chipsets voor AMD- en Intel-platforms, maar het moest met die laatste stoppen na een geschil met Intel over de benodigde licenties. Er loopt overigens nog een rechtszaak die Nvidia naar aanleiding van die zaak aanspande. Voor AMD-chipsets zou dermate weinig animo zijn, dat het bedrijf de ontwikkeling staakte. Wel is Nvidia bezig met het ontwerp en de productie van processors op basis van de ARM-architectuur. Deze tweede generatie Tegra2-chips, met dualcore-processors aan boord, is bedoeld voor smartphones en tablets: de AP20 wordt voor telefoons gemaakt en de T20 moet in tablets opduiken.

Liberty Global, moederbedrijf van UPC, heeft donderdag op de IBC in Amsterdam het Horizon-platform gepresenteerd. Via de Samsung-settopbox kunnen UPC-abonnees vanaf 2012 op meerdere apparaten tegelijk tv kijken.Tijdens een demonstratie in de RAI toonde Mike Fries, bestuursvoorzitter van Liberty Global, de features van de nieuwe settopbox van Samsung. De kijker kan met het Horizon-platform televisie kijken op meerdere apparaten die via wifi met de settopbox zijn verbonden, zoals laptops, mobiele telefoons en tablets. Het aantal mogelijke clients dat Samsungs settopbox aankan, is onder andere afhankelijk van de bitrate.UPC werkt nog aan de benodigde applicaties voor tablets en mobieltjes, maar het is nog niet duidelijk of naast iOS ook Android direct ondersteund zal gaan worden. Op de pc kan volgens de kabelaar elke browser gebruikt worden, zolang die van een Flash-plugin is voorzien. Vanwege auteursrechten is het nog niet mogelijk om content buiten het thuisnetwerk te bekijken.

Horizon-settopbox van UPC en Samsung Horizon-settopbox van UPC en Samsung
De interface van de settopbox, door UPC 'multimedia gateway' genoemd, heeft een grafisch sterk verbeterde interface met transparante overlays en 3d-effecten. Dat wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van een Intel Atom CE-processor. Handig is de functie van 'voorbufferen': bij het tonen van de programmalijst buffert de settopbox alvast het volgende kanaal, waardoor de pauze bij het zappen wordt verkort.Een UPC-abonnee kan gebruik maken van een aanbevelingsfunctie, die suggesties doet op basis van het kijkgedrag. Daarbij worden meerdere bronnen gebruikt, waaronder het vod-platform van UPC. Het is uit privacy-oogpunt mogelijk om deze feature uit te schakelen. De aanbevelingsfunctie moet ook werken met apparaten in het thuisnetwerk die via het dlna-protocol content aanbieden, zoals een nas met een filmverzameling.Het Horizon-platform is volgens Liberty Global geheel open voor app-ontwikkelaars. Tot nu toe zijn ongeveer zestig apps, waaronder populaire toepassingen als Twitter en Facebook, die in een een app store worden aangeboden. De apps worden veelal als een venster over de tv-content gelegd.

Bij de multimedia gateway van Samsung wordt een dubbelzijdige afstandsbediening meegeleverd: aan de ene zijde is het aantal navigatieknoppen beperkt, aan de andere kant is een heus mini-toetsenbord te vinden. De settopbox bevat verder een harde schijf voor het maken van digitale opnamen; de opslagcapaciteit hiervan is nog niet bekendgemaakt.UPC test de multimedia gateway momenteel en wil deze in het eerste kwartaal van 2012 aanbieden. Hoe dat precies in zijn werk zal gaan, is nog niet duidelijk, en ook prijzen zijn nog niet bekend. Het Horizon-platform wordt op termijn ook in België aangeboden, maar Liberty Global wilde nog niet zeggen wanneer dat gaat gebeuren. Telenet, eveneens eigendom van het bedrijf, biedt momenteel al 'tv-everywhere' via het Yelo-platform aan.Western Digital introduceert met de Scorpio Black een nieuwe lijn harde schijven voor notebooks. De 2,5"-schijven draaien op 7200 toeren per minuut en worden via een sata-300-interface aangesloten.

De zwarte schijven geven direct aan welk segment de notebookschijven moeten bedienen: Western Digital maakt gebruik van een kleurenschema waarbij zwart goede prestaties aangeeft, blauw voor meer standaard hardware staat en groen milieuvriendelijke producten aangeeft. De specificaties van de Scorpio Black-schijven onderstrepen de prestatie-ambities: de schijven hebben een sata-300-aansluiting, een toerental van 7200rpm en de notebookschijfjes van 2,5" zijn uitgerust met een cache van 16MB.De schijven moeten zowel aan oem's geleverd worden als voor eindgebruikers beschikbaar zijn. De consument kan de schijven gebruiken om de prestaties van een notebook te verbeteren: vooral applicaties als videobewerking en andere veeleisende programma's zouden van snelle harde schijven profiteren. Dankzij Western Digitals Whisperdrive-techniek produceren de schijfjes gemiddeld slechts 22 tot 25dBa. De schijven zijn met of zonder valsensor verkrijgbaar en passen dankzij de hoogte van 9,5mm in alle standaard notebooks. De Scorpio Black-lijn is direct verkrijgbaar in capaciteiten van 160GB, 250GB en 320GB. De adviesprijs voor het schijfje met de grootste capaciteit bedraagt 189 euro.

Het developmentteam heeft in de afgelopen drie weken gewerkt aan iteratie 42, waarin 68 tickets werden weggewerkt. Door de afslanking van de afdeling Technology in september was er aanzienlijk minder tijd beschikbaar dan we gewend zijn. De focus lag bij het responsive maken van de Pricewatch en het bouwen van betere overzichtspagina’s voor de productcategorieën. Daarnaast werden er talloze kleine verbeteringen en bugfixes uitgevoerd, werd de iOS-app bijgewerkt en werden er verbeteringen uitgevoerd aan de onlangs vernieuwde Pricewatch Manager waarmee winkels hun prijzen in de Pricewatch kunnen beheren.Op dit moment leggen we de laatste hand aan de open bèta van het responsive design van Tweakers. De responsive lay-out zorgt ervoor dat de website op alle soorten apparaten optimaal tot zijn recht komt, van smartphones tot desktops met grote beeldschermen. De focus ligt in eerste instantie bij smartphones omdat de website al vrij goed werkt op tablets. In iteratie 42 werden de zoekresultaten in de Pricewatch en de productlijsten die getoond worden op categoriepagina’s geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. Op kleine beeldschermen worden de filters die normaal gesproken naast de productlijst worden weergegeven, ingeklapt boven de lijst getoond. Een druk op Filters maakt een lijst zichtbaar van de beschikbare filters en die kunnen vervolgens een voor een opengeklapt worden om het desbetreffende filter in te stellen.

Ander werk aan responsive betrof diverse kleine verbeteringen zoals het updaten van de notificatietellers, de weergave van pushmessages en de weergave van de tabs in de productomgeving. We verwachten nog enkele iteraties nodig te hebben voordat de responsive lay-out als publieke bèta beschikbaar zal zijn.In de huidige categoriepagina’s ontbreken goede overzichten die een indruk geven van de populaire producten in een categorie en de content die we over een categorie aanbieden, zoals reviews, koopadviezen en best buy guides. We hebben een verbeterd ontwerp gemaakt voor de overzichtstabs, dat iteratief opgeleverd gaat worden, beginnend met een pagina waar je veelgebruikte filters, het eventuele koopadvies en de eventuele best buy guide, de populairste producten en de laatste reviews in een categorie kunt raadplegen.Later willen we aan de filters handmatig samengestelde voorselecties toevoegen die bij laptops bijvoorbeeld de keuze bieden uit subgroepen binnen de categorie zoals ultraportables, mobiele werkstations en gamelaptops. De voorselecties kunnen een combinatie van verschillende filters zijn, bij een ultraportable bijvoorbeeld bepaald door afmetingen en gewicht.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un ami!


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page